Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

JEG SAVNER OS - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed

Bag om JEG SAVNER OS - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed

Savner du at være tæt på din partner? Alt for mange par lever uden følelsesmæssig nærhed i deres parforhold. I stedet for at være åbne overfor hinanden, trækker de sig, og holder deres tanker og følelser for sig selv. Til sidst lever de i hver deres boble, og hvor der engang var kærlighed og tosomhed, mærker begge ensomheden. Så hvordan vendes udviklingen? Hvordan styrkes følelsen af ”os” og de kærlige bånd, som holder parforholdet sammen? Det giver bogen en række anvisninger og svar på. Bogen er for dig, som kan sige ja til mindst ét af følgende udsagn: - Du ved ikke, hvad din kæreste tænker og føler. - Dit parforhold føles nogle gange tomt og meningsløst. - Du bliver ikke forstået, når du åbner dig. - Parforholdet handler mest om at få hverdagen til at fungere. ^ Du deler sjældent dine tanker og følelser med din partner. JEG SAVNER OS er en praktisk guide til dig, som vil bevare og styrke nærheden, fortroligheden og kærligheden i dit parforhold. Derfor er bogen til alle, som vil have et bedre parforhold. Bogen indeholder mange eksempler og øvelser, som gør det nemt at bruge bogens anvisninger i praksis. Holger Spanggaard er parterapeut, sexolog og psykoterapeut. Han har specialiseret sig i det moderne parforholds udfordringer, og hvordan kærlighed, intimitet og personlig vækst får plads i en travl hverdag. Besøg Holgers hjemmeside: http://www.bevidsthed.org/

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740485530
  • Beskyttelse:
  • Ingen
  • Udgivet:
  • 28. Juni 2018
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af JEG SAVNER OS - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed

Savner du at være tæt på din partner? Alt for mange par lever uden følelsesmæssig nærhed i deres parforhold. I stedet for at være åbne overfor hinanden, trækker de sig, og holder deres tanker og følelser for sig selv. Til sidst lever de i hver deres boble, og hvor der engang var kærlighed og tosomhed, mærker begge ensomheden.

Så hvordan vendes udviklingen? Hvordan styrkes følelsen af ”os” og de kærlige bånd, som holder parforholdet sammen? Det giver bogen en række anvisninger og svar på.

Bogen er for dig, som kan sige ja til mindst ét af følgende udsagn:

- Du ved ikke, hvad din kæreste tænker og føler.

- Dit parforhold føles nogle gange tomt og meningsløst.

- Du bliver ikke forstået, når du åbner dig.

- Parforholdet handler mest om at få hverdagen til at fungere. ^ Du deler sjældent dine tanker og følelser med din partner.

JEG SAVNER OS er en praktisk guide til dig, som vil bevare og styrke nærheden, fortroligheden og kærligheden i dit parforhold. Derfor er bogen til alle, som vil have et bedre parforhold. Bogen indeholder mange eksempler og øvelser, som gør det nemt at bruge bogens anvisninger i praksis.

Holger Spanggaard er parterapeut, sexolog og psykoterapeut. Han har specialiseret sig i det moderne parforholds udfordringer, og hvordan kærlighed, intimitet og personlig vækst får plads i en travl hverdag.

Besøg Holgers hjemmeside: http://www.bevidsthed.org/

Brugerbedømmelser af JEG SAVNER OS - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighedFind lignende bøger
Bogen JEG SAVNER OS - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.