Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Jeg synger til jer

Bag om Jeg synger til jer

"Jeg synger til jer" er en samling digte af Ole Sarvig. Digtene er sammensat af materiale, der er blevet til overs fra samlingen "Salmer og begyndelser til 1980‘erne" samt af lyriske tekster fra de sidste 4-5 år før Sarvigs død i 1981. Ole Sarvig (1921-1981) var dansk forfatter og digter. Han er mest kendt for sin lyrik, men han skrev også romaner, essays og debatbøger om billedkunst m.m. Han debuterede i 1943 med digtsamlingen "Grønne digte", og digtet "Regnmaaleren" herfra er optaget i Kulturkanonen. Et hovedtema i Sarvigs forfatterskab er det moderne menneskes krisesituation og udsathed i en verden uden faste normer, hvortil den eneste løsning synes at være nåden og kærligheden i en religiøs forstand. Ole Sarvig modtog mange priser for sit forfatterskab, og fra 1972 var han medlem af Det Danske Akademi.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711639764
  • Udgivet:
  • 8. Marts 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Jeg synger til jer

"Jeg synger til jer" er en samling digte af Ole Sarvig. Digtene er sammensat af materiale, der er blevet til overs fra samlingen "Salmer og begyndelser til 1980‘erne" samt af lyriske tekster fra de sidste 4-5 år før Sarvigs død i 1981.

Ole Sarvig (1921-1981) var dansk forfatter og digter. Han er mest kendt for sin lyrik, men han skrev også romaner, essays og debatbøger om billedkunst m.m. Han debuterede i 1943 med digtsamlingen "Grønne digte", og digtet "Regnmaaleren" herfra er optaget i Kulturkanonen. Et hovedtema i Sarvigs forfatterskab er det moderne menneskes krisesituation og udsathed i en verden uden faste normer, hvortil den eneste løsning synes at være nåden og kærligheden i en religiøs forstand. Ole Sarvig modtog mange priser for sit forfatterskab, og fra 1972 var han medlem af Det Danske Akademi.

Brugerbedømmelser af Jeg synger til jerFind lignende bøger
Bogen Jeg synger til jer findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.