Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hunner

Bag om Hunner

Hunner er en poetisk vandring gennem et indre kvindeligt landskab. Et landskab, der helst skulle være badet i sol, men som alt for ofte ligger hen i mørke. Uddrag af bogen Måne leger sol ruller over landskaber sluger tidevand efter tidevand hjertegræs med fluer. En sveddråbe løber over hendes store mave mens hun tager barnet i sig igen – et vuggende æg. Hun tager ladegreb skyder sæden tilbage i hans skyld. Om forfatteren Lena Krogh Bertram (f. 1943) startede i 1980 Lyrik-cafeen i Odense. Hun er uddannet socialrådgiver, men brænder for at skrive, og hun har arbejdet meget med både digte og prosa. Derudover er hun en erfaren oversætter fra engelsk, svensk og norsk til dansk med over 50 værker bag sig.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793204713
  • Udgivet:
  • 17. September 2014
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Hunner

Hunner er en poetisk vandring gennem et indre kvindeligt landskab. Et landskab, der helst skulle være badet i sol, men som alt for ofte ligger hen i mørke.

Uddrag af bogen
Måne leger sol
ruller over
landskaber
sluger tidevand
efter tidevand
hjertegræs med fluer.

En sveddråbe
løber over hendes store mave
mens hun tager barnet i sig igen –
et vuggende æg.

Hun tager ladegreb
skyder sæden
tilbage i hans skyld.

Om forfatteren
Lena Krogh Bertram (f. 1943) startede i 1980 Lyrik-cafeen i Odense. Hun er uddannet socialrådgiver, men brænder for at skrive, og hun har arbejdet meget med både digte og prosa. Derudover er hun en erfaren oversætter fra engelsk, svensk og norsk til dansk med over 50 værker bag sig.

Brugerbedømmelser af HunnerFind lignende bøger
Bogen Hunner findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.