dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Havets hjerteslag

Bag om Havets hjerteslag

"Havets hjerteslag" er en naturalistisk digtsamling med traditionelle sangvenlige versefødder og rim. Digtene akkompagneres af smukke pasteltegninger, som tager læseren med på en rejse gennem årets og livets fire årstider. Alt sammen med Vesterhavets dulmende brænding i baggrunden. Ideen til samarbejde om denne digtsamling er opstået med havet og naturen, som fællesnævner. Poul og Laila starter stort set hver dag med en dukker i Vesterhavet ... hele året rundt. Og de nyder begge, at vandre langs havet og i skoven i og omkring Hirtshals. Relationen og den daglige kontakt til naturen fornægter sig da heller ikke. I såvel Pouls digte som i Lailas tegninger, er der tydelige spor herfra.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743062868
  • Udgivet:
  • 12. December 2019
  • bogreolen-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   bogreolen-flag
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Havets hjerteslag

"Havets hjerteslag" er en naturalistisk digtsamling med traditionelle sangvenlige versefødder og rim.

Digtene akkompagneres af smukke pasteltegninger, som tager læseren med på en rejse gennem årets og livets fire årstider. Alt sammen med Vesterhavets dulmende brænding i baggrunden.

Ideen til samarbejde om denne digtsamling er opstået med havet og naturen, som fællesnævner. Poul og Laila starter stort set hver dag med en dukker i Vesterhavet ... hele året rundt. Og de nyder begge, at vandre langs havet og i skoven i og omkring Hirtshals.

Relationen og den daglige kontakt til naturen fornægter sig da heller ikke. I såvel Pouls digte som i Lailas tegninger, er der tydelige spor herfra.

Brugerbedømmelser af Havets hjerteslagFind lignende bøger
Bogen Havets hjerteslag findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.