Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Sofie Boysen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Sofie Boysen
  93,95 - 168,95 kr.

  Jasmin og Mika møder hinanden og bliver stormende forelskede, men Mika bor i København og Jasmin bor på Bornholm. Det er svært med distancen, og der er en anden pige, som også er vild med Mika. Hun forsøger at sabotere deres kærlighed. Vil det lykkes Jasmin og Mika at blive rigtige kærester?Jas & Mika - Kærlighed ved første klik er en sjov og romantisk bog, som er inspireret af den ægte kærlighedhistorie mellem Jasmin Lind Schultz og Mika Schultz, som er kendt fra deres populære youtube-kanal og deres instagram- og TikTok-profiler. Fra ca. 10 år.

 • af Sofie Boysen
  168,95 kr.

  Opfølgeren til kæmpesuccesen Kærlighed ved første klik.Jas & Mika er blevet kærester og har travlt med lave indhold til deres YouTubekanal. De er meget populære og har mange følgere, men pludselig begynder der at ske mærkelig ting. Har de mon fået en stalker? Jasmins veninde gruppe er straks på sagen. Stalkeren må findes, men hvem er det, og er det en farlig person?Fra ca. 9 årAndre bøger i samme serie:Jas og Mika - Kærlighed ved første klik

 • - Dystopiske noveller
  af Nicole Boyle Rødtnes, Bjarke Schjødt Larsen, Nanna Foss, mfl.
  74,95 kr.

  “Vandet stod højt. Det dækkede næsten halvdelen af højen, så højt kunne Otto ikke huske, at det havde stået længe, og det regnede endnu.”Det hele sejler, og regeringen tænker kun på vækst. Kongens Have er blevet omdannet til høje, man kan søge op på, når skybruddene rammer. Alle ser bare til, og Otto har givet op – indtil han møder papegøjepigen.I novellen Skybrud står København under vand. Ligesom de ti andre noveller udspiller den sig i en verden, de færreste ville have lyst til at leve i – en dystopisk verden. Tit er verden resultatet af et velmenende forsøg på at gøre den til et bedre sted, og der skal ske noget ekstraordinært, før nogen overhovedet overvejer, at noget kunne være anderledes. At det ikke er en selvfølge, at man bliver henrettet, når 1000 mennesker har klaget over en på Facebook. At det ikke er en selvfølge, at alle skal kende ens tanker. At det ikke er en selvfølge, at man er forpligtet til at opdrage en klon af sig selv, når man fylder 26.Alle forfatterne er fra foreningen Håbefulde Unge Forfattere, hvor både unge aspirerende forfattere og de mere etablerede kan mødes for at udveksle erfaringer og give respons på hinandens tekster – og på den måde blive bedre til at skrive.Benni Bødker har skrevet forordet, og Christian Guldager har lavet omslaget.

 • af Sofie Boysen
  64,94 - 116,95 kr.

  Astrid lyver ikke, hun er bare god til at ... finde på historier. Og da hun ikke kan få søde Noahs opmærksomhed, finder hun på en historie om, at hun har en kæreste. Og det kan nok være, at det får de andre piger i klassen til at spidse ører. Det er jo ikke, fordi Astrid er superpopulær, så hun nyder deres interesse og spørgsmål. Lige indtil de insisterer på at møde kæresten. Og så må Astrid finde må noget endnu vildere. Og heldigvis kan hun udnytte den nye elev, Tristan, der lige er startet på skolen - for han har helt sikkert brug for at være populær, mener Astrid.Men hvor længe kan Astrid holde på sin lille, hvide løgn? En sjov og skør fortælling om venskab, kærlighed og det første kys, der gerne skulle føles som fyrværkeri (men som tit føles lidt ... klamt). En lille hvid løgn udkommer i  Sommerfugleserien, der består af bøger for de 9-12 årige. Bøgerne i serien handler om hverdag, venner, familie og de store følelser.

 • af Sofie Boysen
  148,95 - 198,95 kr.

  Vitus hader piger. En dag får han en idé til, hvordan han får smidt alle pigerne ud af skolen. Men pigerne har deres egen plan. Bered jer på krig! "Pigerne mod drengene" er en humoristisk bog til børn i alderen ca. 6-13 år, skrevet af Sofie Boysen, uddannet fra Forfatterskolen for Børnelitteratur, og illustreret af Angelica Inigo, uddannet fra The Animation Workshop i Viborg.

 • af Sofie Boysen
  64,94 - 298,95 kr.

  Emma eren outsider!Både derhjemme og i skolen.Derhjemme kæmper hun mod sin latterlige storebror Lucas, der gør livet enormt surt for hende - især efter deres forældre har bestemt, at Emma skalovertage Lucas' værelse.I skolen har hun fået titlen 'Klassens outsider' efter en afstemning, som hendes fjende nr. 1, Elliott, iværksatte lige før sommerferien.Et nyt skoleår stårfor døren, og Emma har besluttet, at hun vil gøre ALT for atvære populær- og ikke mindst en del af fællesskabet.Og her er en ny, populær app meget behjælpelig. Måske FOR meget, for Emma er snart ude, hvor hun ikke kan bunde. Og hun er ikke den eneste.Klassens outsider er en del af Carlsens serie 'HUSET', hvor alle fortællingerne i serien tager afsæt i en etageejendom i en større provinsby. Karaktererne i de forskellige historier krydser måskehinandens veje, har måske noget med hinanden at gøre, eller er bare bifigurer i andre fortællinger. Fortællingerne er både alvorlige, sjove ogspændende - og fælles for dem alle er, at de alle har børnene som omdrejningspunkt i historierne.Fra ca. 10 år.Titler i serien:Huset (1)- Du siger det ikke!Huset (2) - Klassens outsider.

 • af Sofie Boysen
  37,95 kr.

  Ib er vild med FIFA. Men far vil have Ib med ud at gå. "Slut med FIFA," siger far. Det er svært at nyde naturen, når man kun tænker på FIFA. Og når det regner med fugleklatter!

 • af Sofie Boysen
  48,95 kr.

  Lix: 17I starten kom zombierne til en læge. De skulle kureres. Men nu er der kun én kur: at dræbe dem. Gwen har en hemmelighed. Hendes søster, Alma, er blevet til en zombie. Og når man ser en zombie, skal man melde det til Zombie-kontrollen. Men Gwen kan ikke forråde Alma. Derfor går de i skole, som de plejer. Hvor længe kan Gwen beskytte Alma fra den uhyggelige zombiefanger? Og kan hun overhovedet være sikker på, at Alma stadig er ... Alma?

 • af Sofie Boysen
  64,94 kr.

  I starten kom zombierne til en læge. De skulle kureres. Men nu er der kun én kur: at dræbe dem.Gwen har en hemmelighed. Hendes søster, Alma, er blevet til en zombie. Og når man ser en zombie, skal man melde det til Zombie-kontrollen. Men Gwen kan ikke forråde Alma. Derfor går de i skole, som de plejer. Hvor længe kan Gwen beskytte Alma fra den uhyggelige zombiefanger? Og kan hun overhovedet være sikker på, at Alma stadig er ... Alma?Sofie Boysen (f. 1988) er uddannet på Forfatterskolen for Børnelitteratur og udgav sin første bog, ”Skadedyrsbekæmperne”, i 2015. Siden er der kommet flere til, og når Sofie ikke lige skriver, bruger hun også noget af sin tid på at undervise andre i at skrive.

 • af Sofie Boysen
  47,95 kr.

  Elli elsker gysere, og hun elsker at forskrække sin veninde Aya. Men da Elli en aften skal være alene hjemme, får Aya endelig en mulighed for at gøre gengæld. Der er nemlig en morder på fri fod. Og pludselig ringer det på døren hjemme hos Elli …Sofie Boysen (f. 1988) er uddannet på Forfatterskolen for Børnelitteratur og udgav sin første bog, ”Skadedyrsbekæmperne”, i 2015. Siden er der kommet flere til, og når Sofie ikke lige skriver, bruger hun også noget af sin tid på at undervise andre i at skrive.

 • af Sofie Boysen
  38,95 - 178,95 kr.

  Lix: 5 Let: 14 Fie er en gris. Og Bo er en ko. Bo kan lave en stor og pæn bæ. Det kan Fie ikke. Eller kan hun?

 • af Sofie Boysen
  93,95 kr.

  Jasmin har ikke held med kærligheden. Efter verdens dårligste date er hun faktisk ved at miste håbet.Mika har travlt med sin karriere som sanger, og den pige, som hele tiden forsøger at få hans opmærksomhed, føles bare ikke helt rigtig.Da Jasmin og Mika møder hinanden første gang, kan de begge mærke hjertet banke lidt hurtigere. Men hvornår kan man stole på en anden?Ved hjælp af chilibamser, hundehvalpe og masser af hawaiipizza kaster Jasmin og Mika sig ud i den vildeste udfordring nogensinde: at blive kærester!”Jas & Mika - Kærlighed ved første klik” er en sjov og romantisk bog, som er inspireret af den ægte kærlighedshistorie mellem Jasmin Lind Schultz og Mika Schultz, som er kendt fra deres populære youtube-kanal og deres instagram- og TikTok-profiler.Sofie Boysen (f. 1988) er uddannet på Forfatterskolen for Børnelitteratur og udgav sin første bog, ”Skadedyrsbekæmperne”, i 2015. Siden er der kommet flere til, og når Sofie ikke lige skriver, bruger hun også noget af sin tid på at undervise andre i at skrive.

 • af Sofie Boysen
  48,95 kr.

  Jeg tager et billede af skærmen og sender det til Aya. Jeg ser op på filmen. En flok unge er samlet i en hytte. En mand med en økse ser ind på dem. Det virker da ikke uhyggeligt? Men hvad mener Aya? I det samme lyder klokken. Der er nogen ved døren.

 • af A. Silvestri, Anders Olesen, Cindy Lynn Brown, mfl.
  108,95 kr.

  I disse år bliver klimaproblematikken mere og mere påtrængende, på globalt plan, og næsten alle mener, at vi bør gøre noget ved det, for ikke at gøre jorden mere eller mindre ubeboelig.Denne antologi indeholder noveller af et udsnit af de forfattere i Danmark, der i øjeblikket skriver science fiction.Langt de fleste har et dansk tilsnit. Ikke fordi det er et bevidst valg fra min side, men det er nok for mange, både forfattere og læsere, nemmere at forholde sig til noget, der kunne ske her i norden. Typisk er det jo også ‘den lille historie’ i ‘den store katastrofe’, der giver nærvær.Du vil som læser finde både ‘gale’ og ‘tåbelige’ videnskabsmænd. Du vil finde naturskabte klimakatastrofer. Du vil finde eksempler på oversvømmelser, tørke og istid. Du vil finde eksempler på muterede livsformer og afarter af AI.Selvsagt er dette ikke udtømmende, men forhåbentligt giver det lyst til at læse hele samlingen.Jesper Goll: En overgangLars Nisted: HobbyerHanne Rump: KuplenSara Weisdorf: Løbet ud i sandetNiels Kjærgaard: Klima NoirRune Nyholm Nøhr: HavudsigtSofie Boysen: Bunker Fem 121Maria Pilh Bengtsen: KnappenC. C. Thybro: KomplekskullerA. Silvestri: Lortejob!Tim Sørensen: En opsangCindy Lynn Brown: LangtidshukommelseAnders Olesen: Til sidste dråbeSonja Winckelmann Thomsen: VandtætGudrun Østergaard: VejrskifteJon Terje Østberg: Den Store MindedagRasmus Hebsgaard: Én nat på tre døgnHelene Toksværd: KobenEa-Katrine Lystbæk Thomsen: Præsentation af ‘Kulturel-antropologisk diskussion af fund fra informationstidsalderen’Martin Møller Geertsen: Udenfor SkyggenJ. M. Jensen: ÆggebakkebjergeneTrine J. Cederlöf: NordMajbrit Høyrup: TommelfjeldHeidi Bobjerg: Under himlen, over jordenOm forfatterne

 • af Sofie Boysen
  178,95 kr.

  Lix: 4Let: 10Eli og Elo er på tur i sne. Nu er der meget sne. Eli og Elo må væk i en fart. De løber ind i et hus. Hvem bor mon i det hus?

 • af Sofie Boysen
  248,95 kr.

  Hamed og Ricky er brødre.De er født samme dag. Men helt forskellige.Ricky er krumbøjet og siger lyde.Hamed er høj og har venner.En dag går det galt. Brøl, min bror er billedlitteratur, som er velegnet til 4.-6. klasse både i litteraturundervisninge og til  frilæsning.Bogen er en del af serien Makværk der er stor litteratur til børn på 10.-12 år.LItteraturforløb på makværk.alinea.dk?

 • af Sofie Boysen
  148,95 - 198,95 kr.

  Vitus hader skolen. Der er for få frikvarterer, for mange timer – og alt for mange strenge lærere. Sammen med Julia og Benjamin vil han finde en måde at slippe for skolen – for altid! Men så finder de en mystisk seddel i skolegården: "Mød op i skolegården ved midnat. Så får I at vide, hvordan I slipper for skolen.""Lærerne mod eleverne" er bog nummer to om Vitus, Julia og vennerne. Den første bog hedder "Pigerne mod drengene" og var den tredje mest udlånte nye e-bog på eReolen i 2020.

 • af Sofie Boysen
  78,95 - 128,95 kr.

  Drengene Otto og Eno bor i en bunker under jorden, da jordens overflade er dækket af is og ingen kan overleve der. Bunkeren styres af en droide og nogle robotter. Drengene skal generobre jorden, så snart isen er væk – men når de overhovedet så langt? Hvem er fjende og hvem er ven? Og hvad er piger?Spændende fantasy-serie i 3 bind af Sofie Boysen. Illustrationerne af Tina Burholt understøtter på fornemste vis bøgernes udvikling. Bøgerne er indbundet som hardback og bør læses fortløbende.

 • af Sofie Boysen
  78,95 - 118,95 kr.

  Drengene Otto og Eno bor i en bunker under jorden, da jordens overflade er dækket af is og ingen kan overleve der. Bunkeren styres af en droide og nogle robotter. Drengene skal generobre jorden, så snart isen er væk – men når de overhovedet så langt? Hvem er fjende og hvem er ven? Og hvad er piger?Spændende fantasy-serie i 3 bind af Sofie Boysen. Illustrationerne af Tina Burholt understøtter på fornemste vis bøgernes udvikling. Bøgerne er indbundet som hardback og bør læses fortløbende.

 • af Sofie Boysen
  78,95 - 118,95 kr.

  Drengene Otto og Eno bor i en bunker under jorden, da jordens overflade er dækket af is og ingen kan overleve der. Bunkeren styres af en droide og nogle robotter. Drengene skal generobre jorden, så snart isen er væk – men når de overhovedet så langt? Hvem er fjende og hvem er ven? Og hvad er piger?Spændende fantasy-serie i 3 bind af Sofie Boysen. Illustrationerne af Tina Burholt understøtter på fornemste vis bøgernes udvikling. Bøgerne er indbundet som hardback og bør læses fortløbende.

 • af A. Silvestri, Kenneth Hansen, Richard Ipsen, mfl.
  98,95 kr.

  I år er det femtende udgave af Lige under overfladen-serien. Igen med et udpluk af hvad danske forfattere har på hjerte indenfor science fiction-genren.Hvad gør genmanipulering grænseoverskridende?Hvad sker der når alle er ’isolerede’?Hvad gør ’det sidste menne-ske’ når det ser at jorden er udslettet?Hvad gør man når det firma der betaler en kolonisering på Mars går konkurs?Er der en god løsning på bodeling ved skilsmisse?Kan man bekæmpe udenjordisk virus?Det er blot nogle af de ting du kan få svar på i denne antologi.Historierne skal helst sætte tanker i gang hos læseren, og vise hvor bredt genren dækker. Sådan har det altid været i denne serie og således fortsætter det også i år.

 • af Kasper Grandetoft, Niels Kjærgaard, Sofie Boysen, mfl.
  148,95 kr.

  Årlige Uploads er Forlaget Ildanachs årlige science-fiction antologi, og indeholder vinderne af den årlige science-fiction konkurrence.Der er ingen tematisk linje, og antologien indeholder noget for en hver smag, fra klassiske rumeventyr til mørk cyberpunk, dystopiske fortællinger og humoristiske eksperimenter i genren.Bind 2 indeholder:Opdageren der vendte tilbage af Jon ØstbergGwen og Gall var barndomskærester og blev udvalgt til at drage ud i rummet som Opdagere. Nu er deres kupelskib vendt tilbage til Jorden, og Gwen er gravid. Eftermælet af Tobias DahlAMYG og SERO er blandt to robotter der arbejder for GAIA, for at gøre Jorden klar til menneskets genkomst. Men måske er det ikke så lige til. Uvirkelige virkelighed af Karsten Brandt-KnudsenTheo glemmer at lukke for skodderne under en solstorm. Nu er han nødt til at bygge sit liv op igen, en servicemedarbejder ad gangen. Besættelse af Niels KjærgaardPå en lille ø udspiller to dramaer sig parallelt i hver sin tidsalder. Den ene blandt en trio af biologistuderende, den anden i en forskningspost under Anden Verdenskrig. På den anden side af Kasper GrandetoftFabrikken er stedet man kan få mad siges der. En lille gruppe af desperate sjæle lægger en plan for, hvordan de kan skifte de beskidte ruiner ud med et liv med buffet. Ferietid af Helle JakobsenNogen gange har man bare brug for et afbræk fra den overfladiske verden. Et tur til en simplere tid, hvor livet var lettere og folk lyttede er lige det Everly har bestilt. Men det bliver ikke ligefrem det Jane Austen eventyr hun drømte om. Con Carne af Torben Magnild HusumDet er i december at væsner fra det ydre rum ankommer til jorden og disker op med kød i stride strømme. Det må sgu da være for godt til at være sandt mener Balder. Lazarusdrevet af Sofie BoysenVi har alle vores egen måde at sørge på. Med Lazarusdrevet kan du interagere med en aggregeret og simuleret version af dine elskede i cyberspace. Mine kunder af Nicole S. S. BerthelsenPå en øde rasteplads, i en snavset tankstationsbutik, møder Siri ind til endnu en nattevagt. Hendes ensomhed afbrydes kun af radioen og de mærkværdige kunder, der kommer midt om natten.

 • - Mestertyvens sidste ønske
  af A. Silvestri, Jonas Wilmann, Flemming Rasch, mfl.
  158,95 kr.

  I denne novellesamling kan du møde spøgelser, magikere, de underjordiske, øl med magiske egenskaber, mareridtsagtige monstre, skjulte indgange til andre verdener, statsansatte lejemordere og meget mere.

 • - - og 10 andre noveller om ordsprog
  af A. Silvestri, Maria Kjær-Madsen, Nikolaj Johansen, mfl.
  43,95 kr.

  Antologien består af 11 noveller, som hver især er centreret om et ordsprog eller en talemåde - Krydret med spænding eller gys. Hver novelle er forsynet med et gyser-barometer, så læseren advares på forhånd.Antologien er ikke for mindre børn, men anbefales fra 12+.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.