Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Jævn til hård vind

Bag om Jævn til hård vind

Cykeltrafik, alkohol og demokrati. Økokultur og mangfoldighed. Vi er på tur gennem en lille storby i EU. København midt i frygt for terror, flygtningestrømme og os selv. En grå himmel af normalitet sætter en dæmper på tydelige spor af en voksende underklasse, mens håbet om en bedre verden kæmper for at overleve. Vi befinder os imellem undergang og forløsning i en hverdag med øget behov for kontrol, alt imens en spirende tendens til at give slip finder vej gennem brosten. Vibeke Pilar Carstensen, f. 1977.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793835467
  • Udgivet:
  • 16. Marts 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Jævn til hård vind

Cykeltrafik, alkohol og demokrati. Økokultur og mangfoldighed. Vi er på tur gennem en lille storby i EU. København midt i frygt for terror, flygtningestrømme og os selv. En grå himmel af normalitet sætter en dæmper på tydelige spor af en voksende underklasse, mens håbet om en bedre verden kæmper for at overleve. Vi befinder os imellem undergang og forløsning i en hverdag med øget behov for kontrol, alt imens en spirende tendens til at give slip finder vej gennem brosten.Vibeke Pilar Carstensen, f. 1977.

Forlagets beskrivelse af Jævn til hård vind

Digtsamling med illustrationer af forfatteren.

Cykeltrafik, alkohol og demokrati. Økokultur og mangfoldighed. Vi er på tur gennem en lille storby i EU. København midt i frygt for terror, flygtningestrømme og os selv. En grå himmel af normalitet sætter en dæmper på tydelige spor af en voksende underklasse, mens håbet om en bedre verden kæmper for at overleve. Vi befinder os imellem undergang og forløsning i en hverdag med øget behov for kontrol, alt imens en spirende tendens til at give slip finder vej gennem brosten.

Vibeke Pilar Carstensen, f. 1977.

Brugerbedømmelser af Jævn til hård vindFind lignende bøger
Bogen Jævn til hård vind findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.