Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger udgivet af Svane & Bilgrav

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Skævvredne data i en verden designet til mænd
  af Caroline Criado Pérez
  145,95 - 200,95 kr.

  Forestil dig en verden, hvor … … din telefon er for stor til din hånd … din læge udskriver medicin, der er forkert til din krop … du har 47 % større risiko for at komme til skade, hvis du bliver involveret i et biluheld.Hvis det lyder bekendt, er du sandsynligvis en kvinde. Usynlige kvinder afslører, hvordan verden er designet af og for mænd, og hvilke katastrofale konsekvenser det ofte har. Caroline Criado Perez har for første gang samlet en imponerende række studier og beretninger fra hele verden, der kaster lys over, hvordan kvinder er blevet glemt, og hvilken gennemgribende effekt, det har på os alle.#1 Sunday Times bestseller Vinder af 2019 Royal Society Science Book Prize 2019 Financial Times Business Book of the Year Award The Times Current Affairs Book of the Year A book of the decade by the Sunday Times

 • af Matt Haig
  119,95 - 200,95 kr.

 • af Glennon Doyle
  174,95 - 237,95 kr.

  En gribende erindringsbog af Glennon Doyle med et kig ind i samfundet og dets kultur. Hun skriver om en længsel, som findes dybt i enhver kvinde; om det er at kæmpe for at være en god partner, datter, mor, medarbejder eller ven. Der er et vist håb om, at denne kamp vil give kvinden en følelse af at føle sig i live, men i stedet for efterlader det oftest kvinden træt og overvældet. Utæmmet snakker om følsomme emner med et kraftfuldt wake-up call. Glennon Doyle fortæller os en historie om en kvinde, der lærte, at hun ikke er en ansvarlig mor, men elsker sine børn og prøver at vise, hvordan man lever livet til det fuldeste. En historie om at finde sin vej gennem en skilsmisse og derefter få en ny blandet familie. Hvordan kan vi begynde at stole nok på os selv til, at sætte de grænser, der skal til og få fred med kroppen, anerkende vreden og hjertesorgen. Det handler om at sætte de vildeste instinkter fri, så kvinden endelig kan se på sig selv og opdage, at hun er der, hvor hun har lyst til at være. Glennon Doyle tager også emnet om forventninger til børnene, som moderskabet har i disse moderne tider, op. Først og fremmest kigger hun på de tidligere årtier, hvor der har været forskellige forventninger til moderskabet, og hvordan det har ændret sig. Hun snakker om de her memoer, som mødre får med efter de forlader hospitalet med deres børn, og memoer fungere som en slags analogi for disse 3 forskellige tiders forventninger til mødre. En utrolig fremragende bog.

 • af Philippa Perry
  148,95 - 162,95 kr.

  Bogen til alle, der er interesseret i relationer. Uanset om du ønsker at blive klogere på, hvordan din opvækst har formet dig, hvordan du håndterer dit barns følelser, eller hvordan du bliver mere støttende for din partner, vil du finde uundværlig viden og realistiske tips i denne skønne bog. Philippa Perry er en førende psykoterapeut, der har fundet millioner af læsere over hele verden. Hendes tilgang til noget af det vigtigste i livet – vores relationer til vores kære – er praktisk, fordomsfri og formidlet med humor, visdom og kærlighed.

 • af Jesper Storgaard Jensen
  237,95 kr.

  Det Rom, du ikke kender "Hvordan er romernes Rom? Hvordan er det at leve i byen? Hvad taler romerne om, og hvilke problemer står deres by overfor? Hvad er deres forhold til fortiden, og hvilke forhåbninger har de til fremtiden? Kort og godt: Hvordan ser byen og dens indbyggere ud, når man skærer turistklichéerne væk, river de perfekte postkort i stykker og vælger turistattraktionerne fra for i stedet at fokusere på la realtà romana, den romerske virkelighed?" DET USYNLIGE ROM er et nøgternt blik bag de kulisser, som turisterne forveksler med det virkelige Rom. Det Rom, som inkompetente politikere er ved at køre i graven, men som fortvivlede borgere forsøger at overleve i og holde kørende. Jesper Storgaard Jensen interviewer kulturpersonligheder, journalister og almindelige borgere og tilsætter egne observationer og erfaringer for at tegne et kærligt, kritisk og realistisk portræt af den evige stad.

 • af James Hawes
  131,95 - 200,95 kr.

  Efter at have kortlagt Tysklands brudlinjer i sin populære Den korte historie om Tyskland, vender James Hawes nu blikket mod sit hjemland, England. De eneste lande i Europa, der er lige så splittede af geografi og historie, er Italien og Tyskland, og ingen af dem har det dybeste skel af dem alle – den 1000 år gamle kulturelle kløft, som løber mellem de jævne englændere og deres eliter. Tag med på en hæsblæsende tur gennem historien, fra Cæsar til Brexit via emperiet og verdenskrigene, hvor Hawes opdager et England meget anderledes end det, vi troede, vi kendte. Det solide ø-rige, der er så stædigt selvstændigt, og som bryster sig af at have opfundet parlamentet, er faktisk præget af dybe skel, der truer nationens eksistens – skel, der er geografiske, klassemæssige, politiske og økonomiske.

 • - I mine heltinders fodspor
  af Mia Kankimäki
  188,95 - 235,95 kr.

  Mia føler sig udenfor. Hun er over 40, har hverken mand eller børn, har sagt sit job op og solgt lejligheden. Hvad nu? Dette spørgsmål stiller den prisvindende forfatter Mia Kankimäki sig. Med humor og selvironi tager hun på rejse til Tanzania, Italien og Japan, i fodsporene på ti historiske kvinder, som hun beundrer, og som hun gør til sine skytsengle. Det er kvinder, som har levet helt exceptionelle liv som opdagelserejsende, kunstnere og forfattere. Bogen er fyldt med fascinerende historier. Vi møder Nellie, som i 1890 rejste jorden rundt på 72 dage, den italienske kunstner og alenemor Artemisia Gentileschi, som blev voldtaget og måtte gennem en ydmygende retssag, inden hun malede et af barokkens mest kendte værker. Og ikke mindst dykker Mia ned i Karen Blixens fantastiske livshistorie. Resultatet er en gribende blanding af biografi, historie, rejseskildring, dokumentar og selvudforskning. Og svaret på, hvad livet har at tilbyde en kvinde på 40+ uden børn, er selvfølgelig: Alt!

 • af Raynor Winn
  131,95 kr.

  I løbet af få dage vendes Raynor Winns liv på hovedet. Hendes mand gennem toogtredive år, Moth, får stillet en dødelig diagnose, og de mister deres hjem og levebrød. De har intet tilbage, og heller ikke meget tid, og de beslutter impulsivt at vandre den tusind kilometer lange South West Coast Path langs kysten i det sydvestlige England. Alt, hvad de ejer, bærer de i deres rygsække. På turen mærker de en ny frihed, nærkontakt med naturen og deres egen eksistens. Men hvad venter dem for enden af stien?

 • af Ann Patchett
  145,95 - 237,95 kr.

  En stemningsmættet og gribende fortælling om båndet mellem to søskende, deres barndomshjem og en fortid, der ikke vil slippe dem.Efter 2. verdenskrig opbygger Cyril Conroy et ejendomsimperium og løfter sin familie fra fattigdom til rigdom. Han køber Det Hollandske Hus, en overdådig ejendom udenfor Philadelphia. Ment som en overraskelse til sin hustru bringer huset ulykke over familien, og alle dem, Cyril elsker, begynder at gå i opløsning.Historien fortælles af Cyrils søn Danny, som, sammen med sin skarpt iagttagende søster Maeve, bliver sendt i eksil fra deres barndomshjem af deres stedmor. De to velhavende søskende bliver kastet tilbage til den fattigdom, deres forældre var sluppet fri af, og de finder ud af, at de kun har hinanden at stole på.Det hollandske hus er et mørkt eventyr om to begavede mennesker, der ikke kan slippe fri af deres fortid. Trods alle ydre tegn på succes er Danny og Maeve kun rigtigt trygge, når de er sammen. Gennem hele livet vender de tilbage til historien om, hvad de mistede, men da de til sidst bliver tvunget til at konfrontere de mennesker, der svigtede dem, bliver forholdet mellem bror og søster udsat for sin ultimative test.

 • - Om hvile og tilbagetrækning i livets svære stunder
  af Katherine May
  119,95 - 200,95 kr.

  I Overvintring fortæller Katherine May om sin personlige vinter, der begyndte med pludselig sygdom i familien og blev intensiveret af stress og tristhed. Mens livet føltes allermest kuldslået, lykkedes det Katherine at finde styrke og inspiration i de transformationer, som naturen går igennem for at overleve kulden. Og i de ældgamle traditioner, som i århundreder har hjulpet mennesker gennem den mørke tid. Overvintring er en smuk og poetisk erindringsbog, der hjælper os med at få glæde af naturens helende kræfter og omfavne de vintre, vi alle oplever i vores liv.

 • af Nita Prose
  131,95 - 200,95 kr.

  Jeg er din stuepige. Jeg kender dine hemmeligheder. Dit beskidte vasketøj.Men hvad ved du om mig?Stuepigen Molly er helt alene i verden. Et nul. Hun er vant til at være usynlig i sit job på Regency Grand Hotel, hvor hun puffer puder og tørrer gæsternes støv, snavs og hemmeligheder væk. Hun er blot en stuepige – hvorfor skulle nogen lægge mærke til hende?Men Molly kommer i begivenhedernes centrum, da hun finder hotellets berygtede gæst, mr. Black, meget død i sin seng. Det er noget rod og ikke lige sådan at fikse. Mens Molly bliver viklet ind i jagten på sandheden og følger de spor, som hotellets fornemme korridorer hvisker, opdager hun en særlig evne, hun ikke vidste, hun havde. Hun er blot en stuepige – men hvad ser hun, som andre overser?Stuepigen er en charmerende mordgåde med en original heltinde – og en historie om, at alle fortjener at blive set og hørt. For når sandheden skal findes, kræver det nogle gange helt specielle mennesker med helt specielle evner …

 • af Julie Clark
  145,95 - 200,95 kr.

  Clarie Cook har et perfekt liv. Hun er gift med arvtageren til et politisk dynasti, bor i et stort byhus på Manhattan, har assistenter, en fejlfrit koreograferet kalender og en lysende fremtid. Bag bag lukkede døre er intet, som det syner. Hendes perfekte ægtemand har et temperament, der brænder så intenst som hans politiske ambitioner, og han lader sin hustru overvåge for at sikre, at hun lever op til hans umulige standarder. Hvad han ikke ved er, at Clarie gennem måneder har arbejdet på en plan for at forsvinde.Den dag, Clarie har planlagt at stikke af, falder hendes planer fra hinanden. Men et tilfældigt møde i en lufthavnsbar bringer hende sammen med en kvinde, hvis situation virker ligeså desperat som Claires. De beslutter at bytte flybilletter – Clarie tager Evas fly til Oakland, og Eva rejser til Puerto Rico i Claires navn. De tror begge, at det vil give hver af dem mulighed for at begynde forfra et sted langt væk. Men da flyet til Puerto Rico styrter ned, indser Clarie, at nyheden om hendes død vil være i alle medier, og at hun må påtage sig Evas identitet – og dermed de hemmeligheder, Eva havde kæmpet så hårdt for at skjule.En gribende og spændende psykologisk thriller om to kvinder, begge alene, begge bange – og om den ene beslutning, der ændrer deres liv.

 • af Steve Jobs
  98,95 kr.

  I denne berømte tale fortæller Steve Jobs, digital pioner og grundlægger af Apple, at han aldrig har færdiggjort en universitetsuddannelse. Med udgangspunkt i tre historier fra sit intense og kontrastfulde liv forklarer han, hvad der i virkeligheden lærte ham det, han havde brug for. Steve Jobs’ ord er en overbevisende tilskyndelse til os alle: Lyt til dit hjerte og følg din intuition – kun sådan finder du ud af, hvad du virkelig brænder for, og kun sådan får du et meningsfuldt liv. Talen er i denne illustrerede udgave gengivet på dansk og engelsk, og den er tænksomt analyseret af den spanske forfatter Fran Pintadera.

 • - Ti kort der forklarer verden
  af Tim Marshall
  131,95 kr.

  Alle verdens ledere er begrænset af geografi. Deres valg styres af bjerge, floder, oceaner og beton. Ganske vist, for at kunne forstå begivenhederne i verden, må du forstå mennesker, ideer og bevægelser – men hvis du ikke også har et godt greb om geografien, får du ikke det komplette billede. Hvis du nogensinde har undret dig over, hvorfor Putin er så besat af Krim-halvøen, hvorfor USA var bestemt til at blive en global stormagt, eller hvorfor Kina hele tiden forsøger at presse sin magtsfære længere ud i verden, finder du svarene i denne velskrevne bog af Tim Marshall. Fanget af geografien er en international bestseller om geografiens indflydelse på storpolitikken. “Dette er en af de bedste bøger om geopolitik, man kan forestille sig. Marshall er klar i hovedet og i stand til at gøre det store billede tilgængeligt og sammenhængende. Jeg kan ikke komme i tanke om en anden bog, der forklarer situationen i verden så godt”— Evening Standard

 • - Skab god energi i dit liv ét skridt ad gangen
  af Camilla Lender
  200,95 kr.

  “Jeg har læst rigtig mange bøger om rod og oprydning, både danske og udenlandske, men har aldrig kunnet finde en bog, som forklarer mig både, hvorfor man roder, og hvordan man bryder sine uhensigtsmæssige mønstre og samtidig skaber flow og høj energi i sit hjem og sit liv generelt. Min bog er ikke en overfladisk guide til, hvordan du rydder op i din kælder, dit køkken eller dit klædeskab. Den er en udførlig indføring i, hvordan du motiverer dig selv til at komme i gang med at bryde dine mønstre og rydde op i dit liv – krydret med mange lettilgængelige og konkrete tips og tricks.”

 • - En insiders guide til byens skjulte skatte
  af Jesper Storgaard Jensen
  272,95 kr.

  Til dig, der elsker Rom og har fem bøger om byen i forvejen. I denne flotte rejseguide tager Jesper Storgaard Jensen dig med uden for turisternes polerede centrum – derud, hvor du finder det ægte romerliv, den blomstrende kultur, de store kulinariske oplevelser og ikke mindst de spændende historier. Bogen er fyldt med flotte fotos, personlige tips og kort, der hjælper dig godt på vej rundt i det Rom, der er skjult for de fleste.

 • af A.M. Ollikainen
  119,95 - 145,95 kr.

  En stegende varm midsommerdag bliver politikommissær Paula Pihlaja kaldt ud til et grufuldt fund lidt uden for Helsinki. Ved en rig families lystejendom er en fragtcontainer blevet afleveret, og i den ligger en myrdet kvinde.Da kommissær Paula Pihlaja sammen med sit team ved Helsinkis politi dykker ned i sagen, begynder sporene at sprede sig i alle retninger – til et avanceret kunstprojekt, til tvivlsomme ulandsprojekter i Namibia og til komplicerede familieforhold. Et intrikat spindelvæv af løgn, kærlighed, racisme og svigt.Og samtidig med, at sagen nærmer sig sit dramatiske klimaks, hjemsøges Paula af sine egne dæmoner …

 • af Raynor Winn
  131,95 - 200,95 kr.

  Opfølgeren til Saltstien Efter at Raynor og hendes mand Moth har vandret den tusind kilometer lange Sydvestkyststi som hjemløse, ruinerede og – i Moths tilfælde – ramt af dødelig sygdom, føles den vilde og vindblæste kyst nu som hjem for ægteparret. Moth syntes at have fået det bedre under vandreturen, men tilbage mellem fire vægge mærker han, hvordan det normale liv svækker hans helbred igen. Men så møder de en mand, der er blevet grebet af deres historie, og som tilbyder ægteparret mulighed for at genfinde kontakten med naturen i et misligholdt hus, dybt inde i Cornwalls bakker. I Den vilde stilhed fortæller Raynor om, hvad der skete før og efter Saltstien – om livslang kærlighed, som ingen modgang kan ødelægge, om at opbygge et nyt hjem og om naturens helbredende kraft.

 • af Matt Haig
  104,95 kr.

  Tro på det umulige!Her er den sjove, magiske og fuldstændigt sandfærdige historie om julemanden, fortalt af den populære forfatter Matt Haig og illustreret af Chris Mould.Den perfekte julefortælling til alle, der elsker jul, magi og humor.

 • af Julie Smith
  237,95 kr.

  Håndbogen for alle med et følelsesliv. Psykolog Julie Smith deler i denne populære bog ud af sine tips til at komme igennem livets op- og nedture. Hendes råd er simple, men dybt forankret i den psykologiske videnskab og hendes egen terapeutiske praksis. Bogen er skrevet i korte kapitler, så læseren kan dykke ned i præcis den udfordring, han eller hun står overfor. Den handler om de følelsesmæssige problemer, vi alle oplever, og den giver praktiske løsninger, der måske kan gøre livet lidt lettere …

 • - Din første (bog om) menstruation
  af Louise T. Sjørvad & Jette Sandbæk
  119,95 kr.

  Hvor ofte skal jeg skifte mit bind? Er det normalt at have klumper i blodet? Hvorfor er jeg pludselig så trist? Hvad skal jeg gøre, hvis jeg bløder igennem? Når man lige har fået eller snart får sin menstruation, er man fuld af spørgsmål om alt det nye, der sker med ens krop. Det er bare blod er en ærlig og hjertevarm bog, der guider børn og unge gennem deres første år med blod, bekymringer og alt det andet, der følger med, når man er menstruationsnybegynder. Læserne får gennem tekst og illustrationer viden om deres krop, og oven i det får de en masse personlige råd og historier fra en andre børn og unge, der ærligt deler, hvordan de oplever det at have menstruation.

 • - Opfølgeren til Drengen de kaldte Jul
  af Matt Haig
  119,95 kr.

  Julen er i fare!Der er ikke meget magi tilbage i verden, og julemanden har masser af problemer at tage sig af: Sure trolde, fortvivlede nisser, rensdyr, der falder ned fra himlen … og risikoen for, at julen helt bliver aflyst. Én ting er helt sikker: Julemanden kan ikke reddejulen alene … men hvem kan hjælpe ham?En ny skøn julebog fra Matt Haig – fyldt med nisser, magi og humor. Opfølgeren til Drengen de kaldte Jul.

 • af Stine Godsk Skyum
  145,95 kr.

  Grundlovens dramatiske historie og vigtigste principper – tegnet og fortalt for børn.Fortællingen om Danmarks Riges Grundlov er lige så vigtig som loven selv. Vores forfædre skulle kæmpe hårdt for den, og selv den dag i dag kan vi ikke tage den for givet. Bogen er en gennemillustreret fremstilling af grundlovens historie, dens vigtigste principper og de udfordringer, den står overfor.

 • - Hvordan en terapeut og en cirkel af fremmede reddede mit liv
  af Christie Tate
  145,95 kr.

  Christie Tate fantaserer om at dø. Hun er netop blevet den bedste på sit jurastudie og har omsider opnået kontrol over sin spiseforstyrrelse, men hun er alligevel ved at drukne i ensomhed og tristhed.Den karismatiske psykoterapeut dr. Jonathan Rosen tilbyder hende plads i en af sine terapigrupper. Han garanterer, at det vil forandre hendes liv, og dette løfte får den skeptiske Christie til at bevæge sig ind i gruppeterapiens underlige, skræmmende og livsforandrende verden.Efterhånden som hendes forsvarsværker bryder sammen, begynder Christie at forstå, hvilken betydning det har at forbinde sig med andre og have vidner til sit liv.

 • af Robert Kolker
  276,95 kr.

  Don og Mimi Galvin lignede den amerikanske drøm. Dons militærkarriere bragte i 1950’erne parret til en forstad i Colorado, hvor de grundlagde en familie, der kom til at omfatte tolv børn, og som på overfladen så perfekt ud. Men bag de lukkede døre på Hidden Valley Road var virkeligheden en anden. Psykologisk sammenbrud, pludselig vold og skjulte overgreb. I midten af 1970’erne havde seks af Galvin-drengene fået diagnosen skizofreni, og deres søskende var rædselsslagne vidner – uden chance for at vide, om de ville blive de næste.“Børnene på Hidden Valley Road er en ekstraordinær videnskabelig detektivhistorie og familiesaga, og den kaster lys over noget, alt for mange af os er konfronteret med: mental sygdom.”– Oprah Winfrey

 • af Tim Marshall
  237,95 kr.

  Tim Marshalls internationale bestseller FANGET AF GEOGRAFIEN viste, hvordan enhver nations valgmuligheder er begrænset af bjerge, floder, have og beton. I sin nye bog undersøger Marshall ti regioner, der vil forme den globale politik i en tid med ny rivalisering: Australien, Iran, Saudi-Arabien, Storbritannien, Grækenland, Tyrkiet, Sahel-regionen, Ethiopien, Spanien … og rummet. Find ud af, hvorfor Europas næste flygtningekrise er tættere på, end vi tror, hvorfor det østlige Middelhav er et af det 21. århundredes mest volatile brændpunkter, og hvorfor rummet bliver den næste slagmark.

 • - Bog nr. 1
  af A.M. Ollikainen
  200,95 kr.

  En gribende kriminaldrama fra et af Finlands store forfatterpar ...Politiet får et tip om en mystisk fragtcontainer, der viser sig at indeholde et lig. Containeren står på en ejendom, der tilhører en af Finlands mest berygtede erhvervsfolk, og da kommissær Paula Pihlaja dykker ned i sagen, fører sporene tilbage til rigmandens familie, der gennem årtier har bedrevet mistænkelige forretninger i Namibia. Mens sagen folder sig ud, hjemsøges Paula af sine egne dæmoner. Da hun var ung, blev hun tvunget til at bortadoptere sit lille barn. Hendes søn, nu i tyverne, bliver konfronteret med en mordanklage, så nu må Paula kæmpe med både sin egen skyldfølelse og bekymringerne om, hvad der skal ske med hendes søn.

 • - Hvordan en terapeut og en rundkreds af fremmede reddede mit liv
  af Christie Tate
  237,95 kr.

  En original og hudløst ærlig erindringsbog om at finde sig selv ved at blotte alt. Christie Tate er en stræbsom og selvpinende ung advokat, der modstræbende går med til at afklæde sig, psykologisk og følelsesmæssigt, i et rum med seks komplet fremmede – hendes terapigruppe. Som hendes terapeut siger: “Du har ikke brug for behandling, du har brug for et vidne.” Smertefuld og grænseoverskridende, men også oplivende og forbavsende morsom læsning. “Every page of this incredible memoir had me thinking ‘I wish I had read this book when I was 25. It would have helped me so much!’… We need each other through the good times and the bad. Please read this book with a group of friends you cherish.” —Reese Witherspoon “This unrestrained memoir is a transporting experience and one of the most startlingly hopeful books I have ever read.” —Lisa Taddeo, forfatter til Tre Kvinder

 • af James Hawes
  131,95 kr.

  I sin anmelderroste bestseller fortæller James Hawes historien om Europas mest beundrede og frygtede land, hele vejen fra Julius Cæsar til Angela Merkel.Med mere end 100 kort og billeder giver bogen et friskt, kortfattet og underholdende forsøg på at svare på spørgsmålene: Hvad er Tyskland? Ser landet mod vest eller øst? Er det overhovedet ét land?

 • af Per Bloch-imit
  13,95 kr.

  Paasivara! Anaanama angutaatitaava assigiinngitsunik alerseqartarmat nuannarinngilara. Tupinnaqaaq, nammineq eqqumiinnini takusinnaannginneramiuk? Allaammi manniit taquakka mariehønenik timmisartunillu titartaaffigisarpai. Ilumummi eqqumiik. Ataatami taamaaliorneq ajorpoq. Oqaluttuami uani nalunngeriikkat maqaasilersarneri nutaanillu allarluinnarnik naapitsineq sammineqarpoq. Aammali qimmit kissartut, pokaalit eqalussuillu naluttarfimmiittut sammineqarlutik.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.