Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

GAPS-kogebogen

- Få styr på din tarmflora og bliv rask

Bag om GAPS-kogebogen

Tarmens tilstand og vores fordøjelse er tidens helt hotte emne, når vi taler om sundhed. Nyere forskning slår fast, at dette tidligere undervurderede organ er kilden til vores helbred, men hvordan reparerer vi den, når det fysiske såvel som det mentale helbred halter? Svaret ligger i denne kogebog: Følg GAPS-kuren, få styr på din tarmflora og bliv rask!Tankegangen og principperne bag den banebrydende GAPS-kur er intet mindre end et paradigmeskift i måden, vi forstår og forsøger at behandle et væld af kroniske sygdomme og diagnoser på i dag. En lind strøm af nye forskningsresultater bekræfter, hvad tusindvis af personer, der har fulgt GAPS-kuren verden over, kan berette om: at sygdomme som fx diabetes 1 + 2, autisme, depression, tarmsygdomme, overvægt, allergi og gigt kan have rod i en ringe tarmflora. Kuren adskiller sig markant fra andre kure, som blot er symptomdæmpende, ved at gøre helt rask og medicinfri. GAPS® er lanceret af neurolog, ernæringsekspert og mor til en forhenværende autist, Natasha Campbell-McBride. Det står for Gut and Psychology Syndrome, en fælles betegnelse for diagnoser og symptomer med rod i en tarmflora, der er ude af balance. En tilstand flere og flere rammes af på grund af vores moderne livsstil. Ud over sin egen kliniske erfaring og forskning har Natasha Campbell-McBride udviklet kuren på baggrund af kollegers erfaringer, der er indsamlet og/eller dokumenteret gennem knap 100 år. GAPS-kogebogen handler om den køkkenmæssige side af GAPS-kuren. Ud over at udstikke de overordnede retningslinjer bringer bogen de lækreste opskrifter på hjemmelavet mad af gode råvarer, hvor trends som økologi, dyrevelfærd, gamle madlavningsteknikker, fermentering, fondkogning, juicing samt brug af smør og masser af andre gode, gammeldags fedtstoffer er i højsædet. Læseren lærer, hvordan man laver alle former for velsmagende sukker- og stivelsesfri GAPS-mad til hverdag og fest året rundt – med en sund og rask tarm som gevinst. Om forfatteren Signe Gad er selvlært madentusiast og udvikler af opskrifterne i GAPS-kruen. Uddannet skuespiller, lærer i alexanderteknik samt freelance speaker. Blogger og artikelskribent i forskellige tidsskrifter. Efter 4 intense år med GAPS-mad, research og eksperimenteren springer hun nu ud som kogebogsforfatter, idet hun har skrevet den kogebog, som hun selv manglede, da hun for 4 år siden tog sagen i egen hånd for at hjælpe sin datter af med den mavepine, der havde hjemsøgt hende i 7 år. Som en sidegevinst har hun også selv fået has på diverse fysiske plager ved at følge GAPS-kuren.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793575202
  • Udgivet:
  • 17. februar 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af GAPS-kogebogen

Tarmens tilstand og vores fordøjelse er tidens helt hotte emne, når vi taler om sundhed. Nyere forskning slår fast, at dette tidligere undervurderede organ er kilden til vores helbred, men hvordan reparerer vi den, når det fysiske såvel som det mentale helbred halter? Svaret ligger i denne kogebog: Følg GAPS-kuren, få styr på din tarmflora og bliv rask!Tankegangen og principperne bag den banebrydende GAPS-kur er intet mindre end et paradigmeskift i måden, vi forstår og forsøger at behandle et væld af kroniske sygdomme og diagnoser på i dag. En lind strøm af nye forskningsresultater bekræfter, hvad tusindvis af personer, der har fulgt GAPS-kuren verden over, kan berette om: at sygdomme som fx diabetes 1 + 2, autisme, depression, tarmsygdomme, overvægt, allergi og gigt kan have rod i en ringe tarmflora. Kuren adskiller sig markant fra andre kure, som blot er symptomdæmpende, ved at gøre helt rask og medicinfri.
GAPS® er lanceret af neurolog, ernæringsekspert og mor til en forhenværende autist, Natasha Campbell-McBride. Det står for Gut and Psychology Syndrome, en fælles betegnelse for diagnoser og symptomer med rod i en tarmflora, der er ude af balance. En tilstand flere og flere rammes af på grund af vores moderne livsstil. Ud over sin egen kliniske erfaring og forskning har Natasha Campbell-McBride udviklet kuren på baggrund af kollegers erfaringer, der er indsamlet og/eller dokumenteret gennem knap 100 år.
GAPS-kogebogen handler om den køkkenmæssige side af GAPS-kuren. Ud over at udstikke de overordnede retningslinjer bringer bogen de lækreste opskrifter på hjemmelavet mad af gode råvarer, hvor trends som økologi, dyrevelfærd, gamle madlavningsteknikker, fermentering, fondkogning, juicing samt brug af smør og masser af andre gode, gammeldags fedtstoffer er i højsædet. Læseren lærer, hvordan man laver alle former for velsmagende sukker- og stivelsesfri GAPS-mad til hverdag og fest året rundt – med en sund og rask tarm som gevinst.
Om forfatteren
Signe Gad er selvlært madentusiast og udvikler af opskrifterne i GAPS-kruen. Uddannet skuespiller, lærer i alexanderteknik samt freelance speaker. Blogger og artikelskribent i forskellige tidsskrifter. Efter 4 intense år med GAPS-mad, research og eksperimenteren springer hun nu ud som kogebogsforfatter, idet hun har skrevet den kogebog, som hun selv manglede, da hun for 4 år siden tog sagen i egen hånd for at hjælpe sin datter af med den mavepine, der havde hjemsøgt hende i 7 år. Som en sidegevinst har hun også selv fået has på diverse fysiske plager ved at følge GAPS-kuren.

Brugerbedømmelser af GAPS-kogebogen



Find lignende bøger
Bogen GAPS-kogebogen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.