Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Hvem slog min far ihjel

"Hvem slog min far ihjel" er en selvstændig opfølger til "Færdig med Eddy Bellegueule". Da Louis møder sin far igen efter fem år, er faren en nedbrudt og knækket mand. Med udgangspunkt i en række barndomsnedslag reflekterer Louis over farens liv, fra fødsel til social død. Det er en historie om en søn og en far, der ikke kan finde ud af at tale sammen, men også en historie om en mand fra underklassen, som vi ellers kun sjældent møder i litteraturen. Og det er frem for alt en kollektiv historie – en refleksion over måden politikere og deres beslutninger påvirker vores kroppe. "Hvem slog min far ihjel" er en gribende og hårdtslående bog, på en gang en uforbeholden kærlighedserklæring og et rasende anklageskrift mod de navngivne politikere, der med deres økonomiske politik har gjort tilværelsen utålelig for Frankrigs allerfattigste.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788763860000
  • Udgivet:
  • 16. Maj 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Hvem slog min far ihjel

"Hvem slog min far ihjel" er en selvstændig opfølger til "Færdig med Eddy Bellegueule". Da Louis møder sin far igen efter fem år, er faren en nedbrudt og knækket mand. Med udgangspunkt i en række barndomsnedslag reflekterer Louis over farens liv, fra fødsel til social død. Det er en historie om en søn og en far, der ikke kan finde ud af at tale sammen, men også en historie om en mand fra underklassen, som vi ellers kun sjældent møder i litteraturen. Og det er frem for alt en kollektiv historie – en refleksion over måden politikere og deres beslutninger påvirker vores kroppe.
"Hvem slog min far ihjel" er en gribende og hårdtslående bog, på en gang en uforbeholden kærlighedserklæring og et rasende anklageskrift mod de navngivne politikere, der med deres økonomiske politik har gjort tilværelsen utålelig for Frankrigs allerfattigste.

Brugerbedømmelser af Hvem slog min far ihjel

  • Knud C. 10. Februar 2023

    Kom i gang med at læse denne unge franske forfatter,han er fremragende


Find lignende bøger
Bogen Hvem slog min far ihjel findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.