Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

I går - om lidt

Bag om I går - om lidt

Ved siden af sit skønlitterære virke var Ole Sarvig en anerkendt kunstteoretiker og –kritiker. Det blev til mange bøger og artikler, hvor interessen hovedsageligt lå på det moderne menneskes fremmedgørelse – et tema, der gik igen i hans digte og romaner. "I går – om lidt" er en samling af tekster og taler, der også rummer spor af erindringens stof. Ole Sarvig (1921-1981) var dansk forfatter og digter. Han er mest kendt for sin lyrik, men han skrev også romaner, essays og debatbøger om billedkunst m.m. Han debuterede i 1943 med digtsamlingen "Grønne digte", og digtet "Regnmaaleren" herfra er optaget i Kulturkanonen. Et hovedtema i Sarvigs forfatterskab er det moderne menneskes krisesituation og udsathed i en verden uden faste normer, hvortil den eneste løsning synes at være nåden og kærligheden i en religiøs forstand. Ole Sarvig modtog mange priser for sit forfatterskab, og fra 1972 var han medlem af Det Danske Akademi.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711639726
  • Udgivet:
  • 3. Marts 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af I går - om lidt

Ved siden af sit skønlitterære virke var Ole Sarvig en anerkendt kunstteoretiker og –kritiker. Det blev til mange bøger og artikler, hvor interessen hovedsageligt lå på det moderne menneskes fremmedgørelse – et tema, der gik igen i hans digte og romaner. "I går – om lidt" er en samling af tekster og taler, der også rummer spor af erindringens stof.

Ole Sarvig (1921-1981) var dansk forfatter og digter. Han er mest kendt for sin lyrik, men han skrev også romaner, essays og debatbøger om billedkunst m.m. Han debuterede i 1943 med digtsamlingen "Grønne digte", og digtet "Regnmaaleren" herfra er optaget i Kulturkanonen. Et hovedtema i Sarvigs forfatterskab er det moderne menneskes krisesituation og udsathed i en verden uden faste normer, hvortil den eneste løsning synes at være nåden og kærligheden i en religiøs forstand. Ole Sarvig modtog mange priser for sit forfatterskab, og fra 1972 var han medlem af Det Danske Akademi.

Brugerbedømmelser af I går - om lidtFind lignende bøger
Bogen I går - om lidt findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.