Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ti, tyve, tredive

Bag om Ti, tyve, tredive

Ti, tyve, tredive er historien om Eddie, hans barndom og opvækst. Farens alkoholisme og morens psykiske sygdom, deres skilsmisse med nye familiedannelser, papsøskende og flytninger skildres i drengens urolige optik. Hans stærke fantasi og selvopfundne ritualer holder den generelle følelse af utryghed i ave. Små og store ting fylder lige meget i hans verden hvor frygten for hajer i svømmehallen er lige så virkelig som hverdagens hændelser. Ti, tyve tredive er en skæv og surrealistisk roman om et menneskes vilje til at hele barndommens sår og åbne sig for verden og livet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788792884886
  • Udgivet:
  • 6. September 2013
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Ti, tyve, tredive

Ti, tyve, tredive er historien om Eddie, hans barndom og opvækst. Farens alkoholisme og morens psykiske sygdom, deres skilsmisse med nye familiedannelser, papsøskende og flytninger skildres i drengens urolige optik. Hans stærke fantasi og selvopfundne ritualer holder den generelle følelse af utryghed i ave. Små og store ting fylder lige meget i hans verden hvor frygten for hajer i svømmehallen er lige så virkelig som hverdagens hændelser.

Ti, tyve tredive er en skæv og surrealistisk roman om et menneskes vilje til at hele barndommens sår og åbne sig for verden og livet.

Brugerbedømmelser af Ti, tyve, trediveFind lignende bøger
Bogen Ti, tyve, tredive findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.