Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hjertets granit

Bag om Hjertets granit

Hjertets granit søger bæredygtigt livsmod, men har samtidig både angsten, alvoren og humoren i sig. Samlingen vil gerne tale til mennesker, som har vilje til at se deres liv i en meningsfuld sammenhæng. Den er både indfølt og feminin, hård, men opfordrer også til at prøve at se sig selv indefra og advarer mod stilstand i livet. Her følges eftertanke, glæde og kærlighed hånd i hånd. Uddrag af bogen Der sidder en skytsengel på min skulder vingerne svirper over mit ansigt han har travlt med nye overraskelser nye oplevelser så jeg falder bagover og ler højt velsignet være humor og skytsengle de gør verden rummeligere Lena Krogh Bertram Kærlighed er jordens brændstof. Alt, hvad der får hjertet til at slå, skal ties ihjel. Kærlighed kan ikke tales ud. Det er for dyrebart. Anne Brænder Om forfatterne ANNE BRÆNDER er opvokset i Odense. Hun har helt fra barndommen interesseret sig for læsning og dermed for poesi. Hun har tidligere udgivet digtsamlingen Syrisk rose. LENA KROGH BERTRAM er uddannet socialrådgiver. Hun har oversat cirka 70 bøger til dansk fra engelsk, norsk og svensk og har udgivet en lang række digtsamlinger, romaner, slægtsbøger m.m.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772373003
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 78
 • Udgivet:
 • 22. Februar 2021
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 145x210x9 mm.
 • Vægt:
 • 135 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 3. Oktober 2023

Beskrivelse af Hjertets granit

Hjertets granit søger bæredygtigt livsmod, men har samtidig både angsten, alvoren og humoren i sig. Samlingen vil gerne tale til mennesker, som har vilje til at se deres liv i en meningsfuld sammenhæng. Den er både indfølt og feminin, hård, men opfordrer også til at prøve at se sig selv indefra og advarer mod stilstand i livet. Her følges eftertanke, glæde og kærlighed hånd i hånd.Uddrag af bogen

Der sidder en skytsengel på min skulder

vingerne svirper over mit ansigt

han har travlt

med nye overraskelser

nye oplevelser

så jeg falder bagover

og ler højt

velsignet være

humor og skytsengle

de gør verden rummeligere

Lena Krogh BertramKærlighed

er jordens brændstof.

Alt, hvad der får

hjertet til at slå,

skal ties ihjel.

Kærlighed

kan ikke tales ud.

Det er for dyrebart.

Anne BrænderOm forfatterne

ANNE BRÆNDER er opvokset i Odense. Hun har helt fra barndommen interesseret sig for læsning og dermed for poesi. Hun har tidligere udgivet digtsamlingen Syrisk rose.LENA KROGH BERTRAM er uddannet socialrådgiver. Hun har oversat cirka 70 bøger til dansk fra engelsk, norsk og svensk og har udgivet en lang række digtsamlinger, romaner, slægtsbøger m.m.

Forlagets beskrivelse af Hjertets granit

Hjertets granit søger bæredygtigt livsmod, men har samtidig både angsten, alvoren og humoren i sig. Samlingen vil gerne tale til mennesker, som har vilje til at se deres liv i en meningsfuld sammenhæng. Den er både indfølt og feminin, hård, men opfordrer også til at prøve at se sig selv indefra og advarer mod stilstand i livet. Her følges eftertanke, glæde og kærlighed hånd i hånd.

Uddrag af bogen
Der sidder en skytsengel på min skulder
vingerne svirper over mit ansigt
han har travlt
med nye overraskelser
nye oplevelser
så jeg falder bagover
og ler højt
velsignet være
humor og skytsengle
de gør verden rummeligere
Lena Krogh Bertram

Kærlighed
er jordens brændstof.
Alt, hvad der får
hjertet til at slå,
skal ties ihjel.
Kærlighed
kan ikke tales ud.
Det er for dyrebart.
Anne Brænder

Om forfatterne
ANNE BRÆNDER er opvokset i Odense. Hun har helt fra barndommen interesseret sig for læsning og dermed for poesi. Hun har tidligere udgivet digtsamlingen Syrisk rose.
LENA KROGH BERTRAM er uddannet socialrådgiver. Hun har oversat cirka 70 bøger til dansk fra engelsk, norsk og svensk og har udgivet en lang række digtsamlinger, romaner, slægtsbøger m.m.

Brugerbedømmelser af Hjertets granitGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.