Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Justine

Bag om Justine

På en tur ned gennem Europa får en gift midaldrende kvinde et erotisk gennembrud i et dampende seksuelt forhold til en ungdomskæreste. Samtidig prøver hun at forholde sig til den voksende seksuelle tiltrækning, der er opstået mellem hende og hendes voksne søn. Dramaet er ikke til at stoppe... Karin Michaëlis kredser gennem store dele af sit forfatterskab om incestuøse forhold, kvindelig underkastelse og kvindefrigørelse. Med sine værker markerede Michaelis sig som kontroversiel i sin samtid. Karin Michaëlis (1872-1950) var en af sin tids bedst kendte danske forfattere nationalt såvel som internationalt. Gennem hele forfatterskabet kredser hun tematisk om kvindeundertrykkelse og pigers og kvinders psykologi og seksualitet. Som ung rejste hun til København, hvor hun kom ind i det litterære miljø omkring Georg Brandes. Under besættelsen måtte Karin Michaëlis bosætte sig i USA på grund af sin mangeårige indsats for tyske forfattere på flugt fra nazismen, heriblandt Bertolt Brecht.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711584682
  • Udgivet:
  • 4. November 2016
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Justine

På en tur ned gennem Europa får en gift midaldrende kvinde et erotisk gennembrud i et dampende seksuelt forhold til en ungdomskæreste. Samtidig prøver hun at forholde sig til den voksende seksuelle tiltrækning, der er opstået mellem hende og hendes voksne søn. Dramaet er ikke til at stoppe...

Karin Michaëlis kredser gennem store dele af sit forfatterskab om incestuøse forhold, kvindelig underkastelse og kvindefrigørelse. Med sine værker markerede Michaelis sig som kontroversiel i sin samtid.

Karin Michaëlis (1872-1950) var en af sin tids bedst kendte danske forfattere nationalt såvel som internationalt. Gennem hele forfatterskabet kredser hun tematisk om kvindeundertrykkelse og pigers og kvinders psykologi og seksualitet. Som ung rejste hun til København, hvor hun kom ind i det litterære miljø omkring Georg Brandes. Under besættelsen måtte Karin Michaëlis bosætte sig i USA på grund af sin mangeårige indsats for tyske forfattere på flugt fra nazismen, heriblandt Bertolt Brecht.

Brugerbedømmelser af JustineFind lignende bøger
Bogen Justine findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.