Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kærlighedens dilemma

Bag om Kærlighedens dilemma

Tims hænder kører ned over min krop, mens han hvisker til mig. ”Melanie, vil du ikke nok komme tilbage til mig? Jeg savner dig voldsomt.” Han stønner mig ind i øret og kysser mig i nakken. Det er ubehageligt, og hans hænder holder mig fast, så jeg ikke kan bevæge mig. Melanie er kontorassistent og arbejder i en it-virksomhed, hvor den 33-årige Andreas Guldhammer Kristensen er ny direktør. Han er tidligere bankchef i USA og drages hurtigt af Melanies smukke ydre. Snart må Andreas ikke blot kæmpe for hendes kærlighed, men også redde Melanie fra en ekskæreste, der brutalt stalker hende. Kærlighedens dilemma foregår i grænselandet mellem kærlighed og erotisk besættelse. Bogen er første bind i den erotiske trilogi Tryllebundet. Forfatteren Sanne Stribolt (f. 1987) bor i Midtjylland med sin kæreste og er boganmelder med egen blog. ”Kærlighedens dilemma” er hendes debut som forfatter.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793755192
  • Udgivet:
  • 6. Januar 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Kærlighedens dilemma

Tims hænder kører ned over min krop, mens han hvisker til mig.
”Melanie, vil du ikke nok komme tilbage til mig? Jeg savner dig voldsomt.”
Han stønner mig ind i øret og kysser mig i nakken.
Det er ubehageligt, og hans hænder holder mig fast, så jeg ikke kan bevæge mig.

Melanie er kontorassistent og arbejder i en it-virksomhed, hvor den 33-årige Andreas Guldhammer Kristensen er ny direktør. Han er tidligere bankchef i USA og drages hurtigt af Melanies smukke ydre.

Snart må Andreas ikke blot kæmpe for hendes kærlighed, men også redde Melanie fra en ekskæreste, der brutalt stalker hende.

Kærlighedens dilemma foregår i grænselandet mellem kærlighed og erotisk besættelse. Bogen er første bind i den erotiske trilogi Tryllebundet.

Forfatteren Sanne Stribolt (f. 1987) bor i Midtjylland med sin kæreste og er boganmelder med egen blog. ”Kærlighedens dilemma” er hendes debut som forfatter.

Brugerbedømmelser af Kærlighedens dilemmaFind lignende bøger
Bogen Kærlighedens dilemma findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.