Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fotofatamorgana

Bag om Fotofatamorgana

Charlotte og Noa taber hinanden af syne en dag lige ved den tid, hvor det første fotografi bliver til. Vi følger de to hovedpersoner – adskilt – gennem tiden, alt imens fotografiet udvikler sig og følges op af film. En fortælling om billedets magi og ikke mindst om Charlotte og Noa og alle de billedmennesker, de møder undervejs. Om deres sensuelle tiltrækning og sanselige forhold, både til hinanden og de mennesker, de møder. En billedmættet fortælling, hvor du aldrig er helt sikker på tid og sted. Uddrag af bogen ”En anden lille ting, søde Tristan, så har jeg lige besluttet, at vi tager parringsdelen ud af vores gode relation!” Tristan lægger teskeen, med en stump æg på, og også det stykke brød han lige har taget en bid af, fra sig på den tallerken han har lige foran sig. ”Hvad er det, du siger?” ”Du kommer over det; du er så let til bens; du har garanteret også været mig utro?” ”Har vi lovet hinanden evig troskab?” ”Næ, det har vi ikke.” ”Skal sandheden frem, en to-tre gange; og hvad så?” ”Der kan du selv se, om et par dage er du klar igen!” ”Vi to har da haft det sjov ikke?” ”Bestemt!” Om forfatteren Peer Lund er født 1951 i København. Han har tidligere udgivet Nedslag (2017), 13 historier med 13 styk farvegrafik af billedkunstneren Birgit Dalum, samt digtsamlingen Alting løst (2017).

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772372600
  • Udgivet:
  • 11. September 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Fotofatamorgana

Charlotte og Noa taber hinanden af syne en dag lige ved den tid, hvor det første fotografi bliver til. Vi følger de to hovedpersoner – adskilt – gennem tiden, alt imens fotografiet udvikler sig og følges op af film.

En fortælling om billedets magi og ikke mindst om Charlotte og Noa og alle de billedmennesker, de møder undervejs. Om deres sensuelle tiltrækning og sanselige forhold, både til hinanden og de mennesker, de møder.

En billedmættet fortælling, hvor du aldrig er helt sikker på tid og sted.Uddrag af bogen

”En anden lille ting, søde Tristan, så har jeg lige besluttet, at vi tager parringsdelen ud af vores gode relation!”

Tristan lægger teskeen, med en stump æg på, og også det stykke brød han lige har taget en bid af, fra sig på den tallerken han har lige foran sig.

”Hvad er det, du siger?”

”Du kommer over det; du er så let til bens; du har garanteret også været mig utro?”

”Har vi lovet hinanden evig troskab?”

”Næ, det har vi ikke.”

”Skal sandheden frem, en to-tre gange; og hvad så?”

”Der kan du selv se, om et par dage er du klar igen!”

”Vi to har da haft det sjov ikke?”

”Bestemt!”Om forfatteren

Peer Lund er født 1951 i København. Han har tidligere udgivet Nedslag (2017), 13 historier med 13 styk farvegrafik af billedkunstneren Birgit Dalum, samt digtsamlingen Alting løst (2017).

Brugerbedømmelser af FotofatamorganaFind lignende bøger
Bogen Fotofatamorgana findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.