Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Gums and Stabilisers for the Food Industry 17

- The Changing Face of Food Manufacture: The Role of Hydrocolloids

Bag om Gums and Stabilisers for the Food Industry 17

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781849738835
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 404
  • Udgivet:
  • 16. april 2014
  • Størrelse:
  • 166x244x28 mm.
  • Vægt:
  • 760 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis fragt
Leveringstid: Ukendt - mangler pt.

Beskrivelse af Gums and Stabilisers for the Food Industry 17

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems.

Brugerbedømmelser af Gums and Stabilisers for the Food Industry 17



Find lignende bøger
Bogen Gums and Stabilisers for the Food Industry 17 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.