Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Gums and Stabilisers for the Food Industry 12

Bag om Gums and Stabilisers for the Food Industry 12

With its wide breadth of coverage, this text will be of great value to all who research, produce, process or use hydrocolloids, both in industry and academia.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854048915
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 618
  • Udgivet:
  • 19. maj 2004
  • Størrelse:
  • 156x234x33 mm.
  • Vægt:
  • 2291 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis fragt
Leveringstid: 8-11 hverdage
Forventet levering: 20. november 2024

Beskrivelse af Gums and Stabilisers for the Food Industry 12

With its wide breadth of coverage, this text will be of great value to all who research, produce, process or use hydrocolloids, both in industry and academia.

Brugerbedømmelser af Gums and Stabilisers for the Food Industry 12



Find lignende bøger
Bogen Gums and Stabilisers for the Food Industry 12 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.