Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
ITALIENSK VIN er en dugfrisk og helt opdateret udgave af den tidligere Politikens bog om italiensk vin. Bogen er gennemrevideret med fuldstændig opdateret viden og alt det sidste nye, som er godt at vide om de italienske vine. Bogen er skrevet af førende eksperter: Paolo Lolli, chef på restaurant ’Casa d’Antino’ og ejer af vinbutikken ’Enoteca’; Arne Ronold, Master of Wine, stifter og redaktør af det norske tidsskrift ’Vinforum’ og leder af ’Norsk Vinakademi’, Ole Udsen, førende ekspert på Syditaliens vine samt Thomas Ilkjær, som udover at være forfatter også er bogen faglige redaktør. Thomas Ilkjær er vinskribent på Politiken og vinmagasiner i Skandinavien samt stifter og leder af ’Vinakademiet’. FRA BOGENS INDHOLD: ■ Vin-Italien her og nu ■ Italiens vinhistorie – kort fortalt ■ Jordbund, klima, mark og kælder ■ Italiens vinlovgivning ■ Druesorter i Italien ■ Beskrivelse af alle vinregioner og -distrikter med detaljerede oversigtskort Bogen er med sit lækre udstyr den oplagte gavebog til alle vinelskere.
I Vin – helt enkelt har forfatteren samlet 181 af de spørgsmål, han oftest er blevet stillet gennem årene, og giver svarene på dem. Fx: ”Siger vinens udseende noget om kvaliteten?”, ”Er tanniner det samme som garvesyre?”, ”Hvorfor lagrer man vin på fade?” og ”Hvad er de vigtigste forskelle på korkpropper og skruelåg?”Bogen henvender sig til alle, der interesserer sig for vin, og den rummer masser af viden og overraskende facts – som for eksempel, at sød mad skal matches med sød vin, og syrerig mad med syrerig vin og ikke omvendt, at der ikke er nogen sammenhæng mellem alkoholprocenten og en vins kvalitet, og at man godt kan lave hvidvin på blå druer.Vin - helt enkelt rummer viden om alt fra, hvordan man serverer vin, hvad man kan læse ud af etiketten, og hvad vinen indeholder, over de forskellige typer af vin og deres karakteristika og til de konsekvenser, klimaforandringerne har for dyrkningen af vinen og det arbejde, der forgår i vinkælderen. Hvert kapitel afsluttes med en række ”do-and-don’t”-tips, der er med til at styre læseren sikkert igennem de mange muligheder og valg, når det gælder vin. Desuden har bogen en omfattende ordliste over vinudtryk.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.