Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Genetic Modification and Food Quality

- A Down to Earth Analysis

Bag om Genetic Modification and Food Quality

The development of recombinant DNA methods has changed the face of the food industry over the last 50 years.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781118756416
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 288
  • Udgivet:
  • 31. juli 2015
  • Størrelse:
  • 178x252x20 mm.
  • Vægt:
  • 603 g.
  • BLACK WEEK
  Gratis fragt
Leveringstid: 2-3 uger
Forventet levering: 13. december 2024

Beskrivelse af Genetic Modification and Food Quality

The development of recombinant DNA methods has changed the face of the food industry over the last 50 years.

Brugerbedømmelser af Genetic Modification and Food Quality



Find lignende bøger
Bogen Genetic Modification and Food Quality findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.