Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
- En kogebog med guldopskrifter fra Guldkroen
Det er altså gourmet mad på højt plan for en mand der elsker sovs og kartofler :-D ALLE kan lave en god brun sovs efter denne bog!
”Guldskeen” er en kogebog fra Umut Sakarya og hans partner Frank Svärds ”Guldkroen” på Nørrebro i København. Da jeg gennemlæste opskrifterne, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at de 2 eminente kokke kunne have haft min mormor i tankerne, da de satte sig ned og satte deres opskrifter fra ”Guldkroen” på tryk.
Umut deltog i TV3-programmet ”Masterchef” i 2015 og endte med at vinde programmet. Udadtil virker Umut til at være en hyggelig fætter, der har tabt sit hjerte til det Danske køkken. En ting er sikkert. Man skal ikke forvente hverken slankemad eller moderne kulinariske nyskabelser i ”Guldskeen”.
”Guldskeen” får bestemt mine varmeste anbefalinger med på vejen til dig, der som jeg, gerne vil lidt tilbage til mormors kødgryder.
Vurdering: 5/6 Roser.
Krimiormen.dk
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.© 2024 Bogreolen.dk Esromgade 15, 3. | 2200 København N | Danmark | CVR: DK43351621