Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Midnatsbiblioteket

Midnatsbiblioteket af Matt Haig er en spændende og rørende roman om livsvalg og selvaccept. Hvis du fik muligheden for at lave om på det du fortryder, ville du så gøre det? Bogen Midnatsbiblioteket tager dig med i Noras hårde liv på jorden, hvor hver dag udvikler sig til at blive endnu værre. Et liv, hvor “forkerte” beslutninger er truffet, som har medført til der, hvor hun står i dag. En dag ender Nora på Midnatsbiblioteket, hvor hun får muligheden for at gøre om på alt det, som hun har fortrudt i sit liv. Alle bøgerne på Midnatsbiblioteket er nemlig potentielle liv, som Nora har kunne have levet, hvis hun havde truffet andre valg eller gået nogle helt andre veje. Hvor havde Nora været i dag, hvis hun fortsatte som elitesvømmer, og kunne hun have været lykkeligt gift, hvis hun valgte at takke ja til at gå på kaffedate med den mand, som hun afviste? Der er endeløst mange valg, som Nora får muligheden for at lave om på, men hvad er den bedste måde at leve på?

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793752672
  • Udgivet:
  • 12. November 2021
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Midnatsbiblioteket

Midnatsbiblioteket af Matt Haig er en spændende og rørende roman om livsvalg og selvaccept. Hvis du fik muligheden for at lave om på det du fortryder, ville du så gøre det?

Bogen Midnatsbiblioteket tager dig med i Noras hårde liv på jorden, hvor hver dag udvikler sig til at blive endnu værre. Et liv, hvor “forkerte” beslutninger er truffet, som har medført til der, hvor hun står i dag. En dag ender Nora på Midnatsbiblioteket, hvor hun får muligheden for at gøre om på alt det, som hun har fortrudt i sit liv. Alle bøgerne på Midnatsbiblioteket er nemlig potentielle liv, som Nora har kunne have levet, hvis hun havde truffet andre valg eller gået nogle helt andre veje. Hvor havde Nora været i dag, hvis hun fortsatte som elitesvømmer, og kunne hun have været lykkeligt gift, hvis hun valgte at takke ja til at gå på kaffedate med den mand, som hun afviste?

Der er endeløst mange valg, som Nora får muligheden for at lave om på, men hvad er den bedste måde at leve på?

Forlagets beskrivelse af Midnatsbiblioteket

Noras liv er svært, og det bliver bare værre og værre. Men så, på hendes sidste dag på jorden, finder hun sig selv i et bibliotek. Der får hun chancen for at prøve hvert af de andre liv, hun kunne have levet, hvis hun havde taget andre beslutninger.

Det stiller Nora i et særligt dilemma. For med et uendeligt antal muligheder, hvordan finder man så det perfekte liv?

Indhold