Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Jas & Mika - Kærlighed ved første klik

Bag om Jas & Mika - Kærlighed ved første klik

Jasmin og Mika møder hinanden og bliver stormende forelskede, men Mika bor i København og Jasmin bor på Bornholm. Det er svært med distancen, og der er en anden pige, som også er vild med Mika. Hun forsøger at sabotere deres kærlighed. Vil det lykkes Jasmin og Mika at blive rigtige kærester? Jas & Mika - Kærlighed ved første klik er en sjov og romantisk bog, som er inspireret af den ægte kærlighedhistorie mellem Jasmin Lind Schultz og Mika Schultz, som er kendt fra deres populære youtube-kanal og deres instagram- og TikTok-profiler. Fra ca. 10 år.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788727134031
  • Udgivet:
  • 2. November 2023
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Jas & Mika - Kærlighed ved første klik

Jasmin og Mika møder hinanden og bliver stormende forelskede, men Mika bor i København og Jasmin bor på Bornholm. Det er svært med distancen, og der er en anden pige, som også er vild med Mika. Hun forsøger at sabotere deres kærlighed. Vil det lykkes Jasmin og Mika at blive rigtige kærester?
Jas & Mika - Kærlighed ved første klik er en sjov og romantisk bog, som er inspireret af den ægte kærlighedhistorie mellem Jasmin Lind Schultz og Mika Schultz, som er kendt fra deres populære youtube-kanal og deres instagram- og TikTok-profiler.
Fra ca. 10 år.

Brugerbedømmelser af Jas & Mika - Kærlighed ved første klikFind lignende bøger
Bogen Jas & Mika - Kærlighed ved første klik findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.