Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Hold ud

Der er få ting, Belle har mindre lyst til end at hente en vildfaren, nøgen Tanner Harris en kold oktobernat. Men Tanner er svoger til Belles bedste veninde, så Belle kommer modstræbende den øretæveindbydende fodboldspiller til undsætning. Dagen efter flyder aviserne over med billeder af Belle og en nøgen Tanner. For Tanner er det bare endnu en skandale, men hans fodboldklub har fået nok. Hvis ikke han retter op på sin opførsel, får han sparket. Belle kommer også i problemer. Hun arbejder som kirurg, og sladderen truer det prestigefyldte hospitals ry. For at redde situationen må Belle og Tanner udgive sig for at være kærester, selvom sandheden er, at de dårligt kan udstå hinanden. Det er kun midlertidigt, og hvad er det værste, der kan ske? Forelskelse? Næppe. Men jo mere de lærer hinanden at kende, jo sværere har de ved at modstå den tiltrækning, der opstår imellem dem. Og jo sværere bliver det bare at lade som om ...  Hold ud er en sexet, hjertevarm sportsromance om udfordringer, forelskelse og at turde holde ud, når problemer opstår.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702284485
  • Udgivet:
  • 14. August 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Hold ud

Der er få ting, Belle har mindre lyst til end at hente en vildfaren, nøgen Tanner Harris en kold oktobernat.
Men Tanner er svoger til Belles bedste veninde, så Belle kommer modstræbende den øretæveindbydende fodboldspiller til undsætning. Dagen efter flyder aviserne over med billeder af Belle og en nøgen Tanner.
For Tanner er det bare endnu en skandale, men hans fodboldklub har fået nok. Hvis ikke han retter op på sin opførsel, får han sparket. Belle kommer også i problemer. Hun arbejder som kirurg, og sladderen truer det prestigefyldte hospitals ry.
For at redde situationen må Belle og Tanner udgive sig for at være kærester, selvom sandheden er, at de dårligt kan udstå hinanden. Det er kun midlertidigt, og hvad er det værste, der kan ske? Forelskelse? Næppe.
Men jo mere de lærer hinanden at kende, jo sværere har de ved at modstå den tiltrækning, der opstår imellem dem. Og jo sværere bliver det bare at lade som om ... 
Hold ud er en sexet, hjertevarm sportsromance om udfordringer, forelskelse og at turde holde ud, når problemer opstår.

Brugerbedømmelser af Hold ud

  • Nina J. 17. September 2020

    Det er den god bog flere af dem


Find lignende bøger
Bogen Hold ud findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.