Udvidet returret til d. 31. januar 2025

High Pressure Processing of Food

- Principles, Technology and Applications

Bag om High Pressure Processing of Food

High pressure processing technology has been adopted worldwide at the industrial level to preserve a wide variety of food products without using heat or chemical preservatives.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781493932337
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 762
  • Udgivet:
  • 29. januar 2016
  • Udgave:
  • 12016
  • Størrelse:
  • 166x250x49 mm.
  • Vægt:
  • 1322 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis fragt
Leveringstid: 8-11 hverdage
Forventet levering: 7. december 2024

Beskrivelse af High Pressure Processing of Food

High pressure processing technology has been adopted worldwide at the industrial level to preserve a wide variety of food products without using heat or chemical preservatives.

Brugerbedømmelser af High Pressure Processing of Food



Find lignende bøger
Bogen High Pressure Processing of Food findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.