dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Bøger af Reza Farmand

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Reza Farmand
  98,95 - 108,95 kr.

  Det er blodet der elsker er en digtsamling om kærlighedens væsen.Kærlighed sprænger grænser

Kærlighed sprænger traditionernes ogkulturernes grænserfor at skabe sin egen grænseløse verdeni dybet af blod og sprogReza Farmand, f. 1956. Den iransk-danske digter har boet i Danmark siden 1985. Han har læst samfundsfag i Indien og engelsk på Københavns Universitet. Farmand har udgivet en lang række digtsamlinger på tryk eller online på persisk, hvoraf flere er oversat til dansk.

 • af Reza Farmand
  53,95 - 119,95 kr.

  Duas stening er en digtsamling om Dua Khalil Aswad, en blot 17 årig kurdisk yezidi pige, som den 17. april 2007 blev slæbende bragt på Bashikas plads (Iraq) og imens hun var omringet af hundredvis af mænd, blev stenet til døde af sine mandlige slægtninge- og familiemedlemmer. Duas utilgivelig synd, set fra familiens øjne, var at hun havde trodset klanens gængs normer og indled et kærlighedsforhold med en man fra en anden stamme og religion.Nogle filmklip fra Duas stening fandt deres vej ud til store tv-stationer og gik viralt. Udsendelsen klipperne, selvom de var stærkt redigerede, chokerede seerne verden over. Duas stening er måske verdens mest kendte sag om så kaldt æresdrab.

 • - Digte om Grønland og eskimo-folket
  af Reza Farmand
  48,95 - 99,95 kr.

  "Polardigte" er et poetisk aftryk af Grønland og eskimo-folket. Det er en hyldest til et folk, der gennem årtusinder med usædvanlig tilpasningsevne har kunnet overleve i en arktisk barsk og ubeboelig natur. Digtene forsøger at indfange eskimo-samfundets levevis og udfordringer, men er også en skildring af det moderne Grønland, hvor forhastede reformer sammen med samfundets fordanskning har medført store sociale problemer.

 • af Reza Farmand
  33,95 - 138,95 kr.

  Langdigtet "Min mor blev ikke smuk" handler om at være kvinde, og hvad det betyder at skulle leve som andenrangs borger under forældede og forstenede religiøse overbevisninger, der traditionelt fastholder kvinderne og dikterer, hvordan de skal leve og agere.Digtet er et oprør mod alt, der forhindrer dem i at blive frie - og smukke. Digtsamlingen udkom første gang på persisk i Danmark i 1991, og er for længst oversat til flere sprog.

 • af Reza Farmand
  70,95 - 268,95 kr.

  "Parisiske digte" er et poetisk aftryk af Paris, og et forsøg på at komme tæt på det, der kendetegner byen og dens særlige ånd. Det er en hyldest til Byernes By, der altid har plads og rum til vildskab, anarki og stor poesi. Digtsamlingen er blevet til under inspirationsrejser til Paris i årene 2004-06.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.