dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Bøger af Thorvald Berthelsen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Viggo Madsen, Thorvald Berthelsen, Majbrit Hjelmsbo, mfl.
  128,95 kr.

  Danmark har rigtig mange spændende forfattere, og alt for mange er ukendte. Vi har plukket lidt i talentmassen og fundet frem til et udvalg af forfattere, der er værd at stifte bekendtskab med.En antologi er en kunstudstilling i ord. Hver forfatter/illustrator sin sal. Tag på opdagelse i dens verden, sal efter sal. Du vil ikke fortryde det!Her kan du stifte bekendtskab med evnesvage elefanter, sprængkloge hoveder, sårskorpesamlere, slimede undervandssonetter, store stærke mænd, der går ned med stress, og mange andre spændende emner. Nyd den udelte fortælleglæde i vores antologi.

 • af Thorvald Berthelsen
  168,95 kr.

  Thorvald Berthelsen sin 8. digtsamling, Sensommer Remix, i Salon Svupsak, Vestergade 19 A i Sakskøbing. Det er en samling digte og kortdigte, der er skrevet og omskrevet under coronaen efter hans kones død. De handler derfor om coronaen, afskeden, hvor ’smerten zoomer/kærligt vrede/ stadigt fjernere sorte pupiller/ud før the Big Bang’, om sorg, fravær og savn, men også om digtning, ’sorte stjerneskud/og et insekt i rav’, der holder os oppe og nærværende. Berthelsen har også lavet collagen på omslaget.

 • af Thorvald Berthelsen
  173,95 kr.

 • af Thorvald Berthelsen
  183,95 kr.

 • - Nye og udvalgte digte
  af Thorvald Berthelsen
  168,95 kr.

 • af Thorvald Berthelsen
  148,95 kr.

  . Thorvald Berthelsens nye bog, Mørkeleg, er en samling digte, prosadigte, collager og lyriske essay, der bevæger sig rundt mellem skæve eksistentielle modsætninger som erindring og forvandling, mørke og begyndelse, uendelighed og sorte huller. Den nærmer sig hele tiden, gør ingenting og fordamper - alting - rummes mellem nettets masker. Den vilde tankes associationer er spændt helt ud og står stille med sine trilliarder af dirrende dråber i alle ender af regnormenes kærlighed, som er så fintmasket at enhver naturlov slipper væk. Men alligevel er vi også på Lolland, hvor det øre Sisyphos arbejde med drømmeformgivning fortsætter, mens vi sover med vore krammeroer. Det er jo ikke sort hvidt Det ligger blot tungt med kausaliteten. Fingerspidserne strejfer luft, inden benene flyttes og skyggen går op i mørket det lysende nulpunkt som et lyn knyttet i skraldet. Thorvald Berthelsen bor i Sakskøbing. Udgav sin første digtsamling, Utidig i tide, i 2010 og har herefter udgivet 4 digtsamlinger.

 • af Thorvald Berthelsen
  74,95 kr.

  Thorvald Berthelsens Hulens år er en samling kortdigte (Haiku), skrevet efter et elsket menneskes død. Det kendte opløses i tegn, sproget må tyde på ny, navlestrengen skæres over for sidste gang og man må igen genopfinde livet og sig selv. Samlingen er illustreret med collager af forfatteren selv. Uddrag er udkommet på svensk, engelsk, serbisk, kroatisk og bosnisk. Bl.a. i Riječ (Ord)."Thorvald Berthelsen skaber ofte fragmentariske, surrealistiske landskaber i sin digtning. En erkendelsesform, hvor hoved, følelser, sanser og vågne drømme spiller sammen til fornyet viden i nuet." (Milena Rudêz i Riječ)"Samlingen rummer henved 110 digte, flere af dem surrealistiske collager med inspiration i tankegods og nu-oplevelser, der koges ned til maggiterninger og perspektiveres.Men først og fremmest dyrkes antydningens kunst...i Thorvald Berthelsens særegne digteriske rum." (K. E. Watz i Folketidende). " Det grundlæggende tab skinner igennem, men bogen er ikke en trist mumlen ved gravens rand. Det er en vild, sammenbidt tilbagevenden til livet… Vil man se, hvad man kan stille op med haiku-formen i en dansk kontekst, kan man gå til …Thorvald Berthelsen, som med denne bog har - vil jeg påstå - fået sit endelige gennembrud som kunstner. " (Steffen Baunbæk i bloggen Baunblæk).

 • af Thorvald Berthelsen
  74,95 kr.

  "Utidig i tide 2" er i mer' end en forstand utidig i tide. Både i forhold til herskende lyriske strømninger og i forhold til vores dybt gammeldags nyliberale samfund. Digtsamlingen er en ny udgave med nye digte af Utidig i tide 2010. Om den sidste skrev anmeldere: "Måske Berthelsen rent faktisk er utidig i tide? Et skridt foran? I hvert fald har han begået en bog, der helt klart rykker et par brikker i denne læsers hoved." Steffen Baunbæk "Han lader os ikke glemme hvordan de, som er I myndighedernes permanente søgelys, føler sig: uønskede, mistænkelige, overflødige (…) Om han er pessimist eller realist kan diskuteres, men det er indiskutabelt at han advarer alle der har ører at høre med gennem sine digte." Milena Rudêz i tidsskriftet Riječ (Ord)Nu til halv pris!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.