Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Steen B. J.

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - En udfordring for Team Milton
  af Steen B. J.
  138,95 kr.

  Forestil dig, at du rummer en smerte, som kun kan forsvinde, hvis du skaber mere smerte, og forestil dig så ovenikøbet, at en anden vil udnytte denne smerte. Det kan lyde kryptisk, men Team Milton prøver at finde hoved og hale i en sag om smertens ofre. Team Milton, bestående af Ella, Silas, Ibsen, Li-Mei og Milton, bliver denne gang udfordret af en sag om en ung kvinde, der er fundet død neden for en jernbanebro ved siden af togskinnerne. Det er ikke indlysende, om det er et selvmord, eller om kvinden har været udsat for en forbrydelse. Kvindens krop viser tegn på en forbrydelse af en helt særlig karakter. Når toppen af isbjerget viser et grimt ansigt, så tænker man måske positivt, at det ikke kan blive grimmere, men Team Milton erfarer, at der er mere på spil end det, de kan se med det blotte øje. De hvirvles ind i en labyrint, hvor de hele tiden tror, at de har den skyldige, men de forbavses af virkeligheden.Li-Mei får sat slutdato på sin graviditet, som passer med jordemorens arbejdsplan og Jens’’ svigermors fødselsdag. Spørgsmålet er, om datoen bliver overholdt.

 • - En udfordring for Team Milton
  af Steen B. J.
  131,95 kr.

  Forestil dig, at du bor sammen med eller måske kender et menneske, som har kyniske og dødbringende planer med dig, men du ved det ikke selv, før det er for sent. Team Milton, bestående af Silas, Ella, Ibsen, Milton og deres højgravide chef, Li-Mei, får en efterforskningssag om sådan et menneske. Team Milton er et efterforskningsteam ved afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Aarhus Politi, og de modtager anklager mod en driftig mor med to børn, som bor i en bjælkehytte i et sommerhusområde langt fra strand og by. Det er ikke til at forstå, hvorfor nogen skulle beskylde en hårdtarbejdende mor, der endda har været udsat for så meget ulykke i sit unge liv, for noget Beviserne mangler, og spørgsmålet er, hvordan det hele egentlig hænger sammen.Ella og Ibsen samt Ellas halvsøster, Søs, skal for første gang møde Oline i hendes hus i Egå, nu hvor Olines skeletter i skabene er kommet for en dag. Her møder de også hendes ven Bent-Ole. Spørgsmålet er, om Ella kan leve med Olines tilståelse. Højgravide Li-Mei modtager en speciel besked fra Kina. Ester får desuden for alvor smag for efterforskningsarbejde.

 • - En udfordring for Team Milton
  af Steen B. J.
  131,95 kr.

  Team Milton, bestående af Silas, Ella, Ibsen, Li-Mei og Milton, er blevet udfordret af en sag om et selvmord, som trækker tråde til et andet selvmord. Efterforskningen afdækker nogle tragiske skæbner og viser sig kun at være toppen af et større isbjerg, som tårner sig op foran dem i horisonten, mens folk henvender sig med nye ledetråde. Det viser sig også, at det ikke kun er Team Milton, som forsøger at finde arkitekten bag selvmordene. To næsten voksne sønner og deres far tager affære, da deres mor for alvor er blevet hjernevasket og manipuleret. Spørgsmålet er, hvem der først finder den skyldige manipulator, og om det er muligt at komme ham nær.Silas og Esters forhold udvikler sig, mens Li-Mei og Mings forhold er på frysepunktet, og Li-Mei får et uventet opkald fra Kina. Oline har en højst overraskende udmelding, der sætter Ella skakmat.

 • - En udfordring for Team Milton
  af Steen B. J.
  131,95 kr.

  Hvad ville du gøre, hvis du kom hjem til en nær pårørende og fandt vedkommende siddende død i sofaen? Team Milton, bestående af Silas, Ibsen, Ella, Milton og deres chef, Li-Mei, kommer denne gang ud for en omfattende sag, der egentlig begynder med nogle influenzalignende udbrud i det lokale kor i Sundby. Det viser sig, at Betty, som er veninde til nogle af byens kormedlemmer, er fundet død i hjemmet af sin datter. Betty var savnet på jobbet, og derfor bliver der ringet til datteren. Det, der ser ud som en pludselig blodprop eller et slagtilfælde, viser sig at være noget helt andet, som sætter fokus på den ene af Bettys døtre. Team Milton oplever, at flere mystiske hændelser sker i Sundby og de omkringliggende sundhedscentre i den vestlige del af Aarhus. Mystiske hospitalsindlæggelser skal pludselig også undersøges, og sagen tager nye drejninger. Spørgsmålet er, hvor efterforskningen og opklaringen på overraskende vis ender, og kan drab foregå uden motiv, når der ligger en bevidst handling bag? Ella kommer på sit livs udfordring i forhold til sin mors forbrydelser, for hvordan løses dette dilemma? Li-Mei og Ming har uenigheder, men kan enes om, at de må få nye fælles venner, dog har Li-Mei andre distraktioner midt i det hele.

 • - En udfording for team Milton
  af Steen B. J.
  138,95 kr.

  Forestil dig, at du ligger trygt og sover i dit soveværelse, men så pludselig bliver du overfaldet af en person med flaske, kniv og reb. Hvad ville du gøre.Team Milton, bestående af Silas, Ibsen, Ella, Li-Mei og Milton, får denne gang en sag om en rig og excentrisk mand, der har tre sønner og en del fabrikker rundt i Europa, hvoraf hovedfabrikken ligger ved siden af bopælen. Han har overdraget fabrikkerne til sine sønner, da hans kone døde efter et kort sygdomsforløb, og han har selv haft ansvaret for drengenes fortsatte opvækst. Det forløber dog ikke gnidningsfrit, og specielt ikke, da Knud søger en ny kone på det afrikanske kontinent. Team Milton søger efter motivet i de nære relationer, men der er umiddelbart ikke et entydigt svar på et motiv, da alle muligheder undersøges. De overraskes derfor af det motiv, der pludselig dukker op af disen.Ella bliver urolig for, om der vil dukke noget inkriminerende op, når hendes mor, Oline, er død. Den usikkerhed har hun svært ved at takle, og hun må tage drastiske metoder i brug. Li-Mei må også tage en beslutning om sin fortsatte adskillelse fra Ming.

 • - En udfordring for Team Milton
  af Steen B. J.
  198,95 kr.

  Tema Milton, bestående af Ella, Li-Mei, Silas, Ibsen og Milton, er denne gang oppe mod en udfordring, der kræver sine ofre, men efterlader sparsomme spor. Området omkring Elmevej og Skovvejen i det nordlige Aarhus er i fokus. Det vanskeliggør sagen, at sporene er nærmest ikkeeksisterende. Dog viser det sig, at et af DNA-sporene, som deres gerningsmand alligevel har afsat, er af unik karakter og kun kan stamme fra gerningsmanden. Men spørgsmålet er, om det kan afsløre hans identitet, når det kommer til stykket. Lokalbefolkningen er fanget i et jerngreb af frygt for, om de risikerer at blive det næste offer, eller om de allerede er blevet et offer uden at vide det. Det er generelt kvinder, men specifikt gravide kvinder, som bliver ængstelige og skrækslagne over det frygtelige, der er hændt for andre kvinder. Pressen er med til at vanskeliggøre efterforskningen af sagen om de gravide kvinder, der ganske intetanende er blevet gravide, mens de sov, med katastrofale følgevirkninger for deres kærester.

 • - En udfordring for Team Milton
  af Steen B. J.
  131,95 kr.

  Team Milton, bestående af Silas, Ibsen, Ella, Li-Mei og Milton, bliver denne gang involveret i en sag om to forsvundne kvinder, som bliver meldt savnet. Den ene kvinde findes senere dræbt i et gammelt og meget specielt hus på en bakke, som dog kun er findestedet og ikke gerningsstedet. Det undrer Team Milton meget, hvorfor en dræbt kvinde er blevet placeret i et ubeboet hus med tremmer bag nogle af vinduerne, hængelåse på dørene og rum med mystiske inskriptioner på væggen. Det giver dem store kvaler at finde ud af, mens den grusomme sandhed går op for dem bid for bid. Spørgsmålet er, om de kan stoppe denne grusomhed i at udvikle sig, mens verden kigger med på livestreamingen af grusomhederne. Sandheden ligger ikke lige for, når dødelige forglemmelser pludselig bliver genstand for hævn og retfærdighed. Følg med i bind 35 i Team Milton-serien, og få svaret på, hvad der skal hævnes, og hvad der anses for retfærdigt, når sandheden bliver åbenbaret for alle.Følg ligeledes med i, om Li-Mei får sine chefdrømme opfyldt, selvom hun er gravid. Følg også med i, om Oline endelig afsløres i sit dobbeltliv.

 • - En udfordring for Team Milton
  af Steen B. J.
  148,95 kr.

  Team Milton, bestående af Li-Mei, Ella, Silas og Ibsen, er denne gang blevet udfordret af en sag om midaldrende mænd og deres gang på danske krostuer, men for nogles vedkommende bliver det sidste gang, de ses i live. Spørgsmålet er hvorfor, og sagen udvikles som ringe i vandet, der breder sig ud til Viborg og Aalborg, så politikredsene i disse områder også involveres. Det bliver en logistisk udfordring at finde hoved og hale i denne opklaringssag, hvor motivet ikke ligger lige for, og sporene peger ikke i en entydig retning. Team Milton tager utraditionelle metoder i brug i forhold til kroejerne, da de desperat mangler en udvikling i sagen om De dræbte mænd, som er bind 36 i krimiserien om Team Milton. Li-Mei får et afhængighedsproblem og finder det svært at finde det rigtige tidspunkt at fortælle Milton, at hun som nyansat chef er gravid. Hun har heller ikke fortalt Ming, at hun er ansat i en 85 procents chefstilling sammen med Milton. Ella har kameraovervågning på sin mor, Oline, og har en plan, som involverer Silas.

 • af Steen B. J.
  148,95 kr.

  Team Milton, bestående af Li-Mei, Ella, Ibsen og Silas, er denne gang sat på sagen om et voldsomt overfald i en bil, der ender med dødelig udgang. Et forhold mellem en kvinde og en mand udvikler sig stille og roligt til en affære fra helvede, hvor kvindens eksmand måske er djævlen i forklædning. Tingene er ikke helt, som de ser ud til at være på overfladen. Derfor er det ikke ligetil at finde ud af, hvordan det hænger sammen, så Team Milton bliver overrasket, da sagens sammenhæng langsomt begynder at gå op for dem, og skyldsspørgsmålet bliver sværere at placere. Milton må støtte sin kone på sygehuset, så Li-Mei må træde til som vikarierende chef i Team Milton. Dog falder arrangementet ikke i god jord hos hendes mand, Ming. Ella finder også ud af noget foruroligende om sin mor, som påkalder sig opmærksomhed.

 • - En udfordring for Team Milton
  af Steen B. J.
  148,95 kr.

  Team Milton, bestående af Li-Mei, Ella og Ibsen, er denne gang sat på en sag, hvor kvinder stalkes på de sociale medier på en ret udspekuleret måde, som har store konsekvenser for den enkelte. Men stalkeren er også på lur i den fysiske verden på en yderst grænseoverskridende måde. Efterhånden som tingene afdækkes, åbner der sig en verden op fra både stalkerens og ofrenes perspektiv, som er skræmmende på flere planer. Spørgsmålet er, om Team Milton når at gennemskue og stoppe stalkeren i tide.Li-Mei får et jobtilbud, som er svært at sige nej til, men det hele kompliceres af Mings holdning til Li-Meis mange timer på jobbet. Andre overraskende ting sætter også hendes jobtilbud på spidsen og komplicerer valget. Ellas mor, Oline, bliver for alvor konfronteret med, hvor hun egentlig bor.

 • - En udfordring for Team Milton
  af Steen B. J.
  148,95 kr.

  Team Milton, som består af efterforskerne Ella, Li-Mei, Ibsen og deres chef, Milton, får denne gang en sag om Molly, der findes død under mystiske omstændigheder, hvor dødsårsagen ikke helt er indlysende. Til gengæld er det tilsyneladende lettere at udpege den skyldige bag det tragiske, der er sket. Dog synes den skyldige at gå under Team Miltons radar og de digitale sladrehanke. En flugt fra en misgerning er en realitet. Spørgsmålet er, om det hele er så enkelt, som det ser ud på overfladen, for hvad sker der, når et par vælger at holde 100 dages pause i deres ægteskab?Layla og Oline har travlt med at flytte ind i de to efterladte huse, hvor de har fjernet ejeren Otto og moren til Otto. Men der sker mystiske ting i det hus, som Layla er flyttet ind i. Desuden begynder Layla at date en ny fyr, som Oline ikke lige bryder sig om af helt specielle grunde. Ella når dog at få besøg af Oline for at nærme sig en forsoning, inden sagen En flugt fylder dagene godt ud med overraskende afsløringer.

 • - En udfordring for Team Milton
  af Steen B. J.
  148,95 kr.

  Team Milton, bestående af Ella, Ibsen og Li-Mei og deres chef, Anton Jan Milton, bliver kaldt op til Thy i Vestjylland, hvor en kvinde, Veronika, nægter sig skyldig i drabet på sin aldrende kvindelige udlejer. Der er sygdom blandt efterforskerne ved Midt- og Vestjyllands afdeling i Holstebro, og derfor rykker Team Milton ud i området ved Thisted. Veronika er oprindelig fra Polen og flyttede efter sin første danske mand til Thisted og fik blandt andet arbejde på den nærmeste kro. Hun er for mange en elskværdig og velanset kvinde, som er faldet godt til i lokalsamfundet.Det kommer derfor bag på mange, at det lokale politi har varetægtsfængslet Veronika for det voldsomme overfald på sin udlejer. Men det, Team Milton og det lokale politi finder frem til, overrasker mange i lokalsamfundet, men sender også chokbølger langt ud over lokalsamfundets grænser, for sagen er unik og skræmmende på flere måder. Ellas mor, Oline, er stadig skruppelløs, men får sig dog et chok, da noget tyder på, at der bor et andet menneske i Layla og Nhungs hus. Vel at mærke et menneske, de alle troede var død.

 • - En udfordring for Team MIlton
  af Steen B. J.
  131,95 kr.

  Efterforskningsenheden Team Milton, bestående af Ella, Li-Mei, Ibsen og Milton, skal løse en krimigåde, hvor en 6-årig bryder låget på oldefarens urne, mens hans forældre ikke er hjemme. Drengen undres over, at asken ikke indeholder resterne af oldefarens guldtænder, hvilket også undrer forældrene, og de klager til krematoriet. Men spørgsmålet er, hvorfor den klagende far efterfølgende pludselig findes død. Det giver hovedbrud for Team Milton. For har dette mord noget at gøre med drengens opdagelse af det manglende guld i asken og den efterfølgende klage, eller er der helt andre ting i spil, mens nogle hører: Stemmerne fra de dødes sjæle?Oline har svært ved at finde tid til at besøge sin datter Ella. Hun har sammen med sin logerende Layla haft travlt med at rydde liget af sine pengeafpresseres chef og chefens mor, så hun selv kan blive pengeafpresser. Spørgsmålet er, om dette projekt lykkes, og om efterforskerfamilien fatter mistanke til Olines omsiggribende ulovligheder, der nu også indbefatter et krematoriebesøg.

 • af Steen B. J.
  131,95 kr.

  Denne gang er Team Milton, bestående af Ella, Li-Mei og Ibsen, sat på en sag, hvor den unge kvinde Rebecca forsøges bortført. Forinden er Rebecca blevet opsøgt af en kvinde, der stiller hende nogle spørgsmål om, hvordan hendes liv har været, lige fra hun begyndte i skole, samt hendes højde og det faglige og boglige skolemæssige niveau. Rebecca finder sammen med sin veninde og bror ud af, at der findes en liste med fem kvinder inklusive Rebecca, som alle stalkes og udspørges med lignende spørgsmål. De fem kvinder frygter for at blive både stalket, men også at blive forsøgt bortført, ligesom Rebecca selv blev det. Kvinderne kæmper selv en kamp for at finde ud af, hvad det handler om, ligesom Team Milton også gør det.Ellas mor, Oline, får storhedsvanvid og tænker store tanker, men tøver med at gennemføre disse tanker sammen med sin logerende, Layla. En sådan handling får nemlig konsekvenser for flere end hende selv. Desuden bliver Ibsens kæreste, Søs, indlagt.

 • - En udfordring for Team Milton
  af Steen B. J.
  178,95 kr.

  Team Milton ved Aarhus Politi består af Li-Mei, Ella, Ibsen og deres chef Milton. De bliver kaldt ud til et voldsomt knivdrab nede på Vestergade i Aarhus. Det er vanskeligt at finde spor af drabsmanden, og motivet er ikke indlysende. Men under efterforskningen går det op for Team Milton, at en af deres teorier om motivet pludselig begynder at give mening, men det er alligevel ikke ligetil at finde de svar, som de leder efter, når der er en promiskuøs kvinde på spil. For spørgsmålet er, hvordan sådan en kvinde egentlig lever livet på godt og ondt. De finder ud af, at hun er helt sin egen og har indrettet sit liv på en måde, som ikke er set i nyere dansk kriminalhistorie.Hos Oline og Layla er der andre alvorlige ting på spil, når et medlem af den vietnamesiske mafia nærmer sig Olines nye hus med opsætning af små overvågningskameraer. Desuden er der flyttet en mand ind bag væggene i Laylas hus, som kalder sig beskytteren af det røde hus.

 • - Klosterrelationer del 3
  af Steen B. J.
  131,95 kr.

  Prior Adamstan fra Vornæs Kloster er stadig forarget og vred over, at priorinde Stella fra Visfod Kloster vidste så meget om forholdene på hans kloster på den anden side af Gudenåen. Da det viser sig, at priorinde Stella fortsætter med at kunne fortælle i detaljer om forholdene bag murerne på Vornæs Kloster, griber prior Adamstan til yderligheder, for at munkene kan blive klar over vigtigheden af, at tavshedspligten overholdes i alle hjørner.Trud og Sølva mødes sammen med nogle af nonnerne på Visfod Kloster. Priorinde Stella har givet carte blanche til, at enkelte af hendes nonner må udspionere om forholdene på Vornæs Kloster. Det går langsomt op for Trud, hvordan tingene hænger sammen, og han havner i et for ham ubehageligt dilemma, hvor han oplever sig selv som en faktor, der er med til at presse på yderlighederne på Vornæs KlosterPriorinde Stella søger proselytter på nabononneklosteret, Viskum Kloster, til at yde yderligere modstand mod det magtvælde, som hun er oppe imod, og som indskrænker såvel hendes overskud som hendes udfoldelsesmuligheder. Alliancen og tavshedspligten er tredje bind i serien Klosterrelationer.

 • - En skruppelløs kvinde
  af Steen B. J.
  131,95 kr.

  Oline er en aldrende skruppelløs kvinde først i halvfjerdserne. Hendes datter, Ella, og svigersøn er efterforskere ved Aarhus Politi. Oline har boet i mange Spanien, men da hendes afdøde mand efterlod hende med et konkursbo, bliver hun opsøgt af pengeafpressere. Det tvinger hende til at begå den ene ulovlighed efter den anden sammen med sin logerende, den unge kvinde Layla.Ulovlighederne fylder så meget i Olines liv, at datteren Ella gang på gang har besvær med at få kontakt med Oline, der altid virker stresset, distræt og ikke kontaktbar. Ella vil gerne have Oline tvangsindlagt, men Oline udskriver hurtigt sig selv, da hun har uendelig travlt med at ville overtage den mands plads, som styrer hendes egne pengeafpressere. Oline ønsker selv at styre pengeafpresserne og skyer ingen midler for at opnå dette mål. Spørgsmålet er bare, om det lykkes. Følg med i del 2 af En skruppelløs kvinde.

 • - En udfordring for Team Milton
  af Steen B. J.
  131,95 kr.

  Team Milton, bestående af Li-Mei, Ella, Ibsen og Milton, kommer denne gang ud for en speciel opklaringssag, hvor en døende kvinde på Sankt Helena Hospicet bliver fundet myrdet, til trods for at hun alligevel ville dø inden for få uger. Spørgsmålet er, hvorfor nogen så kynisk har kunnet gøre det, og spørgsmålet er også, hvilke hemmeligheder har denne kvinde, som førte til sådan en grænseoverskridende handling på et hospice, som af alle steder opfattes som fredfyldt og ukrænkeligt. Den dræbte kvindes to ældste døtre hvirvles også ind i sagen, da de stalkes af en yderst speciel kvinde. De kæmper en kamp for at finde hoved og hale i sagen parallelt med Team Milton, som oplever flere dødsfald i deres opklaringssag. For hvilke konsekvenser kan det have, når nogle fravælges, mens andre tilvælges?Oline og Layla har en plan om at overtage Otto Madsens lukrative job som koordinator for pengeafpressere, som også har presset penge af Oline. Spørgsmålet er her, om alt går efter planen.

 • af Steen B. J.
  131,95 kr.

  Team Milton, bestående af Li-Mei, Ella, Ibsen og Milton, er denne gang sat på en sag, hvor en kvinde først i trediverne findes skuddræbt i sin entre. Hun findes af en mand med blomster i hånden, der skulle på første date med hende. Det viser sig blot, at den skuddræbte kvinde slet ikke kendte den mand, der kom med blomster til hende. Så Team Milton undres i deres efterforskning over, hvem der står bag dette drab. De hvirvles ind i datingverdenens kringelkroge af mennesker med skjulte hensigter og tilmed dobbelte hævnmotiver. Men spørgsmålet er, hvilke dobbelte hævnmotiver der egentlig er på spil.Spørgsmålet er desuden, hvad der sker, når dateren August, der fandt den skuddræbte kvinde, selv vil finde ud af, hvorfor han havnede i denne underlige situation.Ellas mor Oline kæmper helt sin egen kamp med sin lejer, hvor tingene spidser til.

 • - En skruppelløs kvinde
  af Steen B. J.
  178,95 kr.

  Oline Merle har været gift tre gange og fået datteren Ella med sin første mand. Hun fik datteren Søs med den næste mand. Da hun blev gift med den tredje mand, flyttede hun til Spanien og levede der i mange år uden kontakt til sine døtre i Danmark. I en alder af 72 år dør hendes tredje mand, og Oline finder ud af, at de slet ikke ejede deres hus og bil nede i Spanien. Hun bliver erklæret konkurs og rejser hjem til Danmark. Hendes døtre er alt andet end begejstrede for hendes ankomst og ikke mindst grænseoverskridende adfærd. Det største problem opstår dog for Oline, da pengeafpressere fra konkursboet i Spanien opsøger hende i Danmark med pengekrav. Hun drives ud i skrupelløse, grænseoverskridende og kriminelle handlinger for at klare sig i Danmark.Hele situationen tilspidses af, at Olines datter Ella er en del af et efterforskningsteam i Aarhus sammen med kæresten til hendes anden datter, Søs. Denne kæreste hedder Jacob Ibsen. Oline må hele tiden balancere på denne svære situation ikke at blive gennemskuet for sine kriminelle handlinger, hvilket ofte udfordrer hende med sindsoprivende handlinger til følge. Olines anden mand var psykisk syg og tog sit eget liv efter deres skilsmisse, men deres fælles datter, Søs, har arvet det psykisk udsvingende sind efter sin far og bliver diagnosticeret som bipolar.

 • af Steen B. J.
  148,95 kr.

  Prior Adamstan er helt overvældet af en ridder, to forsvundne munke, en død munk, en oprevet munk og munken Johannes samt det faktum, at priorinde Stella og priorinde Ilva også ankommer på hans kloster og snager i forholdene, som han for enhver pris ikke sådan ønsker skal blive kendt uden for klostrets mure.Men midt i kaosset er der også lyspunkter for prior Adamstan.Priorinde Stella og priorinde Ilva vil gerne have indblik i forholdene på Bastians kloster, så i de to priorinders iver laver de aftaler med fire nonner. Disse nonner lader sig snuppe af munke fra prior Bastians kloster, hvor priorinderne så efterfølgende udspørger munkene om forholdene på deres kloster. Den viden udnytter de to priorinder mod prior Bastian.De flygtede nonner og munke samt munkedrengen Trud og nonnepigen Sølva lever i skoven. Det skal dog vise sig, at der er et væld af uforudsete udfordringer uden for klosterets mure, hvor de møder Kuttefolket.

 • af Steen B. J.
  138,95 - 148,95 kr.

  Ude i Aarhusbugten observeres noget, der stikker op af vandet. Team Milton, bestående af Ella, Li-Mei, Ibsen samt deres chef Anton Jan Milton, sættes på sagen. Det observerede er allerede forsvundet dagen efter, men det sker netop i disse dage, hvor nogle gymnasiepiger med et skrøbeligt sind meldes savnet. Der frygtes det værste, mens en anden ung gymnasiepige, Vanessa, stalkes.Vanessa hjælpes dog af en gruppe gymnasiedrenge med forkærlighed for at deltage i demonstrationer mod det stigende milliardforbrug på indvandring, som de finder uretfærdigt at skulle afbetale på resten af deres voksenliv. Spørgsmålet for Team Milton er blot, hvad der er hoved og hale i denne komplicerede og omfangsrige sag om de danske piger, og vil det lykkes at finde dem, før det er for sent?Søs tror, hun er en profet og er endelig på vej i behandling for den vrangforestilling. Ella ser kvinden, der hentede penge i glaskrukken i Ellas have, men kvinden var også sammen med en minkpelsklædt brunhåret ældre dame. Ella synes, denne dame virker bekendt, men hun ser hende kun på afstand. Uddrag af bogenEn grædende kvinde løb mod ham. Det var Vanessa, der græd.“Hjælp mig, Sigge, han sagde, at han kun ville tage modelbilleder af mig, men pludselig hev han mine trusser af og ville forgribe sig på mig,” klynkede Vanessa.“Og hvad skete der så?” spurgte Sigge.“Det er netop det, der er så frygteligt, at jeg ikke kan sige det. Sigge, jeg tror, at jeg har slået ham ihjel,” nærmeste hviskede Vanessa med rystende stemme. Sigge gjorde store øjne og trak hende med ud af blokken.“Skynd dig at komme med mig,” sagde Sigge, da han fandt det bedst at komme så langt væk fra gerningsstedet som muligt. Han styrede Vanessa ned mod sin cykel, så kunne de gående forlade stedet. Vanessa prøvede at tørre sine øjne. Sigge spejdede efter politibiler.“Fortæl mig så, hvad der skete,” sagde Sigge lidt senere, selvom Vanessa stadig rystede i hele kroppen. Om forfatterenSteen B. J. (f. 1965) skriver en serie af krimier med hverdagsrealisme, der henvender sig til krimiinteresserede læsere i alle aldre. Krimierne handler mest om mennesker og skæbnefortællinger frem for blod, sex, vold og action. Sproget er hverdagsagtigt og uden manipulerende billedsproglige virkemidler. Det giver læseren en unik frihed til selv at danne sig uforglemmelige og personlige billeder ud fra de menneskelige relationer i den fremadskridende handling, hvor mord og andre krimigåder løses.

 • af Steen B. J.
  131,95 - 138,95 kr.

  Team Milton, bestående af Li-Mei, Ella, Ibsen og deres chef Milton, er på opklaringsarbejde, da Matti findes forgiftet hjemme i sit hus. Matti arbejdede i et stort tøjfirma All 2 Wear som it-ansvarlig. Hans nærmeste medarbejdere var primært flexjobbere. Spørgsmålet er, om det er nogle på jobbet eller andre, der har villet Matti det ondt. To kvindelige ansatte i firmaet All 2 Wear føler sig især overvåget og stalket, men de har grund til ikke at turde fortælle det til Team Milton.Søs oplever mystiske tegn i hverdagen og fortæller nu mere åbent, men frygtsomt, om det råd, der fylder mere og mere i hendes liv. Søs og Ellas mor, Oline, er drevet ud i uhyrligheder, som få mennesker over halvfjerds år ville kunne klare. Men mens hun kæmper på den forkerte side af loven, øjner hun nogle muligheder. Dog er det en utrolig svær balancegang, når ens datter og svigersøn netop arbejder inden for politiets efterforskningsenhed Team Milton. Uddrag af bogenDet fik hende til at slappe helt af, at politiet var i nærheden, og hun tænkte på, at Josefine havde overreageret totalt. Hun fortsatte lidt længere hen på gangen, hvor der var en dør, hvor der stod kopirum på, men der var intet vindue i rummet. Hun greb fat i håndtaget og åbnede indad i rummet, men i stedet for at gå ind i rummet blev der sat en klud for næsen af hende. Hun nåede kun flygtigt at registrere lugten af æter, inden hun mistede bevidstheden. Hun blev trukket ind i rummet, der faktisk var to rum, da der havde stået to kopimaskiner i rummet. Hun landede op mod noget blødt, og døren ud til gangen blev straks lukket igen bag hende. Om forfatterenSteen B. J. (f. 1965) skriver en serie af krimier med hverdagsrealisme og henvender sig til krimiinteresserede læsere i alle aldre og handler mest om mennesker og skæbnefortællinger frem for blod, sex, vold og action. Sproget er hverdagsagtigt og uden manipulerende billed­sproglige virkemidler. Det giver læseren en unik frihed til selv at danne sig uforglemme­lige og personlige billeder ud fra de menneskelige relationer i den fremadskridende handling, hvor mord- og andre krimi­gåder løses.

 • af Steen B. J.
  138,95 - 148,95 kr.

  Der er meget på spil, når håndværkerfirmaer kommer i økonomisk uføre, og konkursen lurer for nogle lige om hjørnet. Banken er ofte sidste bastion, der afgør, om der kan bevilges nye lån eller ikke. Disse afgørelser har ofte meget personlige konsekvenser for de enkelte mennesker, der mister deres livsdrøm.Team Milton, bestående af Li-Mei, Ella, Ibsen og deres chef Milton, bliver vidner til, hvor tragisk det kan gå, når konkursen rammer.Søs og Ellas mor går helt amok til en hypnose, hvor det efterfølgende går op for Ibsen og resten af teamet, hvor kraftfuld hypnose kan være på godt og ondt. Hypnoseeffekten sniger sig bid for bid ind under huden på team Milton i deres opklaringsarbejde. Uddrag af bogenErik parkerede sin bil og havde stadig tusindkronesedlerne i jakkelommen. Han spejdede omkring og kiggede også op for at se, om der var nogen mennesker nogen steder, da han opdagede, at den holdende bil var tom. Han gik forsigtigt hen til den for at kigge efter, men idet han kiggede ind gennem forruden, blev der råbt oppefra.”Jeg er heroppe,” blev der sagt. Erik kiggede op og styrede ind under det høje murstensmonument og begyndte at gå op ad den stejle trappe. Trappen var lang, smal og snoet, og da Erik endelig kom op, så kiggede han direkte ud på en mand med en elefanthue på. Manden sigtede med en pistol. Det, der gjorde Erik mest bange, var, at manden rystede på hånden. Om forfatterenSteen B. J. (f. 1965) skriver en serie af krimier med hverdagsrealisme, der henvender sig til krimiinteresserede læsere i alle aldre og mest handler om mennesker og skæbnefortællinger frem for blod, sex, vold og action. Sproget er hverdagsagtigt og uden manipulerende billed­sproglige virkemidler. Det giver læseren en unik frihed til selv at danne sig uforglemmelige og personlige billeder ud fra de menneskelige relationer i den fremadskridende handling, hvor mord- og andre krimi­gåder løses.

 • af Steen B. J.
  131,95 - 138,95 kr.

  En kvindelig dukkekunstner findes forgiftet på plejehjemmet Livslyst. Team Milton sættes på sagen, der viser sig at være langt mere omfattende end først antaget, da engle spiller en større og større rolle for opklaringen af denne sag.Li-Mei går som sædvanlig egne veje med sin del af efterforskningen, der rækker langt uden for plejehjemmet, som hun benævner Englehjemmet.Ella prøver at få sin halvsøster Søs forenet med Ibsens ekskone Lisanne, der ikke tør aflevere sine børn hos Ibsen, når Søs er til stede. Spørgsmålet er, om Ellas forsøg falder i god jord eller ender kaotisk. Uddrag af bogen”Jeg er kommet for at fortælle dig, hvem jeg er,” sagde stemmen, som var høj og gennemtrængende. Janne så, at personen bag stemmen var lidt højere end hende selv. Det gøs i Janne, der stod lige foran denne person med hvidt engleansigt.”Jamen hvem er du da så?” fik Janne fremstammet.”Jeg er budbringer for de gode og de ondes englevogter,” svarede stemmen monotont.”Hvilket budskab skal du så bringe til mig?” spurgte Janne straks.”Min englevogter siger, at der er onde mennesker på dit plejehjem. To af disse mennesker har vi allerede taget os af, men der er flere, som vil lide samme skæbne, fordi de er onde,” proklamerede stemmen, mens Janne sank en klump i halsen.”Men hvem er de godes og de ondes englevogter?” spurgte Janne.”Det kan jeg ikke fortælle dig,” svarede stemmen. Om forfatterenSteen B.J. (f. 1965) skriver en serie af krimier med hverdagsrealisme, der henvender sig til krimiinteresserede læsere i alle aldre og mest handler om mennesker og skæbnefortællinger frem for blod, sex, vold og action. Sproget er hverdagsagtigt og uden manipulerende billed­sproglige virkemidler. Det giver læseren en unik frihed til selv at danne sig uforglemmelige og personlige billeder ud fra de menneskelige relationer i den fremadskridende handling, hvor mord- og andre krimigåder løses.

 • - En udfordring til team Milton
  af Steen B. J.
  148,95 kr.

  Molise er direktør på en stor låsefabrik med over 50 ansatte, hvor hendes egen søn, Bror, er ansat. Brors søn, William, og dermed Molises barnebarn skulle egentlig være tredje generation i låsefabrikken. Sådan kunne det være, men en række hændelser og begivenheder ændrer dramatisk på dette faktum.Team Milton inddrages i sagen, og fokus rettes på Brors delagtighed i disse hændelser, der viser sig at være mere komplekse end først antaget. Li-Mei mener, at hændelserne måske har noget at gøre med et tankstationsoverfald for næsten 40 år siden.Søs er deprimeret, efter at mødet med Ibsens ekskone, Lisanne, var en fiasko, så hun har efterladt et afskedsbrev. Hun er tilsyneladende sporløst forsvundet, men Ibsen opgiver ikke håbet om at finde hende.

 • - En udfordring for team Milton
  af Steen B. J.
  138,95 - 148,95 kr.

  Dette er beretningen om, hvordan dele af en familie af drømmere er underlagt en drømmereffekt, som titter frem i forskellige forklædninger.Ella, Ibsen og Li-Mei samt deres chef Milton i Team Milton kommer på efterforskningsarbejde, da der sker nogle uhyggelige ting ved nogle sheltere nord for Århus. Samtidig bliver Li-Mei sat til at digitalisere sagerne af uopklarede mord i Danmark, så alle i det danske politikorps kan tilgå oplysningerne på en let måde og finde ud af, om der kunne være forbindelser til nye sager.Li-Mei bringer netop med sin ihærdighed nyt lys over sagen med de uhyggelige ting ved shelterne. Uddrag af bogenCarl ramte igen muren og blev sig bevidst, at drømmen om at blive til noget stort var det rene bluff fra den for længst afdøde farfar. Han begyndte at hade sin afdøde farfar voldsomt og prøvede at fortrænge ham helt. Med de dårlige karakterer kunne Carl ikke komme ind på nogen videregående uddannelse. Flere af hans søskende fik høje karakterer og kunne vælge og vrage mellem deres drømmeuddannelser.Carl hadede sig selv, fordi han ikke evnede at blive til noget. Andre af Carls søskende tog sig en håndværkeruddannelse og var stolte af det, men hænderne på Carl var ligesom heller ikke skruet på til at kunne blive håndværker. Carl følte sig helt forkert, men i sin desperation og nedtrykthed kom han igen til at tænke på sin farfar, der havde været direktør. Om forfatterenSteen B. J. (f. 1965) skriver en serie af krimier med hverdagsrealisme og henvender sig til krimiinteresserede læsere i alle aldre og handler mest om mennesker og skæbnefortællinger frem for blod, sex, vold og action. Sproget er hverdagsagtigt og uden manipulerende billed­sproglige virkemidler. Det giver læseren en unik frihed til selv at danne sig uforglemme­lige og personlige billeder ud fra de menneskelige relationer i den fremadskridende handling, hvor mord- og andre krimigåder løses.

 • af Steen B. J.
  138,95 - 145,95 kr.

  Synnøve er 27 år og psykologistuderende på VIA i Aarhus. Hun forfølges, og den ene overraskelse efter den anden præsenteres for hende. Alt er slet ikke, som hun i sin barndom og sit voksenliv har troet, det var. Jo mere hun graver ned i sin fortid, des mere ukendt dukker op. Spørgsmålet er, om hun kan klare at høre sandheden om sig selv.Team Milton, bestående af Milton, Li-Mei, Ella og Ibsen, er det efterforskningsteam, der bliver tilknyttet sagen om alle de dilemmaer, som Synnøve havner i. Der dukker mange overraskelser op, som hver især er en del af puslespillet om Synnøves fortid, der pludselig rammer nutiden ubønhørligt. Ibsens kæreste, Søs, er desuden havnet i en bedre verden, som Ibsen prøver at finde. Uddrag af bogenIbsen ankom ude ved villaen med de hvide mursten. Der holdt allerede to ambulancer og Ellas bil. Nogle mennesker var stimlet sammen ude på vejen. Ibsen gik målrettet hen til husets entre og mødte Ella, som han nikkede til. Gregersen var allerede ved at lukke de sorte ligposer. Der var optegnet, hvor de to lig havde ligget, da man fandt dem. Røde plamager indikerede også, hvor de var blevet skudt. Det var midt i hjerteregionen, kunne Ibsen konstatere.“Datteren Synnøve sidder og er helt opløst ude i køkkenet,” sagde Ella lavmælt.“Så hun fandt altså sine forældre og alarmerede politiet,” konstaterede Ibsen.“Ja, det fortalte Milton. Jeg har allerede talt kort med hende, og vi aftalte, at hun skulle blive derude i køkkenet, så går vi ud til hende senere,” fortsatte Ella. De gik hen til Gregersen, der havde sendt sine assistenter ud med ligene på båren. Om forfatterenSteen B.J. (f. 1965) skriver en serie af krimier med hverdagsrealisme, der henvender sig til krimiinteresserede læsere i alle aldre og mest handler om mennesker og skæbnefortællinger frem for blod, sex, vold og action. Sproget er hverdagsagtigt og uden manipulerende billed­sproglige virkemidler. Det giver læseren en unik frihed til selv at danne sig uforglemmelige og personlige billeder ud fra de menneskelige relationer i den fremadskridende handling, hvor mord- og andre krimigåder løses.

 • - En udfordring til team Milton
  af Steen B. J.
  145,95 kr.

  Team Milton, bestående af Ella, Li-Mei, Ibsen og deres chef Milton, efterforsker det uhyrlige, der er sket i Botanisk Have efter en open air-filmforevisningsaften. De finder ud af, at sagen først umiddelbart ser ud til at kunne løses lokalt, men den viser sig at være meget større end først antaget. Det gør sagen kompleks, og en udfordring kommer sjældent alene. Sagens uhyrlige omfang holdes desuden uofficiel af hensyn til, at panikken ikke spreder sig yderligere i området omkring Botanisk Have i Aarhus.Halvsøstrene Søs og Ella får besøg af deres mor fra Spanien. Det skal vise sig at blive et besøg, der sætter uudslettelige spor i deres fremtidige liv. Desuden begynder Søs at interessere sig for hypnose for at finde svar og hjælp.

 • - En udfordring til team Milton
  af Steen B. J.
  145,95 kr.

  Fem par går til parterapi, men kvindernes svigermor spøger og fylder isamtalerne med psykologen. Svigermødrene fylder så meget, at psykologen foreslår, at kvinderne mødes uden deres mænd, hvor de har rum til atdrøfte og debattere deres forhold til svigermor. Kvinderne bliver ret tættei dette forum og går i samlet flok til angreb på Khamsungs svigermor, somen af kvinderne hedder. Der opstår ukontrollable situationer, som får fatalekonsekvenser.Team Milton, bestående af Ella, Li-Mei og Ibsen, bliver af chef Milton sat pådenne udfordring. Men sagen udvikler sig drastisk, og inden for 24 timerhar de et mord og en dræbt kvinde i et trafikuheld at forholde sig til, mensde prøver at finde den skyldige.Ibsens kæreste, Søs, der er halvsøster til Ella, fortæller, at hun gennemtegn føler sig udvalgt til noget helt specielt. Søs og Ellas mor, Oline, oplever, at hendes logerende sættes på en alvorlig prøve, hvor Oline risikererat blive gennemskuet i sine forsøg på at tjene ikke sporbare penge.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.