Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hajhavet

Bag om Hajhavet

Hajer har ofte været subjekt for en kombination af frygt og fascination. Det er denne blanding, som er drivkraften bag Rolf Gjedsteds digtsamling "Hajhavet", der består af fem digte om dette havets ældgamle væsen. Et væsen, der efter sigende aldrig sover og som – især siden 1916 – har spredt skræk og rædsel ved kysterne. Den danske forfatter Rolf Gjedsted (f. 1947) fik sin debut som 21-årig med udgivelsen "Englefronten". Han har gennem sit produktive forfattervirke udgivet værker i mange forskellige genrer og prøvet kræfter med alt fra en historisk trilogi over psykologiske romaner til digtsamlingen "Skrigende mand" (2000). Rolf Gjedsted var nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris for digtsamlingen "Gå om bag spejlet" og modtog i 2016 Morten Nielsens Mindelegat, hvis tidligere modtagere blandt andet tæller Halfdan Rasmussen, Bjarne Reuter og Tove Ditlevsen. Derudover har Rolf Gjedsted fået tildelt et utal af legater fra Statens Kunstfond og ligeledes modtaget både Holger Drachmann-legatet (1991) og Emil Aarestrup Medaillen (1986) for sit mangeårige arbejde inden for litteraturens verden.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711799628
  • Udgivet:
  • 28. Juli 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Hajhavet

Hajer har ofte været subjekt for en kombination af frygt og fascination. Det er denne blanding, som er drivkraften bag Rolf Gjedsteds digtsamling "Hajhavet", der består af fem digte om dette havets ældgamle væsen. Et væsen, der efter sigende aldrig sover og som – især siden 1916 – har spredt skræk og rædsel ved kysterne.

Den danske forfatter Rolf Gjedsted (f. 1947) fik sin debut som 21-årig med udgivelsen "Englefronten". Han har gennem sit produktive forfattervirke udgivet værker i mange forskellige genrer og prøvet kræfter med alt fra en historisk trilogi over psykologiske romaner til digtsamlingen "Skrigende mand" (2000). Rolf Gjedsted var nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris for digtsamlingen "Gå om bag spejlet" og modtog i 2016 Morten Nielsens Mindelegat, hvis tidligere modtagere blandt andet tæller Halfdan Rasmussen, Bjarne Reuter og Tove Ditlevsen. Derudover har Rolf Gjedsted fået tildelt et utal af legater fra Statens Kunstfond og ligeledes modtaget både Holger Drachmann-legatet (1991) og Emil Aarestrup Medaillen (1986) for sit mangeårige arbejde inden for litteraturens verden.

Brugerbedømmelser af HajhavetFind lignende bøger
Bogen Hajhavet findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.