Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Jul på Grannelly House

- Novelle 1

Bag om Jul på Grannelly House

Louise har i årevis drømt om at skrive en bog, og sætter kurs mod det charmerende Sydengland på et skriveophold på Grannelly House. Hun forlader sit kedelige advokatkontor i Lyngby og ankommer til den idylliske landsby, hvor tiden synes at have stået stille, og storheden fra en for længst svunden era fylder luften. Blandt bølgende bakker og gammeldags charme på herregården møder hun finurlige karakterer, der ligesom hende er rejst til dette fortryllende sted for at udfolde deres kreative ånd. Og så er der den flotte englænder med bløde krøller, blå øjne og potentiale for noget mere... Denne søde og fortryllende romantiske fortælling er den perfekte opskrift på en eftermiddag med ren, frydefuld eskapisme. Finder Louise endelig sin forfatterstemme og måske endda en smule julemagi undervejs?

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793257078
  • Udgivet:
  • 28. Oktober 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Jul på Grannelly House

Louise har i årevis drømt om at skrive en bog, og sætter kurs mod det charmerende Sydengland på et skriveophold på Grannelly House.
Hun forlader sit kedelige advokatkontor i Lyngby og ankommer til den idylliske landsby, hvor tiden synes at have stået stille, og storheden fra en for længst svunden era fylder luften.
Blandt bølgende bakker og gammeldags charme på herregården møder hun finurlige karakterer, der ligesom hende er rejst til dette fortryllende sted for at udfolde deres kreative ånd. Og så er der den flotte englænder med bløde krøller, blå øjne og potentiale for noget mere...

Denne søde og fortryllende romantiske fortælling er den perfekte opskrift på en eftermiddag med ren, frydefuld eskapisme. Finder Louise endelig sin forfatterstemme og måske endda en smule julemagi undervejs?

Brugerbedømmelser af Jul på Grannelly HouseFind lignende bøger
Bogen Jul på Grannelly House findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.