Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Bøger af Mejerifagets Fællesudvalg

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Heidi Jul Taulborg
    288,95 - 497,95 kr.

    I Håndbog i mejeriudstyr får læseren et overblik over det mest gængse udstyr, som anvendes i mejeriindustrien på tværs af produkter.Derudover gennemgås også tilblivelsen af en række mejeriprodukter set fra et udstyrsperspektiv, så læseren får et kendskab til det produktionsudstyr, som anvendes fx i produktionen af smør, gul ost, kaseinater og skyr. I bogen gives også et perspektivpå, hvordan emner som fødevaresikkerhed, bæredygtighed og digitalisering er relevante i forhold til produktionsudstyret. Bogen er tiltænkt elever på den danske mejeristuddannelse, men kan også læses af andre med interesse for mejeriproduktion.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.