Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Junglebogen

Det er ikke let for en lille menneskehvalp at overleve i den livsfarlige jungle. Men Mowgli er en sej dreng. Det bliver han nødt til at være, når han en dag skal kæmpe mod sin fjende, den frygtindgydende tiger Shere Khan. Mowgli møder også venner på sine eventyr: den gamle ulv Akela, den sjove bjørn Baloo og den kloge sorte panter Bagheera. De hjælper Mowgli, selvom han er et menneske. Men er deres hjælp nok til at redde Mowgli fra junglens farer? Junglebogen er en del af Letlæste klassikere som er en ny serie med nogle af verdenshistoriens mest velkendte fortællinger. Historien er genfortalt af Maj Bylock og henvender sig især til læsere på 8-12 år. De eventyrlige og stemningsfulde illustrationer er medvirkende til at give historierne nyt liv. Bøgerne kan både bruges til frilæsning eller som en del af et undervisningsforløb i dansk på mellemtrinnet. Letlæste klassikere har genfortalt nogle af verdenshistoriens mest kendte klassikere for at gøre indholdet mere tilgængeligt. Hensigten er at formidle dele af en rig kulturskat, vække læseglæde og give lyst til at læse mere.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775924837
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 7. Februar 2023
  • Oplæser:
  • Torben Sekov
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Junglebogen

Det er ikke let for en lille menneskehvalp at overleve i den livsfarlige jungle. Men Mowgli er en sej dreng. Det bliver han nødt til at være, når han en dag skal kæmpe mod sin fjende, den frygtindgydende tiger Shere Khan.

Mowgli møder også venner på sine eventyr: den gamle ulv Akela, den sjove bjørn Baloo og den kloge sorte panter Bagheera. De hjælper Mowgli, selvom han er et menneske. Men er deres hjælp nok til at redde Mowgli fra junglens farer?

Junglebogen er en del af Letlæste klassikere som er en ny serie med nogle af verdenshistoriens mest velkendte fortællinger. Historien er genfortalt af Maj Bylock og henvender sig især til læsere på 8-12 år. De eventyrlige og stemningsfulde illustrationer er medvirkende til at give historierne nyt liv. Bøgerne kan både bruges til frilæsning eller som en del af et undervisningsforløb i dansk på mellemtrinnet.

Letlæste klassikere har genfortalt nogle af verdenshistoriens mest kendte klassikere for at gøre indholdet mere tilgængeligt. Hensigten er at formidle dele af en rig kulturskat, vække læseglæde og give lyst til at læse mere.

Brugerbedømmelser af JunglebogenFind lignende bøger
Bogen Junglebogen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.