Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Svane & Bilgrav

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Skævvredne data i en verden designet til mænd
  af Caroline Criado Perez
  148,95 - 197,95 kr.

  Forestil dig en verden, hvor … … din telefon er for stor til din hånd … din læge udskriver medicin, der er forkert til din krop … du har 47 % større risiko for at komme til skade, hvis du bliver involveret i et biluheld.Hvis det lyder bekendt, er du sandsynligvis en kvinde. Usynlige kvinder afslører, hvordan verden er designet af og for mænd, og hvilke katastrofale konsekvenser det ofte har. Caroline Criado Perez har for første gang samlet en imponerende række studier og beretninger fra hele verden, der kaster lys over, hvordan kvinder er blevet glemt, og hvilken gennemgribende effekt, det har på os alle.#1 Sunday Times bestseller Vinder af 2019 Royal Society Science Book Prize 2019 Financial Times Business Book of the Year Award The Times Current Affairs Book of the Year A book of the decade by the Sunday Times

 • af Rick Rubin
  148,95 - 237,95 kr.

  En smuk bog om at finde sin kreative kerne, skrevet af den legendariske musikproducer Rick Rubin. Hvor mange berømte producere er kendte for en særlig lyd, er Rubin kendt for at skabe et rum, hvor kunstnere fra alle genrer og traditioner kan finde ind til, hvem de egentlig er, og hvad de kan berige verden med. Derfor har han kunnet arbejde med så forskellige musikere som Red Hot Chili Peppers, Beastie Boys og Adele. Rubin har gennem sine mange år i musikbranchen tænkt dybt over, hvor kreativitet kommer fra. Og han har erfaret, at det at være kunstner ikke handler om, hvad du skaber, men hvordan dit forhold til verden er. Kunsten at leve kreativt er Rubins gavmilde studie af kunstnerens vej – en vej, vi alle kan følge, uanset hvad vi beskæftiger os med.

 • af Glennon Doyle
  188,95 - 198,95 kr.

  En gribende erindringsbog af Glennon Doyle med et kig ind i samfundet og dets kultur. Hun skriver om en længsel, som findes dybt i enhver kvinde; om det er at kæmpe for at være en god partner, datter, mor, medarbejder eller ven. Der er et vist håb om, at denne kamp vil give kvinden en følelse af at føle sig i live, men i stedet for efterlader det oftest kvinden træt og overvældet. Utæmmet snakker om følsomme emner med et kraftfuldt wake-up call. Glennon Doyle fortæller os en historie om en kvinde, der lærte, at hun ikke er en ansvarlig mor, men elsker sine børn og prøver at vise, hvordan man lever livet til det fuldeste. En historie om at finde sin vej gennem en skilsmisse og derefter få en ny blandet familie. Hvordan kan vi begynde at stole nok på os selv til, at sætte de grænser, der skal til og få fred med kroppen, anerkende vreden og hjertesorgen. Det handler om at sætte de vildeste instinkter fri, så kvinden endelig kan se på sig selv og opdage, at hun er der, hvor hun har lyst til at være. Glennon Doyle tager også emnet om forventninger til børnene, som moderskabet har i disse moderne tider, op. Først og fremmest kigger hun på de tidligere årtier, hvor der har været forskellige forventninger til moderskabet, og hvordan det har ændret sig. Hun snakker om de her memoer, som mødre får med efter de forlader hospitalet med deres børn, og memoer fungere som en slags analogi for disse 3 forskellige tiders forventninger til mødre. En utrolig fremragende bog.

 • af Matt Haig
  119,95 - 248,95 kr.

 • af Philippa Perry
  119,95 - 128,95 kr.

  Bogen til alle, der er interesseret i relationer. Uanset om du ønsker at blive klogere på, hvordan din opvækst har formet dig, hvordan du håndterer dit barns følelser, eller hvordan du bliver mere støttende for din partner, vil du finde uundværlig viden og realistiske tips i denne skønne bog. Philippa Perry er en førende psykoterapeut, der har fundet millioner af læsere over hele verden. Hendes tilgang til noget af det vigtigste i livet – vores relationer til vores kære – er praktisk, fordomsfri og formidlet med humor, visdom og kærlighed.

 • af Jesper Storgaard Jensen
  237,95 kr.

  Det Rom, du ikke kender "Hvordan er romernes Rom? Hvordan er det at leve i byen? Hvad taler romerne om, og hvilke problemer står deres by overfor? Hvad er deres forhold til fortiden, og hvilke forhåbninger har de til fremtiden? Kort og godt: Hvordan ser byen og dens indbyggere ud, når man skærer turistklichéerne væk, river de perfekte postkort i stykker og vælger turistattraktionerne fra for i stedet at fokusere på la realtà romana, den romerske virkelighed?" DET USYNLIGE ROM er et nøgternt blik bag de kulisser, som turisterne forveksler med det virkelige Rom. Det Rom, som inkompetente politikere er ved at køre i graven, men som fortvivlede borgere forsøger at overleve i og holde kørende. Jesper Storgaard Jensen interviewer kulturpersonligheder, journalister og almindelige borgere og tilsætter egne observationer og erfaringer for at tegne et kærligt, kritisk og realistisk portræt af den evige stad.

 • af James Hawes
  148,95 - 248,95 kr.

  Efter at have kortlagt Tysklands brudlinjer i sin populære Den korte historie om Tyskland, vender James Hawes nu blikket mod sit hjemland, England. De eneste lande i Europa, der er lige så splittede af geografi og historie, er Italien og Tyskland, og ingen af dem har det dybeste skel af dem alle – den 1000 år gamle kulturelle kløft, som løber mellem de jævne englændere og deres eliter. Tag med på en hæsblæsende tur gennem historien, fra Cæsar til Brexit via emperiet og verdenskrigene, hvor Hawes opdager et England meget anderledes end det, vi troede, vi kendte. Det solide ø-rige, der er så stædigt selvstændigt, og som bryster sig af at have opfundet parlamentet, er faktisk præget af dybe skel, der truer nationens eksistens – skel, der er geografiske, klassemæssige, politiske og økonomiske.

 • - I mine heltinders fodspor
  af Mia Kankimäki
  148,95 - 235,95 kr.

  Mia føler sig udenfor. Hun er over 40, har hverken mand eller børn, har sagt sit job op og solgt lejligheden. Hvad nu? Dette spørgsmål stiller den prisvindende forfatter Mia Kankimäki sig. Med humor og selvironi tager hun på rejse til Tanzania, Italien og Japan, i fodsporene på ti historiske kvinder, som hun beundrer, og som hun gør til sine skytsengle. Det er kvinder, som har levet helt exceptionelle liv som opdagelserejsende, kunstnere og forfattere. Bogen er fyldt med fascinerende historier. Vi møder Nellie, som i 1890 rejste jorden rundt på 72 dage, den italienske kunstner og alenemor Artemisia Gentileschi, som blev voldtaget og måtte gennem en ydmygende retssag, inden hun malede et af barokkens mest kendte værker. Og ikke mindst dykker Mia ned i Karen Blixens fantastiske livshistorie. Resultatet er en gribende blanding af biografi, historie, rejseskildring, dokumentar og selvudforskning. Og svaret på, hvad livet har at tilbyde en kvinde på 40+ uden børn, er selvfølgelig: Alt!

 • af Raynor Winn
  148,95 kr.

  I løbet af få dage vendes Raynor Winns liv på hovedet. Hendes mand gennem toogtredive år, Moth, får stillet en dødelig diagnose, og de mister deres hjem og levebrød. De har intet tilbage, og heller ikke meget tid, og de beslutter impulsivt at vandre den tusind kilometer lange South West Coast Path langs kysten i det sydvestlige England. Alt, hvad de ejer, bærer de i deres rygsække. På turen mærker de en ny frihed, nærkontakt med naturen og deres egen eksistens. Men hvad venter dem for enden af stien?

 • - Ti kort der forklarer verden
  af Tim Marshall
  148,95 kr.

  "... en slags intellektuel ground zero, hvis man skal forstå baggrunden for, hvorfor en stormagt som Rusland gør, som Rusland gør."– Michael Jarlner, PolitikenAlle verdens ledere er styret af geografi. Deres valgmuligheder begrænses af bjerge, floder, oceaner og beton. Javist, for at følge begivenhederne i verden, må du naturligvis forstå mennesker, ideer og bevægelser – men hvis du ikke også har et godt greb om geografien, får du ikke det komplette billede. Hvis du nogensinde har undret dig over, hvorfor Putin er så besat af Krim-halvøen, hvorfor USA var bestemt til at blive en global stormagt, eller hvorfor Kina konstant udvider sin magtsfære, finder du svarene i denne bog. Fanget af geografien ser på fortiden, nutiden og fremtiden for at give indblik i en af de afgørende faktorer, der former verdenshistorien. "”Skarpe indsigter om, hvordan geografi former verdensledernes valg” – Financial Times

 • af Robert Kolker
  248,95 - 276,95 kr.

  Don og Mimi Galvin lignede den amerikanske drøm. Dons militærkarriere bragte i 1950’erne parret til en forstad i Colorado, hvor de grundlagde en familie, der kom til at omfatte tolv børn, og som på overfladen så perfekt ud. Men bag de lukkede døre på Hidden Valley Road var virkeligheden en anden. Psykologisk sammenbrud, pludselig vold og skjulte overgreb. I midten af 1970’erne havde seks af Galvin-drengene fået diagnosen skizofreni, og deres søskende var rædselsslagne vidner – uden chance for at vide, om de ville blive de næste.“Børnene på Hidden Valley Road er en ekstraordinær videnskabelig detektivhistorie og familiesaga, og den kaster lys over noget, alt for mange af os er konfronteret med: mental sygdom.”– Oprah Winfrey

 • - Ti kort der viser verdens fremtid
  af Tim Marshall
  148,95 - 237,95 kr.

  Tim Marshalls internationale bestseller FANGET AF GEOGRAFIEN viste, hvordan enhver nations valgmuligheder er begrænset af bjerge, floder, have og beton.I sin nye bog undersøger Marshall ti regioner, der vil forme den globale politik i en tid med ny rivalisering: Australien, Iran, Saudi-Arabien, Storbritannien, Grækenland, Tyrkiet, Sahel-regionen, Etiopien, Spanien … og rummet. Find ud af, hvorfor Europas næste flygtningekrise er tættere på, end vi tror, hvorfor det østlige Middelhav er et af det 21. århundredes mest volatile brændpunkter, og hvorfor rummet bliver den næste slagmark.

 • - Om hvile og tilbagetrækning i livets svære stunder
  af Katherine May
  119,95 - 248,95 kr.

  I Overvintring fortæller Katherine May om sin personlige vinter, der begyndte med pludselig sygdom i familien og blev intensiveret af stress og tristhed. Mens livet føltes allermest kuldslået, lykkedes det Katherine at finde styrke og inspiration i de transformationer, som naturen går igennem for at overleve kulden. Og i de ældgamle traditioner, som i århundreder har hjulpet mennesker gennem den mørke tid. Overvintring er en smuk og poetisk erindringsbog, der hjælper os med at få glæde af naturens helende kræfter og omfavne de vintre, vi alle oplever i vores liv.

 • - Hvordan vi vendte op og ned på barndommen og skabte en epidemi af mental sygdom
  af Jonathan Haidt
  218,95 kr.

  Hvad skete der med Generation Z?Omkring 2012 begyndte statistikkerne at vise et pludseligt, massivt og globalt kollaps i teenageres mentale helbred. Angst, depression, spiseforstyrrelser og andre lidelser er blevet almindelige, og de fleste kender en eller flere unge, der er ramt.Den anerkendte psykologiprofessor Jonathan Haidt har undersøgt, hvad det er, vi har gjort ved vores unge mennesker – og hvordan vi stopper det og genskaber den sunde barndom.”Alle forældre må smide alt, de har i hænderne, og læse denne bog øjeblikkeligt. Jonathan Haidt er vigtigste psykolog i verden i dag, og dette er den vigtigste bog om det, der forandrer dit barns liv lige nu.” – Johann Hari, forfatter til Tabte forbindelser

 • af Nita Prose
  148,95 kr.

  Jeg er din stuepige. Jeg kender dine hemmeligheder. Dit beskidte vasketøj.Men hvad ved du om mig?Stuepigen Molly er helt alene i verden. Et nul. Hun er vant til at være usynlig i sit job på Regency Grand Hotel, hvor hun puffer puder og tørrer gæsternes støv, snavs og hemmeligheder væk. Hun er blot en stuepige – hvorfor skulle nogen lægge mærke til hende?Men Molly kommer i begivenhedernes centrum, da hun finder hotellets berygtede gæst, mr. Black, meget død i sin seng. Det er noget rod og ikke lige sådan at fikse. Mens Molly bliver viklet ind i jagten på sandheden og følger de spor, som hotellets fornemme korridorer hvisker, opdager hun en særlig evne, hun ikke vidste, hun havde. Hun er blot en stuepige – men hvad ser hun, som andre overser?Stuepigen er en charmerende mordgåde med en original heltinde – og en historie om, at alle fortjener at blive set og hørt. For når sandheden skal findes, kræver det nogle gange helt specielle mennesker med helt specielle evner …

 • - Skab god energi i dit liv én bid ad gangen
  af Camilla Lender
  237,95 kr.

  Lær at hæve energien i hjem, sind og krop med dette inspirerende oprydningsmanifest for alle rummelige rodehoveder, kreative kaosmennesker, ustrukturerede udsættere, halvhuslige hippier og helt almindelige hverdagsudfordrede hyggefrynser og hamstertyper. SPIS ELEFANTEN giver dig indsigt i de psykologiske mønstre, som skaber rod i dit liv, og den viser, hvordan du kan bryde dem og rydde vejen for det liv, du ønsker at leve – én bid ad gangen.

 • af Ann Patchett
  145,95 - 237,95 kr.

  En stemningsmættet og gribende fortælling om båndet mellem to søskende, deres barndomshjem og en fortid, der ikke vil slippe dem.Efter 2. verdenskrig opbygger Cyril Conroy et ejendomsimperium og løfter sin familie fra fattigdom til rigdom. Han køber Det Hollandske Hus, en overdådig ejendom udenfor Philadelphia. Ment som en overraskelse til sin hustru bringer huset ulykke over familien, og alle dem, Cyril elsker, begynder at gå i opløsning.Historien fortælles af Cyrils søn Danny, som, sammen med sin skarpt iagttagende søster Maeve, bliver sendt i eksil fra deres barndomshjem af deres stedmor. De to velhavende søskende bliver kastet tilbage til den fattigdom, deres forældre var sluppet fri af, og de finder ud af, at de kun har hinanden at stole på.Det hollandske hus er et mørkt eventyr om to begavede mennesker, der ikke kan slippe fri af deres fortid. Trods alle ydre tegn på succes er Danny og Maeve kun rigtigt trygge, når de er sammen. Gennem hele livet vender de tilbage til historien om, hvad de mistede, men da de til sidst bliver tvunget til at konfrontere de mennesker, der svigtede dem, bliver forholdet mellem bror og søster udsat for sin ultimative test.

 • af Lori Gottlieb
  148,95 kr.

  Den ene dag hjælper psykologen Lori Gottlieb patienter i sin praksis i Los Angeles, den næste styrter hendes verden sammen. Ind på scenen træder Wendell, den sære, men erfarne psykolog, der tilbyder Lori en plads i sin sofa.Med humor og visdom tager Lori sine læsere på en åbenhjertig og dybt personlig rejse bag facaden for at blive klogere på det, der gør os til mennesker. Hun undersøger de historier, vi fortæller os selv og hinanden, mens vi tumler med livets store temaer: kærlighed og begær, skyld og tilgivelse, mening og dødelighed, frygt og mod, håb og forandring.Vi møder den succesfulde, måske sociopatiske, tv-producer John; den unge, nygifte og dødeligt syge Julie, den 69-årige kunstneriske Rita med selvmordstanker og den seriemonogame, nogen-og-tyve-årige Charlotte, der ikke kan holde op med at engagere sig med de forkerte fyre (endda én fra venteværelset).Måske skulle du snakke med nogen er en afvæbnende sjov og tankevækkende fortælling om vores komplicerede liv. Den er for enhver, som går i terapi, har gået i terapi, burde gå i terapi eller bare har et følelsesliv.

 • af Jakob Brodersen
  131,95 - 183,95 kr.

  Mens bomberne falder, forsøger en kræftsyg far at redde sin familie ud af Aleppo. En sønderjysk slagteriarbejder mister grebet om tilværelsen, da han mister sit job og møder sin fortid. En ung marokkaner søger mod lykken på den anden side af Middelhavets bølger, og i en flygtningelejr i Østafrika forsøger en engelsk smerteforsker at kortlægge sammenhængen mellem fysisk og psykisk smerte. NÆSTEN er en smuk og barsk fortælling om skæbner i Europa, Afrika og Mellemøsten, der krydses på tragisk og forunderlig vis i de store flygtningestrømmes tid. Vores tid. En roman om sorg, længsel, kærlighed og menneskelighed. Om at være et lille hjul i en enorm maskine, om at overleve og at finde en mening i mørket før daggry. Om sprækker af håb i det inferno, mennesket har skabt for sig selv.

 • af Julie Smith
  148,95 - 237,95 kr.

  Håndbogen for alle med et følelsesliv. Psykolog Julie Smith deler i denne populære bog ud af sine tips til at komme igennem livets op- og nedture. Hendes råd er simple, men dybt forankret i den psykologiske videnskab og hendes egen terapeutiske praksis. Bogen er skrevet i korte kapitler, så du kan dykke ned i præcis den udfordring, du står overfor. Den handler om de følelsesmæssige problemer, vi alle oplever, og den giver praktiske løsninger, der måske kan gøre livet lidt lettere …

 • af Julie Clark
  98,95 - 145,95 kr.

  Clarie Cook har et perfekt liv. Hun er gift med arvtageren til et politisk dynasti, bor i et stort byhus på Manhattan, har assistenter, en fejlfrit koreograferet kalender og en lysende fremtid. Bag bag lukkede døre er intet, som det syner. Hendes perfekte ægtemand har et temperament, der brænder så intenst som hans politiske ambitioner, og han lader sin hustru overvåge for at sikre, at hun lever op til hans umulige standarder. Hvad han ikke ved er, at Clarie gennem måneder har arbejdet på en plan for at forsvinde.Den dag, Clarie har planlagt at stikke af, falder hendes planer fra hinanden. Men et tilfældigt møde i en lufthavnsbar bringer hende sammen med en kvinde, hvis situation virker ligeså desperat som Claires. De beslutter at bytte flybilletter – Clarie tager Evas fly til Oakland, og Eva rejser til Puerto Rico i Claires navn. De tror begge, at det vil give hver af dem mulighed for at begynde forfra et sted langt væk. Men da flyet til Puerto Rico styrter ned, indser Clarie, at nyheden om hendes død vil være i alle medier, og at hun må påtage sig Evas identitet – og dermed de hemmeligheder, Eva havde kæmpet så hårdt for at skjule.En gribende og spændende psykologisk thriller om to kvinder, begge alene, begge bange – og om den ene beslutning, der ændrer deres liv.

 • af Steve Jobs
  98,95 kr.

  I denne berømte tale fortæller Steve Jobs, digital pioner og grundlægger af Apple, at han aldrig har færdiggjort en universitetsuddannelse. Med udgangspunkt i tre historier fra sit intense og kontrastfulde liv forklarer han, hvad der i virkeligheden lærte ham det, han havde brug for. Steve Jobs’ ord er en overbevisende tilskyndelse til os alle: Lyt til dit hjerte og følg din intuition – kun sådan finder du ud af, hvad du virkelig brænder for, og kun sådan får du et meningsfuldt liv. Talen er i denne illustrerede udgave gengivet på dansk og engelsk, og den er tænksomt analyseret af den spanske forfatter Fran Pintadera.

 • - Molly Gray nr. 2
  af Nita Prose
  116,95 - 218,95 kr.

  Et nyt mysterium. En ny omgang rod. Stuepigen Molly får igen brug for sine specielle evner … Molly Gray er nu chef for stuepigerne på Regency Grand Hotel, hvor hun stadig puffer puder, fejer gæsternes hemmeligheder op og fører hvert eneste værelse tilbage til en tilstand af perfektion. Men da en gæst – en berømt krimiforfatter – falder død om i den store tesalon, står Molly med en usædvanlig oprydningsopgave. Og mens rygter og mistanker hvirvler rundt i hotellets korridorer, bliver det tydeligt, at der er snavs under den blanke overflade. Molly ved, at hun har nøglen til mysteriet. Men hun ved også, at hun vil blive nødt til at tænke tilbage på fortiden, på et støvet gammelt hus og meget andet, som hun har forsøgt at glemme i så mange år.For Molly kendte engang den døde gæst – og hans hemmeligheder …

 • - Molly Gray-serien, bog nr. 2
  af Nita Prose
  131,95 kr.

  Et nyt mysterium. En ny omgang rod. Stuepigen Molly får igen brug for sine specielle evner … Molly Gray er nu chef for stuepigerne på Regency Grand Hotel, hvor hun stadig puffer puder, fejer gæsternes hemmeligheder op og fører hvert eneste værelse tilbage til en tilstand af perfektion. Men da en gæst – en berømt krimiforfatter – falder død om i den store tesalon, står Molly med en usædvanlig oprydningsopgave. Og mens rygter og mistanker hvirvler rundt i hotellets korridorer, bliver det tydeligt, at der er snavs under den blanke overflade. Molly ved, at hun har nøglen til mysteriet. Men hun ved også, at hun vil blive nødt til at tænke tilbage på fortiden, på et støvet gammelt hus og meget andet, som hun har forsøgt at glemme i så mange år.For Molly kendte engang den døde gæst – og hans hemmeligheder …

 • - Små mennesker, store drømme – nr. 10
  af Maria Isabel Sanchez Vegara
  73,95 kr.

  I denne bogserie kan du lære de mest fantastiske mennesker at kende – fra kunstnere og musikere til designere og videnskabsfolk. Alle begyndte de som et barn med en drøm og endte med at opnå det mest utrolige.Dette er bogen om Stephen Hawking, den verdenskendte fysiker.Da Stephen var en lille dreng, nød han at ligge i haven og betragte stjernerne, mens han undrede sig over universet. Han var ikke den bedste i skolen, men hans nysgerrighed hjalp ham ind på de bed­ste universiteter i England: Oxford og Cambridge. Den førte ham også på sporet af en af de største videnskabelige opdagelser i det 20. århundrede: Hawkingstråling.Efter den inspirerende fortælling om Stephens usæd­vanlige liv er der en kort sektion med fakta og fotos.

 • - Små mennesker, store drømme – nr. 11
  af Maria Isabel Sanchez Vegara
  73,95 kr.

  I denne bogserie kan du lære de mest fantastiske mennesker at kende – fra kunstnere og musikere til designere og videnskabsfolk. Alle begyndte de som et barn med en drøm og endte med at opnå det mest utrolige.Her er bogen om David Bowie, en af de største musikere nogensinde.David var en “star man”, fra han var helt lille. Allerede i skolen skilte han sig ud, gjorde sig bemærket i dans og musik og dannede tidligt sit eget band. Som voksen blev han en berømt musiker og magisk performer, der forførte sit publikum med gribende sange, overdådige kostumer og en opsigtsvækkende sceneoptræden. Efter den inspirerende fortælling om Bowies liv er der en kort sektion med fakta og fotos.

 • af Tim Marshall
  248,95 kr.

  Rummet er et vildt og lovløst sted, der er vitalt for kommunikation, økonomi, militærstrategi og internationale relationer. Og de magtkampe, der udspiller sig på jordoverfladen, vil i stigende grad finde sted i rummet, efterhånden som kampen om rumterritorier, satellitbaner og ressourcer intensiveres. Hvem vil drage nytte af rummets ressourcer? Kan kommercielle virksomheder spille en rolle? Og hvordan vil en rumkrig kunne udspille sig? Tag med Tim Marshall på rejse til geopolitikkens nye slagmark.

 • af Orlando Figes
  218,95 kr.

  En kyndig og velskrevet fortælling om de mennesker og begivenheder, der har formet Ruslands voldsomme historie. Læs om kroningen af Ivan den Grusomme i en kandelaberoplyst katedral, om Katarina den Store til hest på vej til at arrestere sin husbond, om Romanovdynastiets sidste bitre dage – og alle de andre autokrater, undersåtter, revolutionære og helt almindelige russere, der har befolket det utrolige land gennem tiderne.

 • af Philippa Perry
  198,95 kr.

  Livet handler om dine relationer og deres kvalitet, uanset om det drejer sig om familie, kærester, venner, kolleger eller – vigtigst af alle – dig selv. Hvis du kan få disse relationer til at fungere, så vil alt det andet, livet kaster efter dig, blive nemmere at håndtere. I denne varme, praktiske og vittige bog viser psykoterapeut Philippa Perry dig, hvordan du tackler livets store problemer. Hvordan finder og fastholder du kærlighed? Hvordan håndterer du konflikter bedre? Hvad gør du, når du sidder fast? Hvordan klarer du forandringer og tab? Er andre mennesker bare irriterende, eller det dig, der er problemet? Philippa Perrys fornuftige og medfølende råd hjælper dig til at blive et gladere og klogere menneske.

 • af Michael Scott-Baumann
  148,95 - 198,95 kr.

  Konflikten mellem Israel og Palæstina er en af de bitreste i historien, og den har omfattende konsekvenser. I denne bog beskriver mellemøsteksperten Michael Scott-Baumann konfliktens oprindelse og udvikling helt op til nutiden. Bogen undersøger blandt andet briternes rolle i optakten til etablering af staten Israel i 1948, Uafhængighedskrigen 1948-49, Seksdageskrigen i 1967, Osloaftalerne, de to Intifadaer, Trumps fredsplan fra 2020 og den krig, der brød ud mellem Israel og Hamas i 2023. Hvert kapitel kortlægger de politiske forhold, præsenterer forskellige fortolkninger og slutter med personlige vidnesbyrd fra israelere og palæstinensere, hvis tilværelse er blevet formørket af vold.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.