Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Per Bloch

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Per Bloch
  191,95 kr.

  Lukas siger, at alle hans kærester har heddet Rosa. Nu står han med fingeren på ringeklokken hos pigen, han mødte på stranden, som har vist sig at have samme navn. Rosa og Lukas hvirvles hurtigt ind i en lyserød forelskelse. Da forholdet begynder at slå revner, gør Lukas’ verden det samme, mens virkelighed og fantasi begynder at flyde sammen.Rosa i al slags lys er en roman om forelskelse, død og begær. En fortælling om længslen efter den store kærlighed, om frygten for følelser og om at tabe sig selv i jagten på at passe ind i familie- og mandeidealer.En krakeleret og poetisk tour de force om drømmen om at høre til og sammen med nogen. For hvordan kan man lære både at finde og at miste – og at leve med begge dele?Bogen er illustreret af Christian Skovgaard og har lydside af Per Bloch med gæstesolister.

 • af Per Bloch
  73,95 kr.

  I en kalejdoskopisk form fortæller Ti, tyve, tredive historien om drengen Eddie, hans barndom og opvækst. Farens alkoholisme og morens psykiske sygdom, deres skilsmisse med nye familiedannelser, papsøskende og flytninger skildres i drengens urolige optik. Hans vilde fantasi og selvopfundne ritualer holder den generelle følelse af utryghed i ave. Små og store ting fylder lige meget i hans verden hvor frygten for hajer i svømmehallen er lige så virkelig som hverdagens hændelser. Ti, tyve tredive er en skæv og surrealistisk roman om et menneskes vilje til at lægge barndommen bag sig og åbne sig for verden og livet. Per Bloch (f. 1979) er vokset op i Roskilde. Han er kendt som performancekunstner og musiker under navnet Peerish. Senest har han udgivet duetten Queen of Hearts sammen med Suzanne Brøgger. Ti, tyve, tredive er hans skønlitterære debut og udkommer samtidig med det nye album Mezzosphere. Læs mere på www.stimuli.dk

 • af Per Bloch
  18,95 - 157,95 kr.

  Nu ved jeg det! Jeg kan ikke li’ mors nye kæreste, fordi han altid har to forskellige sokker på. Dét er altså underligt ... kan han ikke selv se det? Han tegner også mariehøns og flyvemaskiner på det hårdkogte æg i min madpakke. Virkelig fjollet. Sådan noget gør far aldrig. Halvfar er en historie om at savne det, man kender, og om at møde det nye, som måske kan noget helt andet. Og så er det historien om varme hunde, pokaler og hajer i svømmehallen.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.