Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvorfor drømmer vi ?

- - Drømmens natur og funktion

Bag om Hvorfor drømmer vi ?

Denne bog handler ikke i første omgang om, hvordan man tyder drømme, men mere om, hvorfor vi har drømmene. Det er videnskabelig psykologi. Der har været mange teorier om, hvorfor vi drømmer, men de synes alle at mangle noget i deres forståelse, når man går det efter. Bogen udvikler en ny teori begrundet i drømmes natur og deres særlige egenskaber, som virker under drømmene. Teorien underbygges med drømmeeksempler. Vi ser eksempler på, hvordan man kan erkende i drømmebilleder, og hvordan det rummer følelser, som finder afklaring i det visuelle, hvor man kan se det klart.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771889222
  • Udgivet:
  • 2. Marts 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Hvorfor drømmer vi ?

Denne bog handler ikke i første omgang om, hvordan man tyder drømme, men mere om, hvorfor vi har drømmene. Det er videnskabelig psykologi.

Der har været mange teorier om, hvorfor vi drømmer, men de synes alle at mangle noget i deres forståelse, når man går det efter. Bogen udvikler en ny teori begrundet i drømmes natur og deres særlige egenskaber, som virker under drømmene.
Teorien underbygges med drømmeeksempler. Vi ser eksempler på, hvordan man kan erkende i drømmebilleder, og hvordan det rummer følelser, som finder afklaring i det visuelle, hvor man kan se det klart.

Brugerbedømmelser af Hvorfor drømmer vi ?Find lignende bøger
Bogen Hvorfor drømmer vi ? findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.