Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Judiths ægteskab

Bag om Judiths ægteskab

Et skuespil i fem akter om den forkælede Judith Falck, der er i alvorlige økonomiske vanskeligheder. Hun har ødslet det meste af sine afdøde forældres formue væk på lutter fornøjelse. Resten af pengene kan hun først får udbetalt, når hun gifter sig ... Men så får Judith en god idé. Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning. Peter Nansen (1861-1918) var en dansk journalist, forfatter, dramatiker og litterær forlagsdirektør. Han blev født i København og voksede op i Aalborg og Næstved. Peter Nansen arbejde i flere år ved Berlingske Tidende og skiftede sidenhen til Politiken, hvor han stod bag en stor mængde artikler både under sit eget navn og under flere pseudonymer. Han skrev desuden en lang række romaner og skuespil, der blev udgivet i en række tidsskrifter. Peter Nansens tid som forlagsredaktør skabte debat i samtiden, da han var meget positivt indstillet over for den moderne naturalistiske og realistiske litteratur. Således er romanen "Brødrene Menthe" fra 1915 tilegnet George Brandes, der var forgangsperson for det moderne gennembrud i dansk litteratur.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711591178
  • Udgivet:
  • 23. Februar 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Judiths ægteskab

Et skuespil i fem akter om den forkælede Judith Falck, der er i alvorlige økonomiske vanskeligheder. Hun har ødslet det meste af sine afdøde forældres formue væk på lutter fornøjelse. Resten af pengene kan hun først får udbetalt, når hun gifter sig ... Men så får Judith en god idé.

Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.

Peter Nansen (1861-1918) var en dansk journalist, forfatter, dramatiker og litterær forlagsdirektør. Han blev født i København og voksede op i Aalborg og Næstved. Peter Nansen arbejde i flere år ved Berlingske Tidende og skiftede sidenhen til Politiken, hvor han stod bag en stor mængde artikler både under sit eget navn og under flere pseudonymer. Han skrev desuden en lang række romaner og skuespil, der blev udgivet i en række tidsskrifter. Peter Nansens tid som forlagsredaktør skabte debat i samtiden, da han var meget positivt indstillet over for den moderne naturalistiske og realistiske litteratur. Således er romanen "Brødrene Menthe" fra 1915 tilegnet George Brandes, der var forgangsperson for det moderne gennembrud i dansk litteratur.

Brugerbedømmelser af Judiths ægteskabFind lignende bøger
Bogen Judiths ægteskab findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.