dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Jeg så faldet

Bag om Jeg så faldet

Jeg så faldet er et digt om vanskeligheden ved at etablere meningsfulde relationer til omverdenen. Om hvordan ulykkelig kærlighed får verden til at falde fra hinanden. Om at opleve sin egen utilstrækkelighed som et fald gennem tid og rum. Om at være vidne til sin generations fald gennem afmægtighed og ligegyldighed. Men også om at komme overens med sig selv og turde gribe ud efter andre midt i det fælles fald. Uddrag af bogen Men hvor vi dog gisper. For det er svært at ånde, når man ser verden gå i stå. Og kærligheden itu. Når solen bliver sort og kaster mørke og lys, der forenes og stjæler de stjerner, folk tror, de kan se. Men folk med øjne er blinde. Det er svært at ånde, når alt vi kan høre er vores indre, der bløder. Og alt er det eneste. Når vi spidder og spytter og fornægter det had til alt, vi føler og mærker og ser, mens vores skrig forbliver stumme. Om forfatteren Thea Magnussen er født 1995. Hun har altid været meget tiltrukket af litteraturen og debuterer nu med Jeg så faldet. Derudover er hun en dedikeret film- og musikentusiast.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793175785
  • Udgivet:
  • 29. Marts 2014
  • bogreolen-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   bogreolen-flag
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Jeg så faldet

Jeg så faldet er et digt om vanskeligheden ved at etablere meningsfulde relationer til omverdenen. Om hvordan ulykkelig kærlighed får verden til at falde fra hinanden. Om at opleve sin egen utilstrækkelighed som et fald gennem tid og rum. Om at være vidne til sin generations fald gennem afmægtighed og ligegyldighed. Men også om at komme overens med sig selv og turde gribe ud efter andre midt i det fælles fald.

Uddrag af bogen

Men hvor vi dog gisper.

For det er svært at ånde, når man ser verden gå i stå.

Og kærligheden itu.

Når solen bliver sort og kaster mørke og lys,

der forenes og stjæler de stjerner, folk tror, de kan se.

Men folk med øjne er blinde.

Det er svært at ånde, når alt vi kan høre er vores indre, der bløder.

Og alt er det eneste.

Når vi spidder og spytter og fornægter det had til alt,

vi føler og mærker og ser,

mens vores skrig forbliver stumme.

Om forfatteren

Thea Magnussen er født 1995. Hun har altid været meget tiltrukket af litteraturen og debuterer nu med Jeg så faldet. Derudover er hun en dedikeret film- og musikentusiast.

Brugerbedømmelser af Jeg så faldetFind lignende bøger
Bogen Jeg så faldet findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.