Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fra vinter til vinter

Bag om Fra vinter til vinter

Denne digtsamling er en samling øjebliksbilleder. Billeder fra byen, naturen, hjemmet og sindet. Vi følger det mandlige jeg i en periode, der går fra vinter til vinter, og bliver vidne til de mangeartede erfaringer, han gør sig. Vi møder ham i forskellige situationer: blandt mennesker i byen, på værtshuse, alene i sit hjem og indlagt på et sygehus. Steder, hvor han oplever kærlighed, sex, sorg, fornægtelse, indelukkethed, druk og selvdestruktiv adfærd. Uddrag af bogen: Indianere Fire på stribe i den polstrede sofa henne ved vægen og to mere i baren Indianere fremstår de næsten helt som. Indianere på hver deres bjergtinde, signalerende kun via røgsignaler fra hver deres cigaret. Om forfatteren: Martin Langfeldt Knabe, (f. 1987) er født, opvokset og bosat i Aarhus. Han har en studentereksamen i bagagen og har i en periode gået på pædagogseminariet. Fra vinter til vinter er hans debut.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793126367
  • Udgivet:
  • 1. December 2013
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Fra vinter til vinter

Denne digtsamling er en samling øjebliksbilleder. Billeder fra byen, naturen, hjemmet og sindet. Vi følger det mandlige jeg i en periode, der går fra vinter til vinter, og bliver vidne til de mangeartede erfaringer, han gør sig. Vi møder ham i forskellige situationer: blandt mennesker i byen, på værtshuse, alene i sit hjem og indlagt på et sygehus. Steder, hvor han oplever kærlighed, sex, sorg, fornægtelse, indelukkethed, druk og selvdestruktiv adfærd.

Uddrag af bogen:

Indianere

Fire på stribe
i den polstrede sofa
henne ved vægen
og to mere i baren
Indianere
fremstår de næsten helt som.
Indianere
på hver deres bjergtinde,
signalerende
kun via røgsignaler
fra hver deres cigaret.

Om forfatteren:

Martin Langfeldt Knabe, (f. 1987) er født, opvokset og bosat i Aarhus. Han har en studentereksamen i bagagen og har i en periode gået på pædagogseminariet. Fra vinter til vinter er hans debut.

Brugerbedømmelser af Fra vinter til vinterFind lignende bøger
Bogen Fra vinter til vinter findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.