Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

I sidste øjeblik

- Historier om kvinder og mænd

Bag om I sidste øjeblik

"I sidste øjeblik" er tre noveller om forholdet mellem kvinder og mænd. Hvordan var livet blevet for Cathal i titelnovellen, hvis han havde opført sig anderledes over for sin forlovede? I "En lang og smertefuld død" forstyrres en forfatter på sit skriveophold i Heinrich Bölls hus af en bedrevidende og nedladende tysk akademiker. Det bliver straffet. Og i "Antarctica" tager en gift kvinde udenbys for at dyrke sex med en fremmed. "I sidste øjeblik" er noveller om kærlighed, begær, svigt og kvindehad og de evigt fascinerende dynamikker mellem kvinder og mænd og vores forventninger til hinanden. Om forfatteren: Claire Keegan (f. 1968) har udgivet "Den slags små ting" (da. 2021) og "Omsorg" (da. 2022), som danner baggrund for den Oscar-nominerede film The Quiet Girl. Hun har modtaget en række prestigefyldte priser, bl.a. Los Angeles Times Book of the Year og The William Trevor Prize.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743408826
  • Udgivet:
  • 1. Februar 2024
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af I sidste øjeblik

"I sidste øjeblik" er tre noveller om forholdet mellem kvinder og mænd. Hvordan var livet blevet for Cathal i titelnovellen, hvis han havde opført sig anderledes over for sin forlovede? I "En lang og smertefuld død" forstyrres en forfatter på sit skriveophold i Heinrich Bölls hus af en bedrevidende og nedladende tysk akademiker. Det bliver straffet. Og i "Antarctica" tager en gift kvinde udenbys for at dyrke sex med en fremmed.
"I sidste øjeblik" er noveller om kærlighed, begær, svigt og kvindehad og de evigt fascinerende dynamikker mellem kvinder og mænd og vores forventninger til hinanden.

Om forfatteren:
Claire Keegan (f. 1968) har udgivet "Den slags små ting" (da. 2021) og "Omsorg" (da. 2022), som danner baggrund for den Oscar-nominerede film The Quiet Girl. Hun har modtaget en række prestigefyldte priser, bl.a. Los Angeles Times Book of the Year og The William Trevor Prize.

Brugerbedømmelser af I sidste øjeblikFind lignende bøger
Bogen I sidste øjeblik findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.