Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Haiku for enhver

Bag om Haiku for enhver

Haiku. En lige så stiliseret som sofistikeret digtform, som – sin formmæssighed til trods – tildeler såvel forfatter som læser stor billedmæssig frihed. Med oprindelse i 1600-tallets kejserlige japanske paladser, men i stand til at aktivere sin læser den dag i dag. For Viggo Madsens vedkommende er det et forsøg på at anskue verden som det ravende galehus, han dagligt ser i medierne, ja føre versemålet op på højde med nutiden. Uddrag af bogen årets bestseller selvmordsbombning som hobby god til gavebrug - - - angsten som smæklås nøglen er glemt derinde – se under måtten! - - -  Hu hej vilde dyr forkant med udviklingen nu falder du ned - - - trestjernet galskab fuldmånen stille sejler skingrende skørt, klart Om forfatteren Viggo Madsen (f. 1943) debuterede i 1966 med Brandmand på to hjul og kan altså med nærværende digtsamling fejre sit 50-års forfatterjubilæum. Han har udgivet en lang række digtsamlinger, senest Hip Hip – Genkendeligheden som gevinst (2012) og Malebog for voksne (2013). Han har også udgivet en serie spændingsbøger for børn, Detektivklubben 1-8 (1971-80) og dramaet Af med hovedet, skreg dronningen (2013).

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771902853
  • Udgivet:
  • 28. Oktober 2016
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Haiku for enhver

Haiku. En lige så stiliseret som sofistikeret digtform, som – sin formmæssighed til trods – tildeler såvel forfatter som læser stor billedmæssig frihed. Med oprindelse i 1600-tallets kejserlige japanske paladser, men i stand til at aktivere sin læser den dag i dag. For Viggo Madsens vedkommende er det et forsøg på at anskue verden som det ravende galehus, han dagligt ser i medierne, ja føre versemålet op på højde med nutiden.

Uddrag af bogen
årets bestseller
selvmordsbombning som hobby
god til gavebrug
- - -
angsten som smæklås
nøglen er glemt derinde –
se under måtten!
- - - 
Hu hej vilde dyr
forkant med udviklingen
nu falder du ned
- - -
trestjernet galskab
fuldmånen stille sejler
skingrende skørt, klart

Om forfatteren
Viggo Madsen (f. 1943) debuterede i 1966 med Brandmand på to hjul og kan altså med nærværende digtsamling fejre sit 50-års forfatterjubilæum. Han har udgivet en lang række digtsamlinger, senest Hip Hip – Genkendeligheden som gevinst (2012) og Malebog for voksne (2013). Han har også udgivet en serie spændingsbøger for børn, Detektivklubben 1-8 (1971-80) og dramaet Af med hovedet, skreg dronningen (2013).

Brugerbedømmelser af Haiku for enhverFind lignende bøger
Bogen Haiku for enhver findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.