Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Vin helt enkelt

- 181 spørgsmål om vin og svarene på dem

Bag om Vin helt enkelt

I Vin – helt enkelt har forfatteren samlet 181 af de spørgsmål, han oftest er blevet stillet gennem årene, og giver svarene på dem. Fx: ”Siger vinens udseende noget om kvaliteten?”, ”Er tanniner det samme som garvesyre?”, ”Hvorfor lagrer man vin på fade?” og ”Hvad er de vigtigste forskelle på korkpropper og skruelåg?” Bogen henvender sig til alle, der interesserer sig for vin, og den rummer masser af viden og overraskende facts – som for eksempel, at sød mad skal matches med sød vin, og syrerig mad med syrerig vin og ikke omvendt, at der ikke er nogen sammenhæng mellem alkoholprocenten og en vins kvalitet, og at man godt kan lave hvidvin på blå druer. Vin - helt enkelt rummer viden om alt fra, hvordan man serverer vin, hvad man kan læse ud af etiketten, og hvad vinen indeholder, over de forskellige typer af vin og deres karakteristika og til de konsekvenser, klimaforandringerne har for dyrkningen af vinen og det arbejde, der forgår i vinkælderen. Hvert kapitel afsluttes med en række ”do-and-don’t”-tips, der er med til at styre læseren sikkert igennem de mange muligheder og valg, når det gælder vin. Desuden har bogen en omfattende ordliste over vinudtryk.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794102612
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 192
  • Udgivet:
  • 4. november 2022
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 200x320x20 mm.
  • Vægt:
  • 400 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 12. november 2024

Beskrivelse af Vin helt enkelt

I Vin – helt enkelt har forfatteren samlet 181 af de spørgsmål, han oftest er blevet stillet gennem årene, og giver svarene på dem. Fx: ”Siger vinens udseende noget om kvaliteten?”, ”Er tanniner det samme som garvesyre?”, ”Hvorfor lagrer man vin på fade?” og ”Hvad er de vigtigste forskelle på korkpropper og skruelåg?”
Bogen henvender sig til alle, der interesserer sig for vin, og den rummer masser af viden og overraskende facts – som for eksempel, at sød mad skal matches med sød vin, og syrerig mad med syrerig vin og ikke omvendt, at der ikke er nogen sammenhæng mellem alkoholprocenten og en vins kvalitet, og at man godt kan lave hvidvin på blå druer.
Vin - helt enkelt rummer viden om alt fra, hvordan man serverer vin, hvad man kan læse ud af etiketten, og hvad vinen indeholder, over de forskellige typer af vin og deres karakteristika og til de konsekvenser, klimaforandringerne har for dyrkningen af vinen og det arbejde, der forgår i vinkælderen. Hvert kapitel afsluttes med en række ”do-and-don’t”-tips, der er med til at styre læseren sikkert igennem de mange muligheder og valg, når det gælder vin. Desuden har bogen en omfattende ordliste over vinudtryk.

Brugerbedømmelser af Vin helt enkelt



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.