Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Gør kål på kærestekilo & singlesul

Bag om Gør kål på kærestekilo & singlesul

I bogen Gør Kål på Kærestekilo og Singlesul søger sundhedseksperten Michelle at gøre op med de mange ekstra kilo, der kan opstå, når forelskelsens rus er over en, og man måske nyder livet lidt for meget med sin kæreste. I et nyt forhold ønsker man ofte at forkæle hinanden, og mange tænker derfor ikke så meget på, hvor sund maden er, eller hvor mange kilo, som man tager på - da man kun har øje for hinanden. Når og hvis forholdet slutter, og man er tilbage i singlelivet, så kan fristelsen for at forkæle sig selv også godt tage overhånd. Vi kender alle følelsen af, at vi under kærestesorger kommer til at putte lidt for meget slik, is og chokolade i munden. Det kan dog sagtens lade sig gøre at være i et forhold eller komme ud af det igen - uden at tage på! Michelle Kristensen afslører hemmeligheden bag i hendes nyeste bog, der er propfyldt med lækre og sunde opskrifter og overskuelige 4-ugers kostplaner - og så gør Michelle endnu engang brug af det helt fantastiske narrative greb: Funktionel fiktion. Ved at gøre brug af en fiktiv fortælling og karaktere, som læserne kan spejle sig i, gør det den sunde livsstil - og ikke mindst alle de udfordringer, der følger med - meget mere håndgribeligt og relaterbart. I Gør Kål på Kærestekilo og Singlesul følger vi igen Store Sonja - hovedpersonen fra bestselleren Ny krop på 4 uger. Store Sonja er nu blevet forelsket og har fået sig en kæreste. Sonja kan dog mærke udfordringerne ved at holde fast i sit vægttab i sit nye forhold, og lige så stille begynder de ekstra kilo at komme snigende tilbage, og både hun og kæresten tager på. Heldigvis er Sonjas gode veninde og sundhedsekspert Michelle altid klar til at hjælp. I de næste fire uger følger vi kæresteparrets rejse mod en sundere livsstil og ændring af de dårlige vaner. Det viser sig dog, at Sonjas anden veninde netop er blevet single og i den forbindelse også har taget på. Veninden inspireres af Sonjas og kærestens kamp for en sundere livsstil og følger også Michelles gode råd. Igennem de fire uger kommer vi igennem de 3 karakterers op- og nedture, for varigt vægttab og ændring af vaner er ikke altid nemt, og det ligger Michelle ikke skjul på. Hvis du dog vælger at begive dig ud på den til tider udfordrende vej, så er der ingen tvivl om, at du vil være i rigtig godt selskab med Sonja og de andre karakterer i Gør Kål på Kærestekilo og Singlesul. Over 75.000 har stiftet bekendtskab med sundhedseksperten Michelle Kristensen og har siden nydt godt af et varigt vægttab. Det er forståeligt, for hvis du lever efter Michelle Kristensens få, men gode principper, så er du også godt på vej til et vægttab, der holder.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740065466
 • Udgivet:
 • 28. August 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Gør kål på kærestekilo & singlesul

I bogen Gør Kål på Kærestekilo og Singlesul søger sundhedseksperten Michelle at gøre op med de mange ekstra kilo, der kan opstå, når forelskelsens rus er over en, og man måske nyder livet lidt for meget med sin kæreste. I et nyt forhold ønsker man ofte at forkæle hinanden, og mange tænker derfor ikke så meget på, hvor sund maden er, eller hvor mange kilo, som man tager på - da man kun har øje for hinanden. Når og hvis forholdet slutter, og man er tilbage i singlelivet, så kan fristelsen for at forkæle sig selv også godt tage overhånd. Vi kender alle følelsen af, at vi under kærestesorger kommer til at putte lidt for meget slik, is og chokolade i munden. Det kan dog sagtens lade sig gøre at være i et forhold eller komme ud af det igen - uden at tage på!

Michelle Kristensen afslører hemmeligheden bag i hendes nyeste bog, der er propfyldt med lækre og sunde opskrifter og overskuelige 4-ugers kostplaner - og så gør Michelle endnu engang brug af det helt fantastiske narrative greb: Funktionel fiktion. Ved at gøre brug af en fiktiv fortælling og karaktere, som læserne kan spejle sig i, gør det den sunde livsstil - og ikke mindst alle de udfordringer, der følger med - meget mere håndgribeligt og relaterbart.

I Gør Kål på Kærestekilo og Singlesul følger vi igen Store Sonja - hovedpersonen fra bestselleren Ny krop på 4 uger. Store Sonja er nu blevet forelsket og har fået sig en kæreste. Sonja kan dog mærke udfordringerne ved at holde fast i sit vægttab i sit nye forhold, og lige så stille begynder de ekstra kilo at komme snigende tilbage, og både hun og kæresten tager på. Heldigvis er Sonjas gode veninde og sundhedsekspert Michelle altid klar til at hjælp. I de næste fire uger følger vi kæresteparrets rejse mod en sundere livsstil og ændring af de dårlige vaner. Det viser sig dog, at Sonjas anden veninde netop er blevet single og i den forbindelse også har taget på. Veninden inspireres af Sonjas og kærestens kamp for en sundere livsstil og følger også Michelles gode råd. Igennem de fire uger kommer vi igennem de 3 karakterers op- og nedture, for varigt vægttab og ændring af vaner er ikke altid nemt, og det ligger Michelle ikke skjul på. Hvis du dog vælger at begive dig ud på den til tider udfordrende vej, så er der ingen tvivl om, at du vil være i rigtig godt selskab med Sonja og de andre karakterer i Gør Kål på Kærestekilo og Singlesul.

Over 75.000 har stiftet bekendtskab med sundhedseksperten Michelle Kristensen og har siden nydt godt af et varigt vægttab. Det er forståeligt, for hvis du lever efter Michelle Kristensens få, men gode principper, så er du også godt på vej til et vægttab, der holder.

Forlagets beskrivelse af Gør kål på kærestekilo & singlesul

Når sød musik opstår, og to flytter sammen, er der ikke grænser for, hvor meget man vil forkæle hinanden med lækker mad og vin. Det kan resultere i mange ekstrakilo. Og hvis man bliver single, kan det gå to veje. Nogle taber sig, men de fleste tager på af at skrue op for hyggen for ikke at have for ondt af sig selv.


Blandt de 75.000 kvinder, der de seneste syv år har tabt sig på sundhedsekspert Michelle Kristensens MK camps, kæmper mange med netop ”kærestekilo” og ”singlesul”. De vil tilbage til deres gamle vægt, men uden at undvære de hyggelige stunder. Hvordan gør man det?
Det afslører Michelle i sin nye bog med skønne madopskrifter og overskuelige kostplaner til 4 uger – samt det fortælle-tekniske greb, hun har fornyet hele slankebogs-genren med: Funktionel fiktion.

Vi møder nemlig Store Sonja; den fiktive kvinde, Michelle har stykket sammen af sine bootcamperes personlighedstræk. I sidste års bestseller Ny krop på 4 uger lavede Store Sonja alle de klassiske vægttabsbommerter, så man ikke kunne lade være med at grine af hende. Men man kunne også spejle sig i hende og lære af hendes fejl uden løftede pegefingre.
I den nye bog har Store Sonja fået kæreste. De tabte kilo kommer snigende tilbage, og også kæresten tager på. I fire forrygende uger følger vi parrets indsats for at ændre vaner med hjælp fra Sonjas veninde, sundhedseksperten Michelle. Samtidig går hendes anden veninde i gang med at smide de kilo, hun har taget på efter at være blevet single. Metoden virker nemlig også fantastisk, når kærligheden er slut eller ikke er kommet forbi endnu.

Brugerbedømmelser af Gør kål på kærestekilo & singlesul

 • Krimiormen s. 28. August 2020

  Michelle Kristensen lader os endnu engang møde store Sonja og hendes veninde sundhedseksperten Michelle. I ”Gør kål på Kærestekilo & singlesul” Er der en komplet kostplan til 4 uger, 48 nemme opskrifter og masser af plads til hygge og nydelse.

  I tilgift så synes jeg at bogen er sat virkelig lækkert op og coveret er utrolig flot. I ”Gør kål på kærestekilo & singlesul” er det 2. gang man møder den skønne fiktive person Store Sonja og hendes univers. Det er en rigtig morsom ide` at indlægge en lille historie i en bog om sund livsstil.

  I ”Gør kål på kærestekilo & singlesul” får man 4 ugers kostplan til at starte en sundere livsstil op på. Jeg er ikke i tvivl om at jeg skal gennemføre denne 4 ugers plan. Jeg er ikke den store fan af bønner og linser, men opskrifterne ser simpelthen så lækre ud, at både cæsarsalat med grønkål og kikærter, Bønneomelet med rødbedehumus og chokoladekage lavet af kidneybønner får en chance i mit køkken.

  Alle opskrifterne ser utroligt simple og lækre ud og kræver ikke mange timer ved kødgryderne. I tilgift så er der tips til hvad der er en god ide` at spise i forbindelse med motion. ”Gør kål på kærestekilo & singlesul” får mine varmeste anbefalinger med på vejen hvis du gerne vil ændre din livsstil, finde en lidt slankere udgave af dig selv frem, eller bare savner inspiration til et sundere køkken.

  Vurdering: 5/6 Roser

  Krimiormen.dk


Find lignende bøger
Bogen Gør kål på kærestekilo & singlesul findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.