Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kærlighed og kulturskyer

Bag om Kærlighed og kulturskyer

Kærlighed og kulturskyer er et væsentligt bidrag til at belyse de konflikter, som kulturforskelle kan skabe. Endvidere giver den indblik i en række eksistentielle problemer: den svære kærlighed, både den kødelige, den forbudte og den usagte til forældrene. Skismaet mellem lyst og pligt, hvor omdrejningspunktet er den indre kamp og splittelse ved at have et ben i flere kulturer. Uddrag af bogen Kærlighed og kulturskyer Hun spurgte mig om Ramadan. Jeg spurgte hende om juleaften. Hun lærte mig at pynte et juletræ. Jeg lærte hende at tegne med henna. Hendes forældre handlede i Irma. Økologisk. Mine forældre handlede i Netto. Økonomisk. Om forfatteren Danial Khalil (f. 1992) er digter og kunstner bosiddende i Søborg. Han har studeret på Copenhagen Business School og været oplægsholder for Red Barnet Ungdom, hvor han blandt andet har talt om identitet, kultur og religion. Kærlighed og kulturskyer er hans debut.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793420236
  • Udgivet:
  • 27. Januar 2016
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Kærlighed og kulturskyer

Kærlighed og kulturskyer er et væsentligt bidrag til at belyse de konflikter, som kulturforskelle kan skabe. Endvidere giver den indblik i en række eksistentielle problemer: den svære kærlighed, både den kødelige, den forbudte og den usagte til forældrene. Skismaet mellem lyst og pligt, hvor omdrejningspunktet er den indre kamp og splittelse ved at have et ben i flere kulturer.

Uddrag af bogen
Kærlighed og kulturskyer
Hun spurgte mig om Ramadan.
Jeg spurgte hende om juleaften.
Hun lærte mig at pynte et juletræ.
Jeg lærte hende at tegne med henna.
Hendes forældre handlede i Irma.
Økologisk.
Mine forældre handlede i Netto.
Økonomisk.

Om forfatteren
Danial Khalil (f. 1992) er digter og kunstner bosiddende i Søborg. Han har studeret på Copenhagen Business School og været oplægsholder for Red Barnet Ungdom, hvor han blandt andet har talt om identitet, kultur og religion. Kærlighed og kulturskyer er hans debut.

Brugerbedømmelser af Kærlighed og kulturskyerFind lignende bøger
Bogen Kærlighed og kulturskyer findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.