Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fri tid

Bag om Fri tid

"Som det daglige mærke i træet noterer jeg datoen i min dagbog Glemmer så hvornår jeg skrev det var det en eller to dage siden Kløgtigt opløses tiden under dette lands sitrende sol" Digtsamlingen "Fri tid" kredser om emner som natur, identitet, kærlighed og hverdagsliv. Flere af digtene handler om Grækenland og de minder, forfatteren har fra en smuk, græsk ø. "Fri tid" var Nina Malinovskis debut som forfatter og efterfølges af en lang række stemningsfulde og særegne digtsamlinger. Den danske digter Nina Malinovski er født i 1951. Udover sine mange anmelderroste digtsamlinger har Nina Malinovski skrevet manuskripter til teater, film og opera samt noveller. Nina Malinovski har modtaget en lang række priser og legater, blandt andet Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726046830
  • Udgivet:
  • 9. Januar 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Fri tid

"Som det daglige mærke i træet

noterer jeg datoen i min dagbog

Glemmer så hvornår jeg skrev det

var det en eller to dage siden

Kløgtigt opløses tiden

under dette lands sitrende sol"

Digtsamlingen "Fri tid" kredser om emner som natur, identitet, kærlighed og hverdagsliv. Flere af digtene handler om Grækenland og de minder, forfatteren har fra en smuk, græsk ø. "Fri tid" var Nina Malinovskis debut som forfatter og efterfølges af en lang række stemningsfulde og særegne digtsamlinger.

Den danske digter Nina Malinovski er født i 1951. Udover sine mange anmelderroste digtsamlinger har Nina Malinovski skrevet manuskripter til teater, film og opera samt noveller. Nina Malinovski har modtaget en lang række priser og legater, blandt andet Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

Brugerbedømmelser af Fri tidFind lignende bøger
Bogen Fri tid findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.