Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Ingen forstår sig bedre på det danske køkken end kokken Umut Sakarya, og i sin første kogebog deler han ud af sine gyldne opskrifter tilsat tips, tricks og masser af umutske kundskaber.Lær, hvordan du laver den sprødeste svær og en brun sovs, som ikke skiller. Om hvad du kan droppe at lave fra bunden, og hvilke udskæringer og teknikker du bør give noget ekstra kærlighed for at perfektionere 50 af de bedste danske, klassiske retter.Tyrkiske Umut Sakarya forelskede sig i det danske køkken, da han som ung kokkeelev fik til opgave at lave farseret porre. I 2015 blev han hele Danmarks darling, da han vandt Masterchef, og siden er han gennem tv og sociale medier blevet kendt for sine sprøde svær og kække bemærkninger.Til daglig driver Umut Sakarya de to populære spisesteder Guldkroen og Guldgrillen sammen med sin makker Frank Svärd. De laver mad, som din mormor ville have ønsket, hun kunne lave den.
Grillbarsmad på kokkemanér. Umut og Frank lærer dig at fritere forårsruller og lave den perfekte bøfsandwich.Flæskestegssandwich. Guldkebab. Jyske nachos. Parisertoast.Nostalgiske ord, der bringer minder om eftermiddage i håndboldhallen og ture hjem med en god ven efter en aften i byen.Kokkene Umut Sakarya og Frank Svärd driver til daglig Guldgrillen i Nansensgade i København, hvor de løfter grillbarsmad til det næste niveau. Den brune sovs over bøfsandwichen er hjemmelavet, og bearnaisen rører de selv. I Grillbaren lærer de dig at lave din egen grillbarsmenu – på kokkemanér.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.