Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Gums and Stabilisers for the Food Industry 16

Bag om Gums and Stabilisers for the Food Industry 16

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781849733588
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 442
  • Udgivet:
  • 9. marts 2012
  • Størrelse:
  • 157x238x30 mm.
  • Vægt:
  • 788 g.
  • BLACK WEEK
  Gratis fragt
Leveringstid: 8-11 hverdage
Forventet levering: 11. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Beskrivelse af Gums and Stabilisers for the Food Industry 16

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems.

Brugerbedømmelser af Gums and Stabilisers for the Food Industry 16



Find lignende bøger
Bogen Gums and Stabilisers for the Food Industry 16 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.