Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

HILSENER FRA DEN LUKKEDE

Bag om HILSENER FRA DEN LUKKEDE

Forfatteren fik i år 2016 et voldsomt psykisk nedbrud. Han fik i denne forbindelse stillet diagnosen: emotionel ustabil personlighedsforstyrrelse af typen borderline. Hilsener fra Den Lukkede omhandler det efterfølgende sygdomsforløb med selvskade, selvmordsforsøg og utallige indlæggelser på lukkede psykiatriske afdelinger. Digtene tager udgangspunkt i forfatterens oplevelser, følelser, handlinger og tanker i denne periode og giver læseren et indblik i, hvordan det kan føles, når livet gør så ondt, at man føler sig nødsaget til at gøre skade på sig selv eller forsøge at begå selvmord. Uddrag af bogen Angreb Den Lukkede fyldt med livløse fjender En panserrude nikker en skalle En dør sparker Et bordtennisbord brækker næsten hånden med jernlamellerne på bagsiden af træet Alle grinende, hånlige spejlinger af min eksistens Jeg angribes – Jeg er’ Om forfatteren Thomas Rysz (f. 1979) udviklede i teenageårene et massivt alkohol- og hashmisbrug. Blev som 25-årig ædru og clean, hvad han stadig er. Uddannede sig til sygeplejerske i 2008 og arbejdede inden for faget, til han i år 2016 fik et psykisk sammenbrud. Er ved udgivelsen af denne bog, endnu ikke vendt tilbage til sit arbejde og har et langt terapiforløb foran sig.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771908282
  • Udgivet:
  • 13. November 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af HILSENER FRA DEN LUKKEDE

Forfatteren fik i år 2016 et voldsomt psykisk nedbrud. Han fik i denne forbindelse stillet diagnosen: emotionel ustabil personlighedsforstyrrelse af typen borderline.
Hilsener fra Den Lukkede omhandler det efterfølgende sygdomsforløb med selvskade, selvmordsforsøg og utallige indlæggelser på lukkede psykiatriske afdelinger.
Digtene tager udgangspunkt i forfatterens oplevelser, følelser, handlinger og tanker i denne periode og giver læseren et indblik i, hvordan det kan føles, når livet gør så ondt, at man føler sig nødsaget til at gøre skade på sig selv eller forsøge at begå selvmord.

Uddrag af bogen
Angreb
Den Lukkede
fyldt med livløse fjender
En panserrude nikker en skalle
En dør sparker
Et bordtennisbord
brækker næsten hånden
med jernlamellerne
på bagsiden af træet
Alle grinende, hånlige
spejlinger af min eksistens
Jeg angribes – Jeg er’

Om forfatteren
Thomas Rysz (f. 1979) udviklede i teenageårene et massivt alkohol- og hashmisbrug. Blev som 25-årig ædru og clean, hvad han stadig er. Uddannede sig til sygeplejerske i 2008 og arbejdede inden for faget, til han i år 2016 fik et psykisk sammenbrud. Er ved udgivelsen af denne bog, endnu ikke vendt tilbage til sit arbejde og har et langt terapiforløb foran sig.

Brugerbedømmelser af HILSENER FRA DEN LUKKEDEFind lignende bøger
Bogen HILSENER FRA DEN LUKKEDE findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.