Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Frøken Peregrines sælsomme børn 2 - Hollow City

Bag om Frøken Peregrines sælsomme børn 2 - Hollow City

HOLLOW CITY er Ransom Riggs’ anden bog i serien om frøken Peregrines sælsomme børn. Her fortsætter fortællingen om drengen Jacob og hans sælsomme rejse gennem af tid og sted. Jacob og hans nye sælsomme venner er flygtet fra øen Cainholm. De beslutter sig for at rejse gennem en tidssløjfe til sælsomhedens hovedstad, London, for at befri Frøken Peregrine fra den fuglekrop, som hun er fanget i. Med hollower og gejster i hælene bevæger børnene sig gennem 1940’ernes krigsramte landskab, hvor både nye allierede og rædselsvækkende oplevelser venter på dem.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702191318
  • Udgivet:
  • 13. April 2016
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Frøken Peregrines sælsomme børn 2 - Hollow City

HOLLOW CITY er Ransom Riggs’ anden bog i serien om frøken Peregrines sælsomme børn. Her fortsætter fortællingen om drengen Jacob og hans sælsomme rejse gennem af tid og sted.
Jacob og hans nye sælsomme venner er flygtet fra øen Cainholm. De beslutter sig for at rejse gennem en tidssløjfe til sælsomhedens hovedstad, London, for at befri Frøken Peregrine fra den fuglekrop, som hun er fanget i. Med hollower og gejster i hælene bevæger børnene sig gennem 1940’ernes krigsramte landskab, hvor både nye allierede og rædselsvækkende oplevelser venter på dem.

Brugerbedømmelser af Frøken Peregrines sælsomme børn 2 - Hollow City



Find lignende bøger
Bogen Frøken Peregrines sælsomme børn 2 - Hollow City findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.