Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Johann Sebastian Bach. En biografi

Bag om Johann Sebastian Bach. En biografi

"Hvis nogen slægt i musikhistorien kan lignes ved en vældig, vidt forgrenet eg – sådan som man ofte i ældre tider så familiernes stamtræ gengivet – da er det slægten Bach i Thüringen, hvis mægtigste forgrening bærer navnet Johann Sebastian Bach." Johann Sebastian Bach (1685-1750) har været skelsættende i den klassiske musiks historie og fremstår endnu den dag i dag som en af de største komponister nogensinde. Kai Flor fortæller om den store komponists liv og virke, hans kærlighed til musikken og hans enorme talent, der kom til udtryk på så mange forskellige måder. Kai Flor (1886-1965) var dansk forfatter, oversætter og musik- og kunstkritiker. Flors forfatterskab omfatter bl.a. bøger om kunst, musik, poesi og arkitektur, men han er bedst kendt for sine håndbøger om klassisk musik. Som oversætter har han bl.a. oversat Vincent van Goghs breve, Darwins udødelige Tanker, Gullivers Rejse og Skatte-øen til dansk. Kai Flor var Ridder af Dannebrog.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726326154
  • Udgivet:
  • 15. Januar 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Johann Sebastian Bach. En biografi

"Hvis nogen slægt i musikhistorien kan lignes ved en vældig, vidt forgrenet eg – sådan som man ofte i ældre tider så familiernes stamtræ gengivet – da er det slægten Bach i Thüringen, hvis mægtigste forgrening bærer navnet Johann Sebastian Bach."

Johann Sebastian Bach (1685-1750) har været skelsættende i den klassiske musiks historie og fremstår endnu den dag i dag som en af de største komponister nogensinde. Kai Flor fortæller om den store komponists liv og virke, hans kærlighed til musikken og hans enorme talent, der kom til udtryk på så mange forskellige måder.

Kai Flor (1886-1965) var dansk forfatter, oversætter og musik- og kunstkritiker. Flors forfatterskab omfatter bl.a. bøger om kunst, musik, poesi og arkitektur, men han er bedst kendt for sine håndbøger om klassisk musik. Som oversætter har han bl.a. oversat Vincent van Goghs breve, Darwins udødelige Tanker, Gullivers Rejse og Skatte-øen til dansk. Kai Flor var Ridder af Dannebrog.

Brugerbedømmelser af Johann Sebastian Bach. En biografiFind lignende bøger
Bogen Johann Sebastian Bach. En biografi findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.