Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Jeg ser mig selv som rytmisk

Bag om Jeg ser mig selv som rytmisk

Gennem 13 kapitler fortælles der på humoristisk og skarp vis om en 40-årig fraskilt kvindes forsøg på at finde en mand og komme overens med sin skilsmisse. Marie Louise Tüxen debuterede i Hvedekorn i 2013. Hun har lavet natradio på Radio24syv og skriver satire for WulffMorgenthaler. Hun er oprindelig fra Næstved, men nu bosat i København. "Jeg ser mig selv som rytmisk" er hendes debut. “Vi trænede sammen. Vi tog bussen ud til Body House, jeg gik til aerobic, på showholdet, og han løftede vægte. Jeg vidste godt, han tog steroider, jeg så nålen, og jeg så hans muskler og næse vokse unaturligt. Det var ikke derfor, vi stoppede med at komme sammen. Det gjorde vi bare. Det gled ud, og han var sammen med en af mine veninder. Lige så stille stoppede vi med at træne sammen, vi gik heller ikke i solcentret. Jeg blev bleg, og han blev marineinfanterist på Bornholm.”

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772273457
  • Udgivet:
  • 30. November 2022
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Jeg ser mig selv som rytmisk

Gennem 13 kapitler fortælles der på humoristisk og skarp vis om en 40-årig fraskilt kvindes forsøg på at finde en mand og komme overens med sin skilsmisse. Marie Louise Tüxen debuterede i Hvedekorn i 2013. Hun har lavet natradio på Radio24syv og skriver satire for WulffMorgenthaler. Hun er oprindelig fra Næstved, men nu bosat i København. "Jeg ser mig selv som rytmisk" er hendes debut.

“Vi trænede sammen. Vi tog bussen ud til Body House, jeg gik til aerobic, på showholdet, og han løftede vægte. Jeg vidste godt, han tog steroider, jeg så nålen, og jeg så hans muskler og næse vokse unaturligt. Det var ikke derfor, vi stoppede med at komme sammen. Det gjorde vi bare. Det gled ud, og han var sammen med en af mine veninder. Lige så stille stoppede vi med at træne sammen, vi gik heller ikke i solcentret.

Jeg blev bleg, og han blev marineinfanterist på Bornholm.”

Brugerbedømmelser af Jeg ser mig selv som rytmiskFind lignende bøger
Bogen Jeg ser mig selv som rytmisk findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.