Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Haiku - anni annæ

Bag om Haiku - anni annæ

De, kære læser, er måske eller måske ikke ­bekendt med den mere end tusind år gamle japanske digtform – haikuet. Hvis De er, ved De, at haikuets ­sytten stavelser maler et øjebliksbillede. Et indsigtsfuldt øjebliksbillede. Traditionen foreskriver, at haikuet har rod i sansernes naturlige verden, men antyder noget ­dybereliggende. Et haiku er simpelt på overfladen, men det tager år at mestre kunsten til fulde. I HAIKU – ANNI ANNÆ er formen stilren, mens digtene emmer af dekadence. Den traditionsrige stil er blevet tilføjet en tidssvarende rammesætning. Resultatet er på én gang nedrigt, besnærende og opløftende. Læn Dem tilbage med en sjus og inhalér HAIKU – ANNI ANNÆ anno 2009. Velbekomme og god fornøjelse. Pressen skrev: Digte som opfylder alle haiku-digtningens formelle krav, men som muntert og respektløst lader moderne virkelighed fylde formen. - Bibliotek.dk Det er en debut. Og en fin en af slagsen. 100 haiku er der at gøre godt med. Der er både stil og form over Kasper Kaufmanns haiku, og stilbevidst er forfatteren. Og hans forlag. … Vi følger jeg-personen og hans liv med kæresten: kaffe, kusse, komfur og kanelsnegle. … Snavs tilsat humor, er ikke det værste man har. Med disse ord kan jeg kun opfordre til egen læsning. - Ole Bundgaard

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799153282
  • Udgivet:
  • 1. Marts 2011
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Haiku - anni annæ

De, kære læser, er måske eller måske ikke ­bekendt med den mere end tusind år gamle japanske digtform – haikuet. Hvis De er, ved De, at haikuets ­sytten stavelser maler et øjebliksbillede. Et indsigtsfuldt øjebliksbillede.

Traditionen foreskriver, at haikuet har rod i sansernes naturlige verden, men antyder noget ­dybereliggende. Et haiku er simpelt på overfladen, men det tager år at mestre kunsten til fulde.

I HAIKU – ANNI ANNÆ er formen stilren, mens digtene emmer af dekadence. Den traditionsrige stil er blevet tilføjet en tidssvarende rammesætning. Resultatet er på én gang nedrigt, besnærende og opløftende.

Læn Dem tilbage med en sjus og inhalér HAIKU – ANNI ANNÆ anno 2009.

Velbekomme og god fornøjelse.

Pressen skrev:
Digte som opfylder alle haiku-digtningens formelle krav, men som muntert og respektløst lader moderne virkelighed fylde formen.
- Bibliotek.dk

Det er en debut. Og en fin en af slagsen. 100 haiku er der at gøre godt med. Der er både stil og form over Kasper Kaufmanns haiku, og stilbevidst er forfatteren. Og hans forlag.

Vi følger jeg-personen og hans liv med kæresten: kaffe, kusse, komfur og kanelsnegle.

Snavs tilsat humor, er ikke det værste man har.
Med disse ord kan jeg kun opfordre til egen læsning.
- Ole Bundgaard

Brugerbedømmelser af Haiku - anni annæFind lignende bøger
Bogen Haiku - anni annæ findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.