Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

I UDKANTEN AF LYSET - Thomas Olesen - E-bog

Bag om I UDKANTEN AF LYSET

Denne digtsamling beskriver, hvordan livet i udkanten af lyset kan se ud og opleves. Forstået på den måde, at vi alle kommer gennem svære perioder i vores liv – i mit tilfælde et langvarigt sygdomsforløb, der har præget hele mit voksne liv. Det er ikke et forsøg på at krænge min elendighed ud og udstille mig selv. Det er ment som et litterært værk, der udspringer fra egne erfaringer, hvor både tab, udfordringer og håb fletter sig gennem ordene. Mit ønske med bogen er, at jeg har skrevet den på en sådan måde, at andre kan spejle sig i den og måske finde en måde, der kan føre dem videre i deres proces. Det er ikke skrevet som en selvhjælpsbog eller lignende, men er et forsøg på at beskrive tilstande og stemninger. Formålet med disse digte er ganske enkelt at beskrive livet ”I udkanten af lyset”. Uddrag af bogen Jeg kigger tomt ud over engen og synes, jeg ser vasketøj stå og kalde. Gider du lade mig være i fred, da din indblanding kun forstyrrer den mening, Jeg ikke kan finde. En ægte helt kommer ridende forbi og forkynder, at hvor der vilje er der vej. Jeg kaster flasker efter ham og beder ham pakke sig og ride sin egen forpulede vej og koncentrere sig lidt mindre om min. Hvem siger, jeg er interesseret i at finde vej, kunne det tænkes, at dette liv er mit eget valg. Igen brækker jeg mig og prædiker for mig selv, at jeg ikke længere kan finde hjem, og det er vel godt nok, da de største øjeblikke er illusioner og forestillinger. Om forfatteren Thomas Olesen (f. 1972) er uddannet pædagog, men har siden 2001 været på førtidspension. I udkanten af lyset er hans tredje bog. Han bor sammen med sin kone i Helsinge.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771908015
  • Udgivet:
  • 4. Oktober 2017
  • Straks på e-mail.

Online pris

Beskrivelse af I UDKANTEN AF LYSET

Denne digtsamling beskriver, hvordan livet i udkanten af lyset kan se ud og opleves. Forstået på den måde, at vi alle kommer gennem svære perioder i vores liv – i mit tilfælde et langvarigt sygdomsforløb, der har præget hele mit voksne liv. Det er ikke et forsøg på at krænge min elendighed ud og udstille mig selv. Det er ment som et litterært værk, der udspringer fra egne erfaringer, hvor både tab, udfordringer og håb fletter sig gennem ordene. Mit ønske med bogen er, at jeg har skrevet den på en sådan måde, at andre kan spejle sig i den og måske finde en måde, der kan føre dem videre i deres proces. Det er ikke skrevet som en selvhjælpsbog eller lignende, men er et forsøg på at beskrive tilstande og stemninger. Formålet med disse digte er ganske enkelt at beskrive livet ”I udkanten af lyset”. Uddrag af bogen Jeg kigger tomt ud over engen og synes, jeg ser vasketøj stå og kalde. Gider du lade mig være i fred, da din indblanding kun forstyrrer den mening, Jeg ikke kan finde. En ægte helt kommer ridende forbi og forkynder, at hvor der vilje er der vej. Jeg kaster flasker efter ham og beder ham pakke sig og ride sin egen forpulede vej og koncentrere sig lidt mindre om min. Hvem siger, jeg er interesseret i at finde vej, kunne det tænkes, at dette liv er mit eget valg. Igen brækker jeg mig og prædiker for mig selv, at jeg ikke længere kan finde hjem og det er vel godt nok, da de største øjeblikke er illusioner og forestillinger. Om forfatteren Thomas Olesen (f. 1972) er uddannet pædagog, men har siden 2001 været på førtidspension. I udkanten af lyset er hans tredje bog. Han bor sammen med sin kone i Helsinge.

Forlagets beskrivelse af I UDKANTEN AF LYSET

Denne digtsamling beskriver, hvordan livet i udkanten af lyset kan se ud og opleves. Forstået på den måde, at vi alle kommer gennem svære perioder i vores liv – i mit tilfælde et langvarigt sygdomsforløb, der har præget hele mit voksne liv. Det er ikke et forsøg på at krænge min elendighed ud og udstille mig selv. Det er ment som et litterært værk, der udspringer fra egne erfaringer, hvor både tab, udfordringer og håb fletter sig gennem ordene. Mit ønske med bogen er, at jeg har skrevet den på en sådan måde, at andre kan spejle sig i den og måske finde en måde, der kan føre dem videre i deres proces. Det er ikke skrevet som en selvhjælpsbog eller lignende, men er et forsøg på at beskrive tilstande og stemninger.
Formålet med disse digte er ganske enkelt at beskrive livet ”I udkanten af lyset”.

Uddrag af bogen
Jeg kigger tomt ud over engen
og synes, jeg ser vasketøj stå og kalde.
Gider du lade mig være i fred, da din indblanding kun forstyrrer den mening,
Jeg ikke kan finde.
En ægte helt kommer ridende forbi og forkynder, at hvor der vilje er der vej.
Jeg kaster flasker efter ham
og beder ham pakke sig og ride sin egen forpulede vej og koncentrere sig
lidt mindre om min.
Hvem siger, jeg er interesseret i at finde vej,
kunne det tænkes, at dette liv er mit eget valg. Igen brækker jeg mig
og prædiker for mig selv,
at jeg ikke længere kan finde hjem
og det er vel godt nok, da de største øjeblikke er illusioner og forestillinger.

Om forfatteren
Thomas Olesen (f. 1972) er uddannet pædagog, men har siden 2001 været på førtidspension. I udkanten af lyset er hans tredje bog. Han bor sammen med sin kone i Helsinge.

Brugerbedømmelser af I UDKANTEN AF LYSETFind lignende bøger
Bogen I UDKANTEN AF LYSET findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.